TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
21.4.20 08:29

@Anonymní
Já výtoky mám, jak kdy, ale to mám i mimo těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 09:50

Dekuji holky, jasne, kazde tehu je jine a uz doufam, ze ted kazda z nas dojde do zdarneho konce :) Ja ale nevim, kazdy den je uplne novy :) tim myslim, ze se vzdy vzbudim a kazdy den jiny priznak..jeden den prsa, druhy vytok, treti den bolest hlavy, ctvrty neuveritelna chut na okurky :D ale tak.. uvidime :) v patek UTZ tak doufam, ze je vse jak ma byt..

• Citovat
  • Upravit
26
22.4.20 10:32

Ahoj holky já jsem dnes 8+0tt podle posledního ultrazvuku termín porodu 2.12.2020 a vše zatím v pořádku srdíčko nám bije už od 6+1tt. Tak snad bude vše v pořádku i nadále. ❤️️:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.4.20 10:57

@Tess96
Gratuluji a přeji, ať vše hezky vychází. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.4.20 19:50

Holky to čekání :lol: už ať je 18.5. :lol: jsem po jednom zamlklém těhu, tak to je pro mě ještě víc „stresující“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.20 23:57

Ahoj, tak se přidávám jsem 8+5 termín mám přelom listopad/prosinec :srdce: tak snad vše dopadne dobre. Nevolnosti jsou teda peklo, nezvladam téměř nic, zvracim, je mi špatne. :poblion: Když chvíli stojím, tak je mi zase naomdleni. Tak snad se to brzy zmírní :lol:

Anonym prosím ponechat, kvůli rodině, která zatím nic neví.

• Citovat
  • Upravit
3224
1.5.20 20:40

Ahoj, tak me vychazi termin porodu na 17.12. ale u doktora jsem jeste nebyla protože jsem taky mela už jedno zamlkle tehotenstvi v 9 tt takže jsem si řekla ze pujdu k doktorce až kolem toho 9tt abych tam nemusela 2× a mam takový dojem ze i tentokrat to bude zamlkle,. už 2 tydny jsem komplet bez priznaku a od včera krvavy výtok a cucky krve… po vikendu zajdu k mudr. Vzhledem k tomu ze to bylo neplanovany je mi to jedno jestli to vyjde-nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 08:32

@axelina Ahojka, můžeš mít hematom..lékař mi ho na UTZ potvrdil a rikal, že se nemám obávat špinění a lehkého krvácení..prý bude odcházet krev.. držím palce..

• Citovat
  • Upravit
3224
2.5.20 20:38
@Anonymní píše:
@axelina Ahojka, můžeš mít hematom..lékař mi ho na UTZ potvrdil a rikal, že se nemám obávat špinění a lehkého krvácení..prý bude odcházet krev.. držím palce..

Caudy tak dnes na UTZ, plod odpovida tak max 5tt a jsem 7tt… srdce nebylo zřetelne zda bije nebo ne,,,krvacim dal… doktorce se to vubec nelibilo. Ale na revizi se mi nechce protože ted mam zrovna 14 dnu docelqa dost nabity program tak budem cekat zda se to samo potratí anebo bych pak na tu revizi kdyztak sla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.5.20 06:04

@axelina
Bych počkala prostě nemusí vždy sedět výpočet týdnu od poslední menstruace. Jestli jste podle ultrazvuku v 5tt máte ještě dva týdny než začne tluct srdíčko je to mezi 5-7 týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.20 08:45

@axelina Ahojka, 5tt podle UTZ a 7tt podle MS? Tak ono to odpovídá protože je tam těch „plonkovnich“ 14 dnů od menstruace po ovulaci :) já musela jít na UTZ brzo aby se u mě vyloučilo mimoděložní které jsem už jednou prodělala..na první UTZ jsem šla kolem 5tt což je za normálních okolností hodně brzy, holky zde měly pravdu, bylo vidět jen gestační váček..žloutkový ani embryo nebylo vidět..nic..takže na srdíčko máš ještě čas :) klidně může vykouknout až za týden, nebo 10 dnů ;)

• Citovat
  • Upravit
20
3.5.20 18:19

Ahojte,
jdu se přidat :) Podle MS jsem teď 8+0 a TP 20.12. :D Ale před týdnem jsem byla u doktorky a ta mi řekla že jsem asi trochu víc pozadu že tam ještě není moc vidět a mám přijít o týden později (takže teď v týdnu) a asi UTZ termín bude o něco později, tak uvidím :).
Co se příznaků týče tak mám štěstí že nezvracím :) Ale to je asi tak jediné, špatně mi bývá i tak, furt hlad ale k tomu nechutenství, furt jsem unavená a z toho všeho nevrlá, ale přitom nemůžu spát, přítel už ze mě začíná být na mrtvici :D Ale jinak dobrý :) A co vy ostatní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.5.20 19:17

Volavka

@Ayanee ahoj :) ja jsem dneska podle utz 7+5, takze taky o tyden min nez podle MS :D takze klid :) nevolnosti docela ustoupily… občas žaludek na vodě a moc toho nesnim :roll: dneska me teda boli hlava :pocitac: na kontrolu jdu az za 14 dni, hruuuuza :mrgreen: to čekání je šílený :mrgreen: občas mne dost boli bradavky a někdy vubec :jazyk: je to každý dej jiné :) tak at je vse v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.5.20 20:33
@Anonymní píše:
@axelina Ahojka, 5tt podle UTZ a 7tt podle MS? Tak ono to odpovídá protože je tam těch „plonkovnich“ 14 dnů od menstruace po ovulaci :) já musela jít na UTZ brzo aby se u mě vyloučilo mimoděložní které jsem už jednou prodělala..na první UTZ jsem šla kolem 5tt což je za normálních okolností hodně brzy, holky zde měly pravdu, bylo vidět jen gestační váček..žloutkový ani embryo nebylo vidět..nic..takže na srdíčko máš ještě čas :) klidně může vykouknout až za týden, nebo 10 dnů ;)

ahoj kdepak. uz 2 dni jsem krvacela, priznaky mi zcela vymizely uz pred 14 dny určite a dneska ze me vypadl asi „plod“ 4cm tkáne ci co…provazelo to delozni stahy takze jsem rada ze to vypada ze bych nemusela jit ani na revizi… kazdopadne uz jsem si na tu myslenku tretiho ditete tak zvykla…ze mozna tak za rok bych do toho sla :-) az mala trochu povyroste jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.5.20 20:36
@Tinamarie píše:
@axelina
Bych počkala prostě nemusí vždy sedět výpočet týdnu od poslední menstruace. Jestli jste podle ultrazvuku v 5tt máte ještě dva týdny než začne tluct srdíčko je to mezi 5-7 týdnem.

ahoj no na revizi jsem nesla a doufam že ani nebudu muset…dnes se nejspis „podarilo“ spontánne potratit…tak snad se to samo vycisti deloha a nebudu muset na revizi…ale o jeste jednom ditku za rok asi budu uvazovat…tak snad pak to pujde hladce :_-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí