Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
založila jsem tuto diskuzi, protože nevím, kdy přesně budu rodit. Zda v listopadu(dle ms) nebo v prosinci(dle utz).
@niky67 Ahoj Niky, mam termin 11.prosince
dle poslednich predpokladu
drzim palce..jsem 6+0 tt tak snad dobojujeme do zdarneho konce
drzim palce..
@Anonymní Ahoj,já mám stále termín na 5.12. a ve čtvrtek bylo vše hezky, jak má být, tak doufám, že na další kontrole 13.5. tomu tak bude. ![]()
@niky67 píše: @Anonymní Ahoj,já mám stále termín na 5.12. a ve čtvrtek bylo vše hezky, jak má být, tak doufám, že na další kontrole 13.5. tomu tak bude.
Tak to je super
temer nastejno takze ted jses neco lehce k 6+6 nebo uz po?
ja kontrolu pristi patek, zlaty doctor z CARu si me vezme pod kridla a chce me videt idkyz je to prirozene bez pomoci jeho centra.. ![]()
@Anonymní
Ano dnes jsem 6+6.
Tak to máš dobrý, že máš tak pečlivého doktora.
Ahoj pokud všechno dopadne dobře já bych měla mít termín 2 prosince 7+3. Můj první syn je 4 prosince takže by byli od sebe přesně 4 roky.
Ahooj holky
tak už mám i průkazku a i stanovený TP 21.11.
na každém ultrazvuku je miminko jinak veliké tak se mi pořád ten termín měnil
objednaná na prvotrimestralní screening už také jsem tak se budu těšit na první velké vyšetření
už jsem načítala znamení střelce a zas mi TP změnili na štíra
přemýšlíte nad znamením vašeho miminka?
Gratuluji a přeji, a vše probíhá hezký.
Nad znamením moc nijak nebádám. Budu až po narození miminka. ![]()
Ahojda holky
také se k vám přidám.. jsem i na maminkám ve Vaší skupince.. ![]()
Dneska první návštěva a mám radost velikou. Prcek odpovídá 5+6 tt. Což je úplně přesně dle ovulace a bylo krásně vidět srdíčko
mám obrovskou radost
TP mám na fotce zatím 15.12.2020.. tak doufám, že nám to všem vyjde a dotáhneme to až dokonce a na Vánoce už se budeme těšit s prďolkama doma ![]()
Tak to jste vsechny o neco napred nez ja
ja nemam ani prukazku, zatim jen gestacny a zloutkovy vacek s embryo polem ale jen „naznak“
v patek mam jit na UTZ, to uz budu 7+0 tak snad se vse na dobre obrati
zatim prosim anonymne, muj nick sleduje rodina a nechci zatim aby se na neco prislo ![]()
Holky zeptam se takhle blbe, mivate hodne vodovy vytok? ja dnes extremne a lehoucce spinim ale to uz nekolik dnu, psala jsem lekari a rika, ze se nemam toho spineni bat, ze pokud nemam silne bolesti, vyslovene nekrvacim tak je to na dobre ceste.
Tak to vůbec nemám já nemám ani výtoky ani špinění žádné bolesti ani příznaky nic ale to jsem neměla ani v prvním těhotenství ![]()
@Paliska Jooo dekuji, jen jsem se ptala
doktor rikal, ze vytok je naprosto normalni a ze spineni take akorat jsem se jen ptala jestli to nektera ma ![]()
Ahoj já zatím teda taky výtoky nemám a v podbřišku mě trochu pobolívá jen když mám větší námahu nebo třeba dlouho stojím. ![]()
Tak každé těhotenství je jiné a individuální hlavně ať máme zdravá miminka ![]()