TP Listopad/Prosinec 2020

55
15.4.20 09:13

TP Listopad/Prosinec 2020

Ahoj,

založila jsem tuto diskuzi, protože nevím, kdy přesně budu rodit. Zda v listopadu(dle ms) nebo v prosinci(dle utz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.4.20 16:22

@niky67 Ahoj Niky, mam termin 11.prosince :) dle poslednich predpokladu :) drzim palce..jsem 6+0 tt tak snad dobojujeme do zdarneho konce :) drzim palce..

• Citovat
  • Upravit
55
17.4.20 20:44

..

@Anonymní Ahoj,já mám stále termín na 5.12. a ve čtvrtek bylo vše hezky, jak má být, tak doufám, že na další kontrole 13.5. tomu tak bude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 20:51
@niky67 píše: @Anonymní Ahoj,já mám stále termín na 5.12. a ve čtvrtek bylo vše hezky, jak má být, tak doufám, že na další kontrole 13.5. tomu tak bude. :-)

Tak to je super :) temer nastejno takze ted jses neco lehce k 6+6 nebo uz po? :) ja kontrolu pristi patek, zlaty doctor z CARu si me vezme pod kridla a chce me videt idkyz je to prirozene bez pomoci jeho centra.. :)

• Citovat
  • Upravit
55
17.4.20 20:54

..

@Anonymní
Ano dnes jsem 6+6.
Tak to máš dobrý, že máš tak pečlivého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.4.20 07:01

Ahoj pokud všechno dopadne dobře já bych měla mít termín 2 prosince 7+3. Můj první syn je 4 prosince takže by byli od sebe přesně 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.4.20 09:17

..

@Tinamarie

Gratuluji a držím palce, ať vše dopadne v pořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
19.4.20 08:42

Ahooj holky :hug: tak už mám i průkazku a i stanovený TP 21.11. :potlesk: na každém ultrazvuku je miminko jinak veliké tak se mi pořád ten termín měnil :lol: objednaná na prvotrimestralní screening už také jsem tak se budu těšit na první velké vyšetření :P :srdce: už jsem načítala znamení střelce a zas mi TP změnili na štíra :mrgreen: přemýšlíte nad znamením vašeho miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
19.4.20 11:27

@Paliska:

Gratuluji a přeji, a vše probíhá hezký.
Nad znamením moc nijak nebádám. Budu až po narození miminka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.4.20 15:07

Ahojda holky :) také se k vám přidám.. jsem i na maminkám ve Vaší skupince.. :P
Dneska první návštěva a mám radost velikou. Prcek odpovídá 5+6 tt. Což je úplně přesně dle ovulace a bylo krásně vidět srdíčko :srdce: mám obrovskou radost :* TP mám na fotce zatím 15.12.2020.. tak doufám, že nám to všem vyjde a dotáhneme to až dokonce a na Vánoce už se budeme těšit s prďolkama doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 16:24

Tak to jste vsechny o neco napred nez ja :) ja nemam ani prukazku, zatim jen gestacny a zloutkovy vacek s embryo polem ale jen „naznak“ :srdce: v patek mam jit na UTZ, to uz budu 7+0 tak snad se vse na dobre obrati :) zatim prosim anonymne, muj nick sleduje rodina a nechci zatim aby se na neco prislo :)

Holky zeptam se takhle blbe, mivate hodne vodovy vytok? ja dnes extremne a lehoucce spinim ale to uz nekolik dnu, psala jsem lekari a rika, ze se nemam toho spineni bat, ze pokud nemam silne bolesti, vyslovene nekrvacim tak je to na dobre ceste.

• Citovat
  • Upravit
605
20.4.20 18:15

Tak to vůbec nemám já nemám ani výtoky ani špinění žádné bolesti ani příznaky nic ale to jsem neměla ani v prvním těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 18:26

@Paliska Jooo dekuji, jen jsem se ptala :) doktor rikal, ze vytok je naprosto normalni a ze spineni take akorat jsem se jen ptala jestli to nektera ma :)

• Citovat
  • Upravit
14
20.4.20 19:54

Ahoj já zatím teda taky výtoky nemám a v podbřišku mě trochu pobolívá jen když mám větší námahu nebo třeba dlouho stojím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
21.4.20 07:41

Tak každé těhotenství je jiné a individuální hlavně ať máme zdravá miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí