Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Erin741 ty brdo tak aby to na tebe neprislo po hamiltonu se vetsinou rozjede porod ze?
tak drzim palce kdyztak at vsechno probehne v poradku
![]()
@Meleys děkuju, jsi hodná
no uvidíme co se stane, čím dřív bude venku tím budu šťastnější ![]()
Holky tvrdne vám břicho? Jaký je to pocit? já si nejsem jistá jak to poznat… Od včera mám sem tam pocit že praskne.. je tvrdé vždy chvíli (1-2minuty )ale hlavně z vrchu od žeber po podbřišek, po stranách jen trochu
Je to takové jako by se malá zaprela vsi silou o páteř a tlačila na břišní stěnu. To je ale blbost protože když se hýbe cítím její ruce i nohy, i podle utz je celem k pupíku takže to žádá být nemohou ![]()
@Erin741 Jo, to znám. Většinou mi to dělá, když delší dobu stojím nebo chodím, stačí se pak posadit a je pokoj. Původně jsem to považovala za poslíčky, ale asi to bude něco jiného.
@Erin741 píše:
@Ajrad1981 já to mám i když sedímAch jo.. ať už je konec
Tak co jak jsi dopadla už to na tebe přišlo? Nám už se chlapeček narodil měli jsme termín taky v sobotu 21.11. Jako ty ale rozhodl se už 19.11.
určitě tu bolest kontrakcí poznáš
@Paliska píše:
Tak co jak jsi dopadla už to na tebe přišlo? Nám už se chlapeček narodil měli jsme termín taky v sobotu 21.11. Jako ty ale rozhodl se už 19.11.určitě tu bolest kontrakcí poznáš
Taky si říkám jestli to na ní už nepřišlo
![]()
@Paliska
gratuluju maminko ![]()
Nepřišlo :/ měla sem asi 2 h bolesti které i dost boleli ale byl z toho prd
( doslova) proběhl klasický kolotoč maliník, sprcha, decka vína, pár datlí s stále nic
dneska ráno mám stejný pocit jako každé ( tlak, nepříjemný pocit ) ale to obvykle přejde během popíjení litru čaje… Už mi z toho hrabe
zítra mam další kontrolu, tak tajně doufám že by se mohlo něco dít.. maličká se stále mrská jako vždy ale tě by se jí chtělo na svět to neeee ![]()
@Paliska jinak moc gratuluji k miminku
a trochu i závidím co si budeme ![]()
@Paliska Taky gratuluji!
Já jsem malýmu naplánovala porod na 20.11. - samozřejmě že na moje plány z vysoka kašlal! Místo do porodnice jsem jela na pohotovost kvůli kvasinkám.
Ale dneska už dostane to červený víno, když ne za odměnu, tak za trest. ![]()
@Ajrad1981 já mám pocit že to víno malé snad chutna a má na ni opačné účinky
vždycky se uklidní a jen mě hladi..
ale cítím že mi trošičku tvrdne břicho když si dám silný malinový čaj ale to trvá když tak hoďku a pak za klídek ![]()
Tak včerejší kontrola dopadla stejně jako ta minulá.. nález stejný nic se neděje.. jen sem včera celé odpoledne měla poslíčky které večer přestali. Dnes ráno zas ticho po pěšině
můžu vám říct že už jsem zcela rezignovala a smířila se stím že porod bude tak příští srpen
na další kontrolu jdu zítra a tak nějak nic neočekávám, jen se mi tam nechce, je to vždycky na 2 hodiny a pak řeknou že nic… ![]()
@Erin741 asi se jí u tebe líbí
a nechce se jí ven
já zatím taky nic, ale ještě mám čas do termínu zbývají dva týdny a jeden den
a jak dlouho nechávají přenášet? asi bych řekla že ten týden max…už to nebude dlouho trvat ![]()
@Meleys to zatím nikdo neříkal
dnes jsem 40+3tt.. ráda bych se vyvolání vyhnula, nechci jít případně zbytečně brzo. Obvykle to končí sekcí
dřív jak 41+5tt jim to prostě nedovolím jestli bude malá a průtoky v pořádku.. ale fakt už bych to měla ráda za sebou ![]()
@Erin741 jj ja si myslim ze cekat kdyz je vse v poradku tak klido do 42 tt
kazdy ma ten svuj cas, taky nechci aby mi zbytecne porod vyvolavali kdyz bude vse ok