TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
19.11.20 14:30

@Erin741 ty brdo tak aby to na tebe neprislo po hamiltonu se vetsinou rozjede porod ze? :lol: tak drzim palce kdyztak at vsechno probehne v poradku :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.11.20 14:34

@Meleys děkuju, jsi hodná :oops: no uvidíme co se stane, čím dřív bude venku tím budu šťastnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.11.20 17:51

Tvrdnutí břicha

Holky tvrdne vám břicho? Jaký je to pocit? já si nejsem jistá jak to poznat… Od včera mám sem tam pocit že praskne.. je tvrdé vždy chvíli (1-2minuty )ale hlavně z vrchu od žeber po podbřišek, po stranách jen trochu

Je to takové jako by se malá zaprela vsi silou o páteř a tlačila na břišní stěnu. To je ale blbost protože když se hýbe cítím její ruce i nohy, i podle utz je celem k pupíku takže to žádá být nemohou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.11.20 15:16

@Erin741 Jo, to znám. Většinou mi to dělá, když delší dobu stojím nebo chodím, stačí se pak posadit a je pokoj. Původně jsem to považovala za poslíčky, ale asi to bude něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.11.20 15:18

@Ajrad1981 já to mám i když sedím :? Ach jo.. ať už je konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
21.11.20 21:12
@Erin741 píše:
@Ajrad1981 já to mám i když sedím :? Ach jo.. ať už je konec

Tak co jak jsi dopadla už to na tebe přišlo? Nám už se chlapeček narodil měli jsme termín taky v sobotu 21.11. Jako ty ale rozhodl se už 19.11. :) určitě tu bolest kontrakcí poznáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.11.20 10:11
@Paliska píše:
Tak co jak jsi dopadla už to na tebe přišlo? Nám už se chlapeček narodil měli jsme termín taky v sobotu 21.11. Jako ty ale rozhodl se už 19.11. :) určitě tu bolest kontrakcí poznáš

Taky si říkám jestli to na ní už nepřišlo :lol: :kytka:
@Paliska :kytka: :kytka: gratuluju maminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.11.20 10:11

Nepřišlo :/ měla sem asi 2 h bolesti které i dost boleli ale byl z toho prd :mrgreen: ( doslova) proběhl klasický kolotoč maliník, sprcha, decka vína, pár datlí s stále nic :zed: dneska ráno mám stejný pocit jako každé ( tlak, nepříjemný pocit ) ale to obvykle přejde během popíjení litru čaje… Už mi z toho hrabe :zed: :D zítra mam další kontrolu, tak tajně doufám že by se mohlo něco dít.. maličká se stále mrská jako vždy ale tě by se jí chtělo na svět to neeee :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.11.20 10:12

@Paliska jinak moc gratuluji k miminku :srdce: a trochu i závidím co si budeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.11.20 14:00

@Paliska Taky gratuluji!

Já jsem malýmu naplánovala porod na 20.11. - samozřejmě že na moje plány z vysoka kašlal! Místo do porodnice jsem jela na pohotovost kvůli kvasinkám. :zed: Ale dneska už dostane to červený víno, když ne za odměnu, tak za trest. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.11.20 14:14

@Ajrad1981 já mám pocit že to víno malé snad chutna a má na ni opačné účinky :mrgreen: :mrgreen: vždycky se uklidní a jen mě hladi.. :mrgreen: ale cítím že mi trošičku tvrdne břicho když si dám silný malinový čaj ale to trvá když tak hoďku a pak za klídek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.11.20 11:32

Tak včerejší kontrola dopadla stejně jako ta minulá.. nález stejný nic se neděje.. jen sem včera celé odpoledne měla poslíčky které večer přestali. Dnes ráno zas ticho po pěšině :zed: můžu vám říct že už jsem zcela rezignovala a smířila se stím že porod bude tak příští srpen :pocitac: na další kontrolu jdu zítra a tak nějak nic neočekávám, jen se mi tam nechce, je to vždycky na 2 hodiny a pak řeknou že nic… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.11.20 11:42

@Erin741 asi se jí u tebe líbí :srdce: :kytka: a nechce se jí ven :lol: já zatím taky nic, ale ještě mám čas do termínu zbývají dva týdny a jeden den :D a jak dlouho nechávají přenášet? asi bych řekla že ten týden max…už to nebude dlouho trvat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.11.20 11:46

@Meleys to zatím nikdo neříkal :nevim: dnes jsem 40+3tt.. ráda bych se vyvolání vyhnula, nechci jít případně zbytečně brzo. Obvykle to končí sekcí :poblion: dřív jak 41+5tt jim to prostě nedovolím jestli bude malá a průtoky v pořádku.. ale fakt už bych to měla ráda za sebou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.11.20 11:56

@Erin741 jj ja si myslim ze cekat kdyz je vse v poradku tak klido do 42 tt :) kazdy ma ten svuj cas, taky nechci aby mi zbytecne porod vyvolavali kdyz bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí