Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meleys vidím to stejně.. ale snad si to madam rozmyslí a nebude prudit. ![]()
Já jsem zvědavá, co mi zítra řeknou! Jsem teď 39 tt přesně a zatím nemám pocit, že by se něco dělo.
@Ajrad1981 tak pak napis jak si dopadla
taky tam zítra jdu… Snad už mi nebudou cpat to vyvolání ![]()
O5 po kontrole. Maličkou dneska znovu premerili a váží cca 3180g. Nicméně nález stále stejný, nic se neděje.. další kontrola je v pátek a pokud se porod nerozjede tak si mě tam budou chtít v pondělí nechat a budou porod vyvolávat.. snad si to brzy rozmyslí ![]()
@Erin741 to uz ma krasnou vahu
to vis ze se ji bude chtit ven zkuste ji vypudit s pritelem
zkouseli jste sexovat? Ten muj se mnou uz nechce špásovat prej abych neporodila dřív
aby byla v termínu jak má být, včera měl chuť říkám abych náhodou neporodila!
takže nic nebude
možná až bude prosinec
![]()
@Meleys nezkoušeli.. strašně se ve mě mele a já na to prostě nemám chuť :/ je to vážně to poslední na co myslím.. navíc se sama na sebe nejsem schopná ani podívat.. takže to semnou má přítel těžké už od začátku
A dneska to nepřipadá ani v úvahu.. vždycky mě po kontrole celý den bolí břicho a malá mi nepřidává
@Erin741 tak to uplne chapu taky jsem mela chvilky kdy jsem proste nemela chut
a s tim pupkem to teda opravdu neni zadny rajc ![]()
@Meleys naklopim ji tam litry maliníku se skořicí, nějaké to kořeněné jídlo, víno a sprchu.. to musí stačit
ale je jasný že bude po mě
tvrdohlavá je slušně ![]()
@Erin741 Také po kontrole. Nález plus mínus stejný, otevřená jsem na prst (ale to už měsíc), možná na dva (to by bylo lepší, aspoň nějaký progres) a malý váží 3120 g. Menší krizi jsem měla předtím na monitoru, na porodním sále se zrovna rodilo a křik maminky „To bolí!“ jsem opravdu slyšet nepotřebovala, a když jsem uslyšela pláč miminka, málem jsem se rozbrečela taky.
Hned po návratu od doktora jsme si dali rychlý sex, oznámila jsem, že ode dneška dvakrát denně a naostro - doteď jsem ho chránila, opakovaly se mi záněty, nechtěla jsem riskovat, že bych přítele nakazila, teď jsem čerstvě přeléčená, tak to tam můžeme hrnout. Snad to pomůže!
@Ajrad1981 no Super, hlavně že stě v pohodě
tak držím palce ať to zabere
![]()
@Erin741 Já tobě taky držím palce, ať nemusíš na vyvolávání!
Tak se neumoudrila
Zítra v 7 ráno nástup na vyvolání.. holky držte nám prosím pěsti ať to máme brzy a ve zdraví za sebou ![]()
@Erin741 myslim na Vas, hodne stesti a bleskurychly porod preju
![]()