TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1246
26.5.10 10:08

Cassiopeo tak ta internetová stránka mě zaujal a určitě budu chodit. Jen nevím, jestli hned od 13 týdne.
Vím přesně kde to je a navíc pokud sebou vezmete těhotnou kamarádku, tak dostanete obě 25% slevu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
26.5.10 11:14

Super tak můžem jít spolu a mít slevu :D Taky bych nechodila asi hned od 13. týdne, začala bych tak od těch pohybů ;)

A Štefi jasně to chápu, já teď zas furt spím, takže momentálně u mě taky žádný pohyb nehrozí až už mě to štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
26.5.10 11:29

Kurňa ženský, já nakonec budu mít vzteka, že jsem nezůstala na Ostravsku :palec:
Jinak Nandi, přeju ať se otáčení dělohy daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
26.5.10 12:26

Cassiopeo klidně můžeme chodit spolu, bude to fajn :)
Jinak ve jterém týdnu začínají být cítit pohyby?
Jinak já jsem v 10 týdnu a bříško mám pořád jako před těhotenstvím. Už bych ho chtěla mít větší, abych si to všechno začala více uvědomovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.5.10 12:30

leni já jsem ve 12.a mám ho taky pořád stejný neboj to pak určitě z ničeho nic rychle vyroste,abychom se nedivili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
26.5.10 12:32

JJ už aby to bylo :)
Nemusí být hned nějaké velké, ale takové střední bych už brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
26.5.10 13:03

Já jsem teď 8+6 takže devátý týden, to jsem o týden mladší než ty, pohyby jdou prý cítit pořádně až tak v 19. týdnu ale je to hodně individuální, jdou prý cítit i dřív, ale spíš jakoby se honily střeva :D ale od toho 19. už by měly jít pohyby hezky cítit, ještě si musíme počkat nějaký ten pátek no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.5.10 13:28

Těhuliky, buďte rády, že ještě to bříško nemáte ,já jsem natekla mám břicho jak v pátém měsíci a nic už neobleču ,na těhu kalhoty to ještě není a v normálních kalhoteh mě tlačí bříško ,tak je to celkem hnus.špatně se mi už hýbe a to je ještě není žádné pořádné břicho .možná že se k vám přidám a budu s Vámi chodit cvičit já jsem už v půlce 13 týdne, tak mám trošičku náskok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
26.5.10 13:48

To se máš že už jsi tak daleko a bylo by fajn kdybychom chodily spolu a odkud vůbec přesně jste? :) Já mám bříško i tak :D Nejsem nejštíhlejší takže … ;) ale už se těším až bude to těhu bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
26.5.10 14:06

Jj přesně tak, ať už je to těhu bříško. Né velké, ale jen tak zlehka vypouklé by nám zatím stačilo :)
Jinak já zase hubená jsem a z mé váhy mám celkem obavy. Před těhotenstvím jsem vážila zhruba 50kg a ted jsem ještě zhubla na 47kg :( Né že bych zvracívala, ale dobře mi nebývá. Mám takové pocity jako při horečkách - točí se mi hlava, jsem slabá a do jídla se musím vyloženě nutit kvůli miminku. A při mé výšce 168cm je to opravdu málo. Snad se to časem zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.5.10 14:36

Já bydlím v porubě ,o váze ani už nemluvím z hormonu přo IVf jsem přibrala 9 kg teď mi váha stojí ,asi si mimčo bere moje zásoby co jsem nabrala hormonama ,doufám že mi to už půjde jen do bříška a ne jinde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
26.5.10 14:37

ahoj holky. Mokii gratuluju k utz:)) Já jdu na testy v úterý, ten placený kombinovaný test! Holky já už nosím kalhoty s volnou gumou, vše mě škrtilo strašně, to už s enedalo,mám vážně velké bříško, hlavně během dne, když jím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.5.10 17:38

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole a porosti(y) jsme :-). Objednala jsem se na screening…2 týdny dopředu a to mě sprdli, že volám dost pozdě (jsem v 10tt). Máme další fotečku, úžasné. Prďolka se pořád vrtěla. Jsem se u toho culila jak malá. Nádhera.
Holky chtěla jsem se ještě zeptat, barvila jste si už některá vlasy? Já bych si nabarvit chtěla, ale nevím jestli mám riskovat. Na internetu se píše různé, jedni jo jiní zase že ne. Já nevím. Jaký máte na to názor vy?
jinak Moki gratuluji. Ty si byla v Olomouci, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.5.10 17:42

Ankar já si barvím vlasy pořád v těhu už jsem si dobarvovala 3 krát.když používáš šetrné barvy tak můžeš ,mimču to nic neudělá.jinak blahopřeji ke kontrole že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.5.10 18:20

Stefi děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie