TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
29.5.10 07:48

ja jinak nevim, jake pohlavi chci vic, tim spis, ze je to prvni, tak je to vlastne uplne jedno. u druheho bych to asi resila vic. nejak jsem cekala, ze treba nejaou uzasnou zenskou intuici budu vedet, co cekam, ale nic… :nevim:
lidi v okoli mi tipujou holcicku, asi podle toho, ze se mi strasne zhorsila plet (jakoze holka ubira mamce krasu). jmena mame zatim Pavel a Katerina, ale to asi nebude defnitivni verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
29.5.10 08:58

Ahoj holky tak koukám že výběr jmen je tu pořád aktuální :-) Všechny jména jsou moc pěkné ale teď které vybrat když už se to blíží :think: No naštěstí máme s přítelem vybráno už od začátku :palec: ale to už jsme tu myslím psala :lol: No všem přeji aby si vybrali krásná jména a málo neshod s partnerem při vžběru :palec:
A mám na vás dotaz nemáte někdo zkušenost s pálením žáhy v těu 8-o Já poslední dva dny když něco sním tak mě pálí žáha :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
29.5.10 09:50

Ahoj holky, tak u nás jdou jména jasná a definitivní.
Já si vybrala pro holčičku a přítel pro chlapečka, takže to bude buď Adélka, nebo Patrik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
29.5.10 10:16

Ahoj holky, delší dobu vás pročítám a protože TP mi vychází na prosinec, ráda bychs e k vám taky přidala :-D . Můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
29.5.10 10:23

Ahoj Lenousku, vítám tě mezi námi :)
n kdy máš termín porodu? Mě ho vypočítali přesně na 24.12, takže dáreček jak vyšitý :D
Jak se cítíš? Bříško už roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
29.5.10 10:33

Ahojky, TP mám jeden 6.12., druhý 9.12., tak to je minimální rozdíl :-D .
Bříško trošku roste, ale jak se pozoruju každý den :-D , tak mi přijde, že málo :-D .
Jinak se cítím dobře, neblinkala jsem, jen mi dost věcí smrdělo, ale už to všechno přešlo. Spíš jsem měla problém se špiněním, to ustalo, ale včera zase trochu bylo. Tak snad to byla jen prasklá žilka nebo něco takového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
29.5.10 11:26

Užijte si víkend, my razíme volit a po návštěvách. Tak zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
30.5.10 13:29

Ahoj holky, tak strašně dlouho jsem tu nebyla…

Jinak já tak trochu tipuju chlapečka - to bude překvápko :-)
Nechci to vědět co to bude, chci mít překvápko pod stromečkem :-)

Jmen máme s manžou každý asi 5 ale moc se nepotkávají - tak asi budeme losovat :-)

A termín porodu mám v průkazce spočítaný na 29.12., tak to bude mít manža hustýho silvestra :-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
30.5.10 17:19

My máme termín porordu 24.12 :D takže vyloženě dáreček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
31.5.10 09:04

Teda Leni vám přinese miminko Ježíšek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
31.5.10 09:08

Nám možná taky :-).
Holky dívala jsem se na stránky se vším možným pro mimi, tak jukněte. Jsou za zajímavé ceny http://www.batolatko.cz/2,0,Uvod.html
Jinak jsem ted o vikendu spinila. Byla jsem opet na pohotovosti, tak vse dobry, dostla jsem dalsi fotecku. Byl ajsem z toho rozcarovana. Snad uz bude vsechno v poradku, az do 9-teho mesice :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
31.5.10 09:37

Ahoj holky, tak se hlásím po víkendu a po kontrole :) Máme 25mm a srdíčko bije jako zvon :) Nechal mi to poslechnout a nic hezčího jsem v životě neslyšela :) Kouzelné, mám i svou první fotečku v životě tak už jsem rozesílala MMS :D Podle poslední MS jsem 9+4 ale podle UTZ 9+1 říkal… jinak co mě zarazilo tak mě objednal až za měsíc na 28.6. :( Jsem se ptala jestli to jako nebude pozdě na ten první screening, říkal že to bude akorát (budu 13+1) tak nevím no, všude se píše něco jinýho, doktoři říkaj něco jinýho, asi přestanu číst :D Ale zatím vše v pořádku a bez problému tak asi proto, jinak říkal že samozřejmě kdyby něco bylo tak mám přijít dřív a nemám nic podceňovat vždyť jsem přece těhotná :) Tak já zas budu měsíc čekat chjoooo. Jinak je mi zatím dobře už jsem zase delší dobu ne :poblion: tak snad mi to vydrží, mějte se fajn a odpo sem hodím fotečku až budu doma ;)

Jo a jak jsme se tu bavili kdo co platí u dr. a já mám soukromou ordinaci, tak si mám příště s sebou donýst 1400,– (800,– za průkazku a 600,– screening) takže šupa, ale co už v tomhle stavu gyndaře měnit nehodlám a s péčí jsem spokojená, jo a dnešní fotku jsem neplatila tak nevím asi zapoměl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
31.5.10 10:01

Cassi, gratuluji, super, už se těším na fotečku. Doktor mě taky objednal až za měsíc, tak buď v klidu :-).
Jinak holky mám ještě jeden odkázek
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…
snad jsem ho tady ještě nedávala. Je tam všechno pěkně popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.10 10:06

Ankar a Cassiopeo, gratuluji:-). Za těho průkazku peníze? já nic neplatila. Holt, co lékař, to své ceny…
Já jdu ve středu v 10 hodin, tak uvidím:-). Musím říct, že už mi ani ráno není tak špatně, skoro vůbec - od žaludku, tak se to už asi zlepšuje:-).
Ankar, snad bude vše dobré, hlavně tedy odpočívej. Mě pořád bolí ten podbřišek, nějak se toho nemůžu zbavit a zase mám občas ty stahy, jako v začátku, tak mu teď ve středu řeknu, čím to může být… :nevim:
mějte se všechny maminky a miminka krásně, Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
31.5.10 10:07

A ty seš teď který?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...