TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
17.4.19 21:50

Ahoj holky, tak jsem si dneska uzila prvni poradnou nevolnost v praci, sice jsem nezvracela, ale mela jsem k tomu cele dopoledne hodne blizko. Napomahalo piti, jidlo, cucave bonbony, az me napadlo v zoufalstvi vzit si ctverecek cokolady a pomohlo to! Mate nejake tipy, co vam v takove chvili pomaha? :) cokolada asi neni nejlepsi reseni, abych nebyla brzo jako koule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.4.19 06:23

Ahoj holky, tak já byla včera na kontrole a fazolka je tam kde má být :). Dnes jsem 5tt+3 a za tři týdnu jdu na kontrolu a už by mělo být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
18.4.19 06:27

@Kája322 to je dobry, tak treba to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.19 06:36

Jeee, holky! Krasny fotecky! :hug: :srdce: Uz se strasne tesim na tu svoji :andel: Ja se ke gyndarce nemuzu dovolat, asi ma dovolenou. Tak pristi tyden uz me snad objedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
18.4.19 07:01

@Anndy9 krasne :srdce: :hug:

@mauglie11 no uvidime nechám se překvapit jakbto všechno bude :) klidně budu rodit dřív první tehu jsem 3 dny přenášela a uz jsrm byla ráda ze je venku :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.4.19 08:20
@Luciš.L píše:
Je to tam, holky :pankac: je to malý a mrňavoučký, ale je to tam :dance: a jsem 4+3, jeden strach za námi, spoustu před námi :roll:

To je sladoucky, já jdu dnes na půl 11 tak mám strach co řekne ae zároveň se tesim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.4.19 08:24
@Emka1990 píše:
Ahoj holky, tak jsem si dneska uzila prvni poradnou nevolnost v praci, sice jsem nezvracela, ale mela jsem k tomu cele dopoledne hodne blizko. Napomahalo piti, jidlo, cucave bonbony, az me napadlo v zoufalstvi vzit si ctverecek cokolady a pomohlo to! Mate nejake tipy, co vam v takove chvili pomaha? :) cokolada asi neni nejlepsi reseni, abych nebyla brzo jako koule :lol:

Já byla včera taky úplně vyřízená, pokud je ti zle Vem si to co ti pomůže a netrap se, mě nepomáhá nic, trošku to zmírní vychlazené ovoce z lednice ae taky to není žádný zázrak… Dnes se se mnou motá celej svět, jen doufám že toto brzo skončí, první tehu jsem protrpela až do uplnyho konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
18.4.19 08:42

Ja se budu k doktorovi objednavat dnes.
Jinak se mi zatim nevolnosti vyhybaji, ale nemela jsem je ani u jednoho u deti. Ale ty prsa to je peklo jak boli a mam je hrozne horky. @Kaja 322 no to verim, pak na tom konci uz je clovek rad, ze uz konecne a kazdy den na vic je narocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.4.19 08:47

Já jsem objevila dvd dárky minulý týden. K Dr. jdu v utery. V létě 2018 jsem měla zamlkle, tak doufáme, že teď to dopadne. Čekám čtvrté. Je tu někdo, kdo čeká třetí nebo čtvrté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
18.4.19 09:09

@g.sandova ja cekam treti, dve uz uz mam a dalsi dve ma pritel, tak bude 5 deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.19 09:58

Krásný zelený čtvrtek holky :kytka:, vcera jsem byla taky u dr :D vcera 5+6tt ale asi jsme cca o tyden mladší ;) :srdce: jeste videt nebylo, ale za 3 tydny snad bude. Dr říkal ze je vse v pořádku :dance: Jinak jsem dnes od rána byla asi 5× :poblion: takze zeleny čtvrtek se vším všudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.4.19 10:01

@mauglie11 tak to je vas víc. My řešíme, jak se poskladame, potřebovali bychom nakou pěknou vilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.4.19 11:46

@Anďoušek11 Krásný,gratuluju :). Jsme na tom podobně, já jsem 5tt+3 a doktorka říkala že za tři týdnu už bude vidět :srdce: tak pak jdeme na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.19 12:10

@Anndy9 jj jen pár dní rozdíl… Já si myslím, že už by bylo vidět :srdce: dřív, ale aspoň se můžeme 3 týdny těšit na to jak prďolky povyrostli a zase je uvidíme. A ten rozdíl bude větší, než kdyby jsme tam šli za týden. Kdy máš TP??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.4.19 12:22

@Anďoušek11 Jo to už asi bude dřív, ale přesně aspoň hezky uvidíme jak roste :). Podle netu mi to vychází na 16.12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí