Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jezelia @Dee10 holky ja.jsem pri prvnim.take zhubla 7,5kila do konce 16tt jsem fakt dost zvracela treba desetkrat denně
Takze doufám ze tet me to mine ale rano uz mi bylo blbe ale zatim jsem.nezvracela a lizatka a vlastne.nic mi.nepomohlo
![]()
Ahoj holky. předem se omlouvám že se k vám vtírám i když nevím jestli jsem těhu a snad to nebude nikoho obtěžovat.
Chtěla jsem se zeptat jestli je tu některá která má TP kolem 5.12 a už má // na testu ???
Abych trochu nastínila situaci … o dítě se zatím nesnažíme ale tento rok by jsme chtěli se pokusit o miminko …
jedno dítě už máme … když jsem byla poprvé těhotná tak jsem si dělala test nějakých 10 dní po vynechání MS měla jsem jí nepravidelnou .. byly tam // ale ta druhá vůbec nebyla silná jako první kdybych si dělala test o pár dní dříve vůbec by nevyšel pozitivní tak mi jde o to kdy dělat test …
Na víc jsem hloupá a poslední ms nemám zapsanou měla jsem strašně moc práce ale vím určitě že 23.3 už jsme jí neměla takže jsem jí dostala kolem 11- max 14.3 …
Dva dny mám pocit že je něco jinak … Nijak se nepozoruji ale nedopnu kalhoty ,.. u prvního miminka jsem nedopla kalhoty v 8 týdnu tak to mě přišlo divné … nepřibrala jsem přitom ani kg a ani to nemám s přejezení protože to mám hned po probuzení …
Dál strašně moc jím najím se třeba v 9 o půl 10 jdu spát a lehnu a mám hlad ..
Strašně mě bolí prsa ..vadí mi i dotek podprsenky..
Ale na takové příznaky mi příjde brzo ..
![]()
Vím že nejste věštkyně nechci po vás odpověd jestli jsem těhotná ale jde mi o to kdy si udělat test …všem přeji pohodové těhotenství
![]()
omlouvám se za slohovku …děkuji za odpovědi a přeji krásný den
je tu někdo kdo má termín 18.12? a má // na tt
omlouvám se spletla jsem se přišlo mi to divné tak jsem to hodila znovu do kalkulačky a dívala jsem se na rozmezí termínu místo předpokládaný termín takže né 5.12
@Anonymní píše:
Ahoj holky. předem se omlouvám že se k vám vtírám i když nevím jestli jsem těhu a snad to nebude nikoho obtěžovat.
Chtěla jsem se zeptat jestli je tu některá která má TP kolem 5.12 a už má // na testu ???Abych trochu nastínila situaci … o dítě se zatím nesnažíme ale tento rok by jsme chtěli se pokusit o miminko …
jedno dítě už máme … když jsem byla poprvé těhotná tak jsem si dělala test nějakých 10 dní po vynechání MS měla jsem jí nepravidelnou .. byly tam // ale ta druhá vůbec nebyla silná jako první kdybych si dělala test o pár dní dříve vůbec by nevyšel pozitivní tak mi jde o to kdy dělat test …
Na víc jsem hloupá a poslední ms nemám zapsanou měla jsem strašně moc práce ale vím určitě že 23.3 už jsme jí neměla takže jsem jí dostala kolem 11- max 14.3 …
Dva dny mám pocit že je něco jinak … Nijak se nepozoruji ale nedopnu kalhoty ,.. u prvního miminka jsem nedopla kalhoty v 8 týdnu tak to mě přišlo divné … nepřibrala jsem přitom ani kg a ani to nemám s přejezení protože to mám hned po probuzení …
Dál strašně moc jím najím se třeba v 9 o půl 10 jdu spát a lehnu a mám hlad ..
Strašně mě bolí prsa ..vadí mi i dotek podprsenky..
Ale na takové příznaky mi příjde brzo ..![]()
Vím že nejste věštkyně nechci po vás odpověd jestli jsem těhotná ale jde mi o to kdy si udělat test …všem přeji pohodové těhotenství![]()
omlouvám se za slohovku …děkuji za odpovědi a přeji krásný den
Myslím, že by už na testu mělo něco být pokud by jsi byla těhu ![]()
Ono je to hodně individuální, ale možná už by mohlo něco být vidět
Já dělala tt 4 dny před ms a už jsem měla ducha. Zkus jeden tt třeba dnes a ten druhý koncem týdne a uvidíš ![]()
děkuji holky za odpovědi . vím že je to individualní jen mě zajímal váš názor .. právě předtím jsem měla nepravidelnou MS ted jí mám jak hodinky 28 dní …
Test mám doma právě jen jeden a pro další se nikam nedostanu a tady kupovatnechci to by se hned rozneslo …
Taky mě zajímalo jestli někdo už tak brzo má takové příznaky ..vím že každé těhu je jiné ale ted když mě napadla ta myšlenka že bych mohla možná být tak jsem zvědavá
Tak jsem se rozhodla pokud nedorazí do pátku vyzkouším …
pořád mě bolí břicho už pár dní jako bych to měla dostat a za minutu nic a takto je to celé dny tak jsem zvědavá
@Anonymní píše:
Tady je fotka z dnesniho rana nedopnu ani kalhoty
Tak pokud máš takhle velké břicho, test by měl být jasně pozitivní
@Dee10 taky si říkám když mám i příznaky tak pokud budu těhu už musí tt něco ukázat …No pokud nejsem těhotná tak fakt nevím co to je …jak jsem psala u prvního dítěte jsem měla taky skoro hned takové břicho .. ale ms mám mít zítra max ve čtvrtek
Ahoj holky, jdu se k vám přidat
jsem čerstvá těhule. Teda doufám
4. den meškám a vyšlo mi už pozitivních několik testů a na digitálním mám 1-2. Poslední MS 5.3. Volala jsem dnes k doktorce a jsem objednaná až 30.4. na první prohlídku. Dřív to asi nemá cenu. Bude to dlouhé čekání
Pořád se trošku bojím, aby MS ještě nedorazila, ale zatím tomu nic nenasvědčuje, tak snad mrcha už nepřijde
Podařilo se nám po 10 měsících snažení a tenhle měsíc jsem to moc neřešila. Ovulaci jsem nějak blbě s testama prošvihla. Minulý týden jsme si přivezli koťátko, tak jsem na to ani moc nemyslela. V sobotu jsem druhý den meškání MS udělala test a koukala jak puk, že tam mám pěknou druhou čárku
včera jsem zkusila ten digitální a dnes znova na čárku, abych viděla, že sílí
manželovi jsem to v sobotu hned ukázala, protože od začátku snažení chce tohle přožívat se mnou a já bych to stejně nevydržela mu to neříct
Pořád tomu nemůžu uvěřit. Už chci mít za sebou tu první kontrolu, abych věděla že se ten začátek se vyvedl jak má. A snad první nejtěžší trimestr uteče rychle. Tak všechno dobrý všem těhulkám tady, ať nám mimi pěkně roste a žádné problémy. Hlavně si říkám "pozitivně mysli " ![]()
@Anonymní píše:
@Dee10 taky si říkám když mám i příznaky tak pokud budu těhu už musí tt něco ukázat …No pokud nejsem těhotná tak fakt nevím co to je …jak jsem psala u prvního dítěte jsem měla taky skoro hned takové břicho .. ale ms mám mít zítra max ve čtvrtek
Je možný že jsi měla ovulku dřív 😌 já jsem teda podle poslední ms tak 8.týden ale podle dr jsem měla ovulaci dva dny po termínu ms takže je prcek tak o 3-4.tydny mladší
takže možný je fakt všechno ![]()
Ahoj, můžu se k vám přidat? S manželem se snažíme o druhé mimi už půl roku a dnes po 5 denním zpožděním jsem našla na těhu testu //, v pátek se mi vrátí domů, takže mu to chci říct až osobně, ať to na něj nevyhrknu do telefonu stejně jako s prvním prckem. Jak to oznamujete tatínkům vy?:)
Gratuluji ☺️ My čekáme první miminko, zjistila jsem to v úterý a chtěla jsem počkat do patka, než přijede přítel domů, ale nevydržela jsem to, tak jsem mu to řekla přes kameru když jsme si volali. Nic extra no. ????