TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
942
7.4.21 18:43

@Reňullka já to naprosto chápu
Nechápu proc se něco takového děje, proc se vajíčko vůbec uhnízdí když se stejně nebude vyvíjet 🙈
Já když čtu tyhle příběhy mám srdce až v krku a stažený žaludek co ke čeká příští týden. Kor když švagrová měla to stejný minulý měsíc, je ale fakt že měla mnohem menší gestacni váček než já. Ale člověku to furt vrtá hlavou. A jak říkáš proč ty který to nechtějí to mají a ty co se snaží tak mají hromadu problémů

• načítám...
246
7.4.21 18:45

Zdravím všechny :) snad nevadí když se přidám. Zatím jsem ve fázi testování :) které si moc užívám a hrozně mě to baví :lol:. Je mi 27 a doma mám už 2,5 letého chlapečka. Ještě ani nemám po termínu ms ale se synem jsem to měla stejně, tak doufám že to dopadne stejně dobře. :dance: Jinak termín bych velmi velmi teoreticky měla 20.12.

• načítám...
69
7.4.21 19:02

@Agnes9 gratuluji! 👏

• načítám...
225
7.4.21 20:22

@Reňullka já byla ve skupině TP září, bylo nes tam hodně / Vánoce byly plodné :lol: a taky nás tam určitě pět prodělalo ZT :(

• načítám...
452
7.4.21 20:47

Tohle mi nedělejte! 😁
Teď máme myslet pozitivně a ne na takový věci. 🙂
Dopadne to určitě dobře, všem! :wink:

• načítám...
652
7.4.21 20:54

Dělala jsem test v neděli, pondělí, sílící duch. Přidám se sem v pondělí, jsem smířená s tím, že další test udělám až v pátek - protože mi až zítra přijedou z Rohlíku - a vy tady takové řeči strašidelné :lol: tak jsem tam pro jistotu šoupla ovulační test, no trošku mě to vlastně uklidnilo :mrgreen: dobrý ne

• načítám...
44
7.4.21 21:29

@Reňullka na toto nikdo nemá žádné logické vysvětlení. Neexistuje. Takové případy vyložené nespravedlnosti asi všechny známe z okolí, od kamaradů, od povídání. Je to kruté. Každý můžeme najít útěchu v něčem jiném. Partner, rodina, kamarádi, terapeut, sport, kariéra, víra… Já hrozně moc obdivuji ty, které tím prošly a jsou schopny o tom otevřeně mluvit. Moc pomáhají nám ostatním.

Každý asi doufáme, že nám se to nestane. Upřímně, myslet na všechny možné komplikace absolutně nic nezlepší - naopak to může situaci jen zhoršit. Tím rozhodně nechci snižovat obavy, které asi každá z nás občas máme. Obavy jsou na místě, ale bylo by dobré nenechat se tím příliš ničit, paralyzovat. Tomu drobečkovi to nepomůže. Vím, že tímto jsem asi moc nepomohla.

• načítám...
2350
7.4.21 21:42

Holky 8o Určitě jsem nechtěla nikoho strašit :zed: Všem to dopadne dobře!! U nás se nic zlého nikomu nestane :srdce: Jen jsem prostě potřebovala vyventilovat ze sebe ten pocit nespravedlnosti :nevim:
My si tím prošli, ten pocit v ten moment se nedá popsat… Zhroutil se mi svět, jen jsme s manželem v noci před revizí doma leželi a celou noc v objetí probrečeli… :roll: Pak jsme si ale řekli, že lepší takto brzo (v 11tt), než aby později třeba doktoři přišli na to, že je miminko nějak nemocné a musíme se rozhodovat, co dál :roll: A naštěstí hned po revizi se nám na první cyklus povedla naše dcerka :srdce: Takže něco špatné je určitě pro něco dobré :hug: A já třeba věřím, že ten náš andělíček nám ty naše štěstí tady na hlídá :palec: A věřím tomu prckovi v bříšku, že to zvládne :) I přes ten strach :nevim:

• načítám...
44
7.4.21 21:56

Cau holky. Pridavam se, jsem 5+2 a vychazi to na 5.12., snad to klapne🙏🏼 Snažení 3 roky, 35 let, 1.dite. Priznaky zadne, jen lehci bolest bricha sem tam a citlivost prsou.

• načítám...
942
7.4.21 22:46

Holky priznejte se kdo kouká na malý lásky? Já u toho vždy utiram slzicku 😁

• načítám...
452
7.4.21 23:02

@Sandruška21 Já jsem taky koukala, ale spíš mě trochu přepadla panika. 😄
Tentokrát už vím i z vlastní zkušenosti, co mě čeká. 😁

• načítám...
942
7.4.21 23:13

@zuupe mě se to líbí člověk aspoň na vlastní oči vidí jak to vlastně je, hlavně se mi hrozně líbí ty porodní pokoje a ty fajnový porodní asistentky 😁 😁 😁

• načítám...
500
7.4.21 23:19

@Sandruška21 taky na to moc ráda koukám. A poslední dobou u toho často brečim jak želva. Dřív jsem žrala výměnu manželek, ale ta už se mi nějak okoukala, tak to mám místo ní :mrgreen:

• načítám...
942
7.4.21 23:24

@Nickmenenapadl mě hlavně fascinuje jak některý ženský to maj tak pohodový a rychlý a některý třeba ta dnešní policajtka tak ta teda chudák to měla hrozný

• načítám...
500
7.4.21 23:32

@Sandruška21 přesně! Jako doufám, že já budu v budoucnu jedna z těch pohodových, protože mám tak nízký práh bolesti.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100