Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Holky, já jdu zítra a budu 6+0. Mám nervy na pochodu
Držím pěsti! 🍀
@Anonymní píše:
Držím palce ![]()
Já na kontrolu půjdu až za týden, 14.4. to budu 6+1. Mezitím hodlám jít ještě jednou na krev jako samoplátce, zítra, protože chci vidět jak mi to hcg stoupá, jestli se fakt ztrojnásobuje nebo neumím počítat ![]()
@Sandruška21 Podle ovulace jsem byla 4+4tt a prý to sedělo a odpovídalo to tomu 5tt
A teď půjdu na další kontrolu v 7+0
Jen to čekání je děs… Včera mě bolelo břicho a upřímně jsem se strachem chodila na wc, jestli nekrvacím
A ty se neboj!
Určitě je vše v pořádku! A hold miminko je třeba mladší
A hlavně každé těhotenství se vyvíjí jiným tempem
Takže bude určitě všechno v pořádku a příští týden už bude mimčo se srdíčkem ![]()
@Nickmenenapadl Ty plašíš snad víc jak já
Všechno bude v pohodě
V předchozích těhu jsem ale taky byla na krev jako samoplatce. Ale k ničemu to nebylo ![]()
@Anonymní píše:
To sem byla včera, tak dej pak vědět jak to vypadá u tebe 😊
@Reňullka a ty už si měla vidět srdeční akci? Podle ms sem dnes 6+1 ale cca podle ovu by to mělo být o přibližně 12 dní míň. Tzn 4+4
@Sandruška21 já jak to čtu, tak přemýšlím, jestli má smysl, abych šla toho 19.4.,když budu 6+1…
@Karla1987 no upřímně taky mě teď mrzí že mě objednali takhle brzo a že sem nešla poprvé až později 🙈
@Sandruška21 Neee, ve 4+4tt je brzy na srdíčko, byl obr gestační váček a žloutkový váček
Na srdíčko jdu v 7+0 právě, příští pátek
7+0 budu podle ovulace, podle ms už budu 7+5, ale to odpovídat určitě nebude, protože ovulace byla později
Tak počítám těch 7+0 ![]()
@Sandruška21 já jsem nechala termín na sestřičce, tak uvidíme. Mám problém se dostat k lékaři, tak snad mě tam nebudou hnát pak za týden znovu…
Holky bude všechno dobre
já se právě kvůli tomu objednala taky až na 8-9 týden abych se vyhla tomu stresu že nebylo vidět srdíčko ale zase je to čekání o nervy já budu čekat až do května to se ucekam 😁
Taky jdu toho 13.4. To bych měla být 6+5, to snad už něco vidět bude.
@Reňullka no já jdu v úterý znovu dle poslední ms bych měla být 7+0 dle ovu 5+2 coz si furt myslím že je brzy ale je pravda že gestacni váček má teď necelých 10mm na necelých 7mm což není úplně malé ale ani velké. Obávám se že stejně uvidí příští týden prd 🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat