Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zuupe píše:
Jinak holky, já to mám teď v práci šílený.
Absolutně nejsou schopni mi vyhovět, takže přemýšlím, že se jim tam na to vyprdnu.
Navíc tahám těžké věci, což bych teď taky neměla.
Chtěla jsem to vydržet co nejdéle, ale dnes jsem měla z jejich chování zase na krajíčku. 🙄 🤔
Hele oni jsou povinni pokud podminky prace nejsou vhodne pro tehotnou te bud dat na jinou pozici, nebo nechat doma za 100% platu (nebo aspon takhle jsem to cetla tady na emiminu). Takze pokud tak opravdu musis celej den chodit s 20kg krabicemi tak proste ti budou muset vyjit vstric.
Já kafe teď nepiju, protože mi přestalo chutnat. Ale můj názor je takový, že v rozumném množství nemůže uškodit ![]()
@Felixka taky jdu až tak pozdě 27.4. To budu 8+1 to čekání je nekonečný ale nezbývá nám nic než vydržet ![]()
@Nickmenenapadl to já vím. To bych jim to ale musela říct. 😁
To mě právě trápí nejvíc, původně jsem to chtěla držet v tajnosti co nejdéle.
Holky budete nejak resit laky bez formaldehydu a deodoranty bez hliníku?
@Margitta Dneska jsem procházela kosmetiku a vyměnila jsem jen deodorant za ten bez hliníku od Dove ![]()
@zuupe no hele, budeš jim to asi muset říct. Ono je to v tomhle fakt blbý, ale třeba kdybys to řekla jen šéfovi a poprosila ho aby to zatím nikde neroztruboval.
@Felixka Taky dělám v obchodě, dlouho dojíždím. Ale zavřeno jsme neměli. Uvidíš, jak ti bude…
Jinak kafe běžně piju klidně 4× denně, celkem silné. Omezila jsem to na jedno slabší ráno a někdy druhé odpoledne, víc to omezit nezvládnu a asi ani není třeba
@zuupe Úplně přesně teď vím, jak ti je… chtěla jsem to zvládat co nejdéle, ale včera mě seřval kolega za to, že si nenechám líbit jeho sprosté chování… A celý den jsem se pak klepala. Dnes mi taky není dobře. Asi to brzo zabalím, stres nedělá dobře nikomu.
Tak pokud můžeš, fakt se na to vykašli a budeš mít klid ![]()
Ad kafe:
jsem veliký kafař, z 5-6 espress denně jsem.to omezila na 1 rano. Velmi prilezitostne jeste jedno dopoledne. zase nejim cokoladu,,
nepiju caj ani cocacolu. takze ten kofein mam fakt jen z toho kafe. a. cetla jsem ze 200mg denne je ok. tak tam se dve espressa vejdou vklidu
@Nickmenenapadl no pokud to nepůjde jinak nebo se trochu něco nezmění asi to řeknu.
Jen jsem si prostě říkala, že kdyby to nevyšlo a už to všichni budou vědět, tak to bude děs. Na druhou stranu to, že to nevyjde může být zapříčiněno taháním těch těžkých věci. 🤷♀️ 😁
Zdravím,
bojim se, ze se raduju predcasne, ale zatim to vypadá, ze bych se k vam mohla pridat. Po vice nez roce snazeni mam pozitivni test a citim se proste divne. Ale spis nez radost mam strach. Cekali jsme dlouho, navic mi uz davno neni 20 ![]()
Doma mam uz 14. letyho pubertaka a 11. letou dceru, zacala jsem s rozenim brzo. ![]()
Termin mi vychází na 15.12. a doktor me chce videt uz 21.4. ![]()
@annarm mám to stejně, bez kávy ani ránu, hlavně cestou do práce. Asi přejdu na čaje
Holky, já se vám sem musím vypsat
Jsem i ve skupince listopadovek, protože mám termín podle ms 28.11.
No a tam to dnes padá
Během dneška dvě zjištěná ZT
Taky mám jedno zt v 11tt, minulý měsíc biochemko
A strachy mám teda různé, ale můžete mi vysvětlit proč se toto musí dít?
A ještě takovým lidem, co se snaží a děťátko si vyloženě vymodlí
Mám v okolí různé maminky, které si miminka ani neváží, chovají se k němu, jak kdyby bylo naobtíž a pak se tady děje toto
Kde je nějaká spravedlnost? ![]()
Ach jo, tak snad vám můj výblitek nevadí, ale potřebovala jsem to vyventilovat
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat