Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Holky, moc děkujuDalší kontrola za týden ( ukecala jsem doktora
). Teď se budu těšit na krásné zprávy z vašich kontrol
Jo a jinak mi sestřička měřila tlak a tep jsem měla přes 130Já byla hrozně nervózní
Já si říkám, že to zatím nechci moc prožívat a ze do kontroly je ještě daleko, ale moc se mi to nedaří. Dnes mě už nebolí břicho a prsa skoro taky ne, tal doufám, že je všechno vypořádku. Byla jsi u doktora sama nebo i s partnerem?
@Karla1987 Břicho mě nebolelo vůbec. Naposled při ovulaci. A prsa mám taky jak na houpačce. Některé dny jsem je cítila hrozně moc, až jako křeče bych to popsala. A tuto noc jsem v pohodě spala na břiše a necítila bolest. Manžel se mnou dnes poprvé nebyl. V úterý nastoupil do nové práce a ještě mimo město, tak jsme to ani neřešili. Bohužel byl se mnou i minule, kdy nám doktor oznámil, že srdíčko už netluče. To nesl hodně špatně ten pohled na ultrazvuk.
Tak to je super to moc gratuluji ❤️️
Ale teda upřímně teď se přiznám mám já úterý stažený žaludek ještě vic než předtím když u mě v 6+0 srdíčko nebylo 😔
Tobě přeju pevné zdraví a ať je všechno v naprostém pořádku ❤️️
@Sandruška21 Děkuju
A víš jistě, že ti vychází ty týdny podle ovulace? Já to třeba vím jistě. Ale pokud třeba neznáš přesný den ovulky, tak to může být mladší. Já se třeba vůbec neřídím podle ms. Nesedělo by mi to
@Anonymní píše:
Holky, tak máme 0,52cm a srdíčko
Super! Gratuluji!! ![]()
@Sandruška21 kamaradka mela stdicko az skoro v 8tt
bude to hodne individualni
Hlavne klid
vsechno bude v poradku ![]()
@Sandruška21 Buď v klidu, všechno je v pořádku
Vždyť jsi psala, že ovulace byla déle, že to vycházelo na tu kontrolu 4+něčím, tak to jsi tam srdíčko nemohla mít ani za nic
Příští týden už tam určitě bude alespoň embryjko a určo i pidi srdíčko ![]()
@Anonymní píše:
@Sandruška21 DěkujuA víš jistě, že ti vychází ty týdny podle ovulace? Já to třeba vím jistě. Ale pokud třeba neznáš přesný den ovulky, tak to může být mladší. Já se třeba vůbec neřídím podle ms. Nesedělo by mi to
Gratuluju
Jen tak dál
![]()
@Sandruška21 Chápu
Ale ono to vážně nejde srovnávat, pokud tvoje 6+0 podle ms ti nesedělo s ovulací a někdo je 6+0 a podle ovulace mu to sedí
akorát jsi pak z toho rozhozená
Prostě tobě to odpovídá té pozdější ovulaci a to je dobře
Já v době návštěvy u dr. měla být podle ms 5+2, ale vím, kdy byla ovulace a v té době podle ní, jsem byla teprve 4+4
Teď půjdu podle ms 7+5, podle ovulace teprve 7+0
Takže tímto se vůbec nestresuj, vše se hezky vyvíjí
A příští tyden už tam bude i pidi miminko ![]()
Tak holky zase, v úterý jsem byla na krevní testy hcg a výsledek byl 2178 jednotek.
Dnes jsme byla znovu a výsledek je 5309. Takže hcg roste, ale fakt nějak moc, vždyť by to dnes mělo být kolem 4300 jednotek, třeba to tak velkou roli nehraje a hlavní je, že roste, ale nikde o tom nic nepíšou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, moc děkuju
Další kontrola za týden ( ukecala jsem doktora
). Teď se budu těšit na krásné zprávy z vašich kontrol 
Já byla hrozně nervózní
Jo a jinak mi sestřička měřila tlak a tep jsem měla přes 130