TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
8.4.21 12:17

Holky, moc děkuju :srdce: Další kontrola za týden ( ukecala jsem doktora :lol: ). Teď se budu těšit na krásné zprávy z vašich kontrol :hug:
Jo a jinak mi sestřička měřila tlak a tep jsem měla přes 130 :zed: Já byla hrozně nervózní

• Upravit
69
8.4.21 12:29
@Anonymní píše:
Holky, moc děkuju :srdce: Další kontrola za týden ( ukecala jsem doktora :lol: ). Teď se budu těšit na krásné zprávy z vašich kontrol :hug:
Jo a jinak mi sestřička měřila tlak a tep jsem měla přes 130 :zed: Já byla hrozně nervózní

Já si říkám, že to zatím nechci moc prožívat a ze do kontroly je ještě daleko, ale moc se mi to nedaří. Dnes mě už nebolí břicho a prsa skoro taky ne, tal doufám, že je všechno vypořádku. Byla jsi u doktora sama nebo i s partnerem?

• načítám...
Anonymní
8.4.21 12:42

@Karla1987 Břicho mě nebolelo vůbec. Naposled při ovulaci. A prsa mám taky jak na houpačce. Některé dny jsem je cítila hrozně moc, až jako křeče bych to popsala. A tuto noc jsem v pohodě spala na břiše a necítila bolest. Manžel se mnou dnes poprvé nebyl. V úterý nastoupil do nové práce a ještě mimo město, tak jsme to ani neřešili. Bohužel byl se mnou i minule, kdy nám doktor oznámil, že srdíčko už netluče. To nesl hodně špatně ten pohled na ultrazvuk.

• Upravit
942
8.4.21 13:03

Tak to je super to moc gratuluji ❤️️

Ale teda upřímně teď se přiznám mám já úterý stažený žaludek ještě vic než předtím když u mě v 6+0 srdíčko nebylo 😔
Tobě přeju pevné zdraví a ať je všechno v naprostém pořádku ❤️️

• načítám...
Anonymní
8.4.21 13:06

@Sandruška21 Děkuju :srdce: A víš jistě, že ti vychází ty týdny podle ovulace? Já to třeba vím jistě. Ale pokud třeba neznáš přesný den ovulky, tak to může být mladší. Já se třeba vůbec neřídím podle ms. Nesedělo by mi to

• Upravit
99
8.4.21 13:12
@Anonymní píše:
Holky, tak máme 0,52cm a srdíčko :srdce:

Skvělé :srdce: :pankac:

• načítám...
53
8.4.21 13:16
@Anonymní píše:
Holky, tak máme 0,52cm a srdíčko :srdce:

Super! Gratuluji!! :srdce:

• načítám...
53
8.4.21 13:27

@Sandruška21 kamaradka mela stdicko az skoro v 8tt :) bude to hodne individualni :) Hlavne klid :) vsechno bude v poradku :)

• načítám...
200
8.4.21 13:38

U nás zatím 4mm a vyfasovala jsem Utrogestan

• načítám...
2350
8.4.21 13:39

@Sandruška21 Buď v klidu, všechno je v pořádku :hug: Vždyť jsi psala, že ovulace byla déle, že to vycházelo na tu kontrolu 4+něčím, tak to jsi tam srdíčko nemohla mít ani za nic :palec: Příští týden už tam určitě bude alespoň embryjko a určo i pidi srdíčko :palec:

• načítám...
2350
8.4.21 13:40
@Anonymní píše:
@Sandruška21 Děkuju :srdce: A víš jistě, že ti vychází ty týdny podle ovulace? Já to třeba vím jistě. Ale pokud třeba neznáš přesný den ovulky, tak to může být mladší. Já se třeba vůbec neřídím podle ms. Nesedělo by mi to

Gratuluju :potlesk: :hug: Jen tak dál :palec: :srdce:

• načítám...
942
8.4.21 14:02

@Reňullka uvidíme,ale tohle mě vzdycky rozhodí 🤣 🤣 🤣 🤣

• načítám...
2350
8.4.21 15:08

@Sandruška21 Chápu :D :palec: Ale ono to vážně nejde srovnávat, pokud tvoje 6+0 podle ms ti nesedělo s ovulací a někdo je 6+0 a podle ovulace mu to sedí ;) akorát jsi pak z toho rozhozená :palec: Prostě tobě to odpovídá té pozdější ovulaci a to je dobře :srdce: Já v době návštěvy u dr. měla být podle ms 5+2, ale vím, kdy byla ovulace a v té době podle ní, jsem byla teprve 4+4 :hug: Teď půjdu podle ms 7+5, podle ovulace teprve 7+0 :palec: Takže tímto se vůbec nestresuj, vše se hezky vyvíjí :hug: A příští tyden už tam bude i pidi miminko :hug:

• načítám...
942
8.4.21 15:12

@Reňullka uvidíme podle přibližné ovu bych měla být 5+4-5+6

• načítám...
500
8.4.21 15:12

Tak holky zase, v úterý jsem byla na krevní testy hcg a výsledek byl 2178 jednotek.
Dnes jsme byla znovu a výsledek je 5309. Takže hcg roste, ale fakt nějak moc, vždyť by to dnes mělo být kolem 4300 jednotek, třeba to tak velkou roli nehraje a hlavní je, že roste, ale nikde o tom nic nepíšou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100