TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
500
9.4.21 17:03
@beneskat píše:
Pevně doufám! :D ale v té době budu mít k tomu ještě první dítě rok a cca sedm měsíců, tak jsem na sebe faaakt zvědavá, jestli se někam dostanu, ač na Zličin to mam autem 7minut :-D (teda ne, že bych řídila :mrgreen: )

Nějak to skloubíme. :mrgreen:

• načítám...
652
9.4.21 17:23
@Nickmenenapadl píše:
Nějak to skloubíme. :mrgreen:

Jasně, ty si s dvojčatama taky zrovna vyskakovat nebudeš 8) :lol:

• načítám...
99
9.4.21 18:18

@Marrulie holka možná pomůže 😀 Hodlám si to dostatečně užít 😊Sousedi mají také malé děti, tak tam budeme mít mašličkou komunitu 😊

• načítám...
500
9.4.21 18:25
@beneskat píše:
Jasně, ty si s dvojčatama taky zrovna vyskakovat nebudeš 8) :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Tak teď ťukám na dřevo
  • načítám...
136
9.4.21 20:20

@beneskat mě to naštěstí podchytili, už na prvním screeningu mi vyšla pravděpodobnost preemklapsie myslím 13:1, takže hodně a tak mě hlídali, musela jsem si celý těhu měřit tlak každý den a zapisovat a brát prášky, před porodem se to zhoršovalo, tak mi dělali krevní testy, ty vycházely hraničně a tak jsem už 3 dny před termínem musela do porodnice a ty tři dny mi každý ten dávali vyvolávací tabletku, nepovedlo se, bolesti jak…třetí den už oxytocin a teda porod pak už rychlovka, ale masakr, nechtěla bych znovu vyvolávaný…

• načítám...
7
9.4.21 23:17

Ahoj,
pridam se k vam :) Vcera kontrola 5+5 a uz byla i srdecni aktivita. Termin vychazi na 4.12. Doma uz mam jednu 2,5 letou slecnu.

• načítám...
99
10.4.21 07:08

@Ampka2 Ahoj, vítej mezi námi. To je parádní už srdíčko :srdce: :D

• načítám...
246
10.4.21 07:25

Dámy k těm příznakům, já se musím smát. Mám naprosto, ale naprosto stejné příznaky jako u syna :lol: opravdu na den. Pár dní po ovulaci dva dny zimnice a neskutečná únava, potom klid a nastoupily zažívací potíže co mám po ránu :lol: sotva doběhnu na záchod :lol: jinak vůbec nic. Minule jsem se na prvním screeningu ptala, jestli jsem opravdu těhotná, že tomu nevěřím :D a tak to bylo až do porodu, kromě břicha nic. Jinak k doktorce se chystám tak za 3 týdny, to budu cca v 7-8tt podle ovulace. Minule jsem byla v 6 a ještě nebylo srdíčko, zbytečně jsem se potom stresovala :oops: takže si na kontrolu ještě pěkně počkám ( pokud vše dopadne dobře). Mám ovulaci chvilku po menstruaci takže já mám teď dokonce ještě 3 dny do ms…

• načítám...
652
10.4.21 08:02
@Mimisek135 píše:
@beneskat mě to naštěstí podchytili, už na prvním screeningu mi vyšla pravděpodobnost preemklapsie myslím 13:1, takže hodně a tak mě hlídali, musela jsem si celý těhu měřit tlak každý den a zapisovat a brát prášky, před porodem se to zhoršovalo, tak mi dělali krevní testy, ty vycházely hraničně a tak jsem už 3 dny před termínem musela do porodnice a ty tři dny mi každý ten dávali vyvolávací tabletku, nepovedlo se, bolesti jak…třetí den už oxytocin a teda porod pak už rychlovka, ale masakr, nechtěla bych znovu vyvolávaný…

mě to taky,,hlídali" no.. ale asi jak byl začátek kovidu, tak to moje,,třikrát denně nevidím, svědí mě celé tělo (HELLP syndrom) atd dost podcenili a měli jiné starosti. Taky jsem měla vyvolávaný, ale celé to trvalo jen cca 10hodin a kromě toho zvýšeného tlaku to hrozné nebylo. A to dítě mělo 4300 :lol:

• načítám...
239
10.4.21 08:05

@Ampka2 krásné, blahopřeji 🍀 🙂

• načítám...
239
10.4.21 08:08

@Agnes9 držím palce ať vše dobře dopadne. Taky mi zbývají ještě 3 dny. :wink:

• načítám...
100
10.4.21 10:30

@Pařížanka1 jee tak by jsme se treba mohly nekdy potkat s kocarkama ;) jaka je Boleslavska porodnice?

• načítám...
225
10.4.21 12:15

@Marrulie to můžeme 🙂 staré pokoje, ale pekny sál a na personal jsem měla stesti. Drželi se porodního plánu a byla jsem bez nastrihu, takže super. Byli jsme s malým i na JIP a sestry mě rozkojily i po třech dnech bez syna když mi ho odvezli do Prahy na testy. Fakt byli všichni skvělí :hug:

• načítám...
19886
10.4.21 18:05

Ahoj dnes jsem objevila ducha na testu TP 16.12.2021 pokud vše vyjde jak má

• načítám...
246
10.4.21 18:08

@Carmen03 děkuji :) přeji i tobě. Každý straší, že se nemá test před ms dělat… ale mě bylo 9 dní do ms špatně v autě (to mi nikdy nebývá…) a 8 dní do ms jsem našla na testu viditelněho ducha :lol:. Podle mě mi to s případným termínem pěkně zamíchá.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100