Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Moc Vám děkuji za uklidnění. Me prave bolely prsa prvni dva dny vynechani a najednoz nic. Jsem plasanek. V 5+4 mam prijit s moci a na krev, tak snad mi zase udela ultrazvuk. Kazdopadne to bude az v utery.
Docetla jsem Vas ![]()
@vendisek23 Moc děkuji za přivítání. Já měla v půlce cyklu jen slabé krvácení, spíš jen na otření na wc 2× za den po 4 dny. Nikdy jsem tohle neměla. Tak mi to bylo divný… ale přikládala jsem to spíše k tomu, že to asi bude nějaká předzvěst MS. Navíc jsem byla v prosinci na zkracování čípku. Tak uvidím co řekne dr. pokud se to udrží do té doby.
Jupí, tak k duchovi z pondělka se přidalo dnes tohle
tak už jsem tu s čistým svědomím. Dnes 4+5 a kontroly se asi nedočkám
to je hrozná doba. Nejradši bych nikam nešla, ale minule jsem si vyzrala cukrovku i preeklampsii, tak to bude vopruz to sledovani ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám ![]()
Podle poslední MS jsem dnes 5+6 a TP vychází podle kalkulačky na 4.12., ale asi to bude vycházet později, kvůli pozdější ovulaci. Na kontrolu jdu 19.4. (+ test jsem zjistila už 28.3.) měla bych být teoreticky 7+2, tak vás úplně chápu, jak jste nedočkavé, mám to stejně. ![]()
Jinak je to moje úplně první těhotenství, tak doufám, že bude vše v pořádku. ![]()
Ahoj holky,
Pridavam se k Vam, me vychazi tp kolem 12.12.2021. V den ms slaba carka, dnes dva dny po vynechani uz pekna.
![]()
K dr chci jit az na 9 tt. Tak uvidime. Uz mam doma od zari prvnacku. Tak jsem celkem rada ze nam to cca 7 mesicich vyslo.
@beneskat píše:
Jupí, tak k duchovi z pondělka se přidalo dnes tohletak už jsem tu s čistým svědomím. Dnes 4+5 a kontroly se asi nedočkám
to je hrozná doba. Nejradši bych nikam nešla, ale minule jsem si vyzrala cukrovku i preeklampsii, tak to bude vopruz to sledovani
To je krásná čárka!! Moc gratuluju
![]()
Tak doufám, že bude vše v pořádku a budu mít kámošku na kočárkování ![]()
@Marrulie vítej a moc gratuluju! Jinak ten TP je skvělá číselná kombinace ![]()
@Marrulie ahoj,vychází mi stejný termín 😍 Gratuluji a držím pěsti 🍀
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat