TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2350
9.4.21 11:12

Ahoj všem novým spolutěhotným :mavam: :srdce: K nevolnostem, u všech dětí mi bylo zle, jak amině… Chtělo se mi zvracet a nešlo to… Ale vždy to bylo kolem 8-9tt, pak to zase mírnilo :mrgreen: Tentokrát mi bylo zle ještě před pozitivním testem :zed: A zůstalo mi to… Jsem strašně unavená a když je opravdu náročný den, tak večer odpadám kvůli nevolnostem :poblion: Je mi v tu chvíli na omdlení, žaludek mě pumpuje, ale ven nic nejde :) pokud se snažím přes den víc odpočívat, tak je to ok :nevim: Jinak od včera se mi dělá zle z hladu, jakmile mi začne kručet v břichu, tak hned musím něco sníst, jinak zase se mi obrací žaludek :mrgreen: Ale není to ještě nijak strašný, jsem dnes podle ovulace 6+0 (podle ms 6+5) :palec: Tak si myslím, že to teprve bude nabírat grády :mrgreen: A prsa? Ty mě bolí jak kdy, někdy vůbec a někdy se jich nemůžu dotknout :nevim: Ale mý vykojený plandáky po 3 dětech jsou na omak plnější a pevnější :mrgreen: :palec:

• načítám...
200
9.4.21 11:30

@beneskat jj taky 4+5 na kontrole jsem byla. Beru ještě Utrogestan a už dr říkala, že 4mm

• načítám...
22
9.4.21 11:31

Tak hlásím, ze me uz zacina byt pomalu taky zle. Nyní jsem 5+3, obvykle mi začalo pri předchozích dvou těhotenství byt zle az během 7.tydne. Nyní o tyden dříve. 8o Doufám, ze to nebude mit takove grady jako prvni těhotenství, kdy jsem nebyla schopna ničeho az do 4 měsíce, kdy to pomalu odeznělo, jen doplním, ze mam fobii ze zvracení :lol:

• načítám...
36
9.4.21 11:32

@Reňullka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Me u prvniho tehu opravdu hrozne bolelo bricho ze zacatku, unava velka, mela jsem prujem a nemela jsem na nic chut, prsa me neboleli ani se nezvetsily a blbe mi nebylo.
No a ted me bricho lehce pobolivalo jen 2 dny, prsa mam citliva a pri kojeni maleho to jsou grady :pocitac: navic me bolela hlava pri tomhle tehu a jsem hrozne rozezrana, snedla bych snad vse, unava a obcas je mi chvilkama na zvraceni, ale nic.
Na prvni kontrolu jdu 22.4. Odpoledne to budu 8+3 podle PM, tak uz se tesim, jsem nervozni, jak je tohle tehotenstvi hned od zacatku jine. S prvnim jsem sla na prvni kontrolu take az 8+ a prislo mi to akorat, bylo tam hned videt a slyset srdicko a uz i bylo rozeznat ceke telicko :srdce:

• načítám...
942
9.4.21 11:33

Tak co se týče nevolností, občas se mi navalí ale nic hrozného. Únava teda hrozná. No ale co se mi stalo včera. Ráno vstanu a takový šílený moták hlavy jak kdybych měla opici a trvalo to ještě další dvě hodiny. Prsa mě boli jak kdy někdy míň někdy vic stejně tak břicho, občas tam tlačí občas píchne a občas si ani nepřijdu jako těhotná.
Takže tak 🤣 dle ms dnes 6+2 dle přibližné ovu 4+2
Sex sme měli 13.3.,prvniho ducha sem nasla 20.3. a 25.3. my clear blue ukazal 1-2 takže tak 🤣

• načítám...
942
9.4.21 11:37

Tak sem si to zadala do apky toho 13.3. tak mě to tam vyhodilo že jsem dneska 5+6 🤣 nezadavala jsem si to podle prvního dne poslední ms ale podle data početí.
Jsou zvláštní ty výpočty

• načítám...
Anonymní
9.4.21 11:55

@Sandruška21 5+6 odpovídá tomu, co jsi psala výše. Kdybys byla dnes 4+2, tak bys nemohla mít 20.3. ducha. Takže už jsi 6tt :dance:

• Upravit
2350
9.4.21 12:17

@Sandruška21 Já měla ovulaci 12.3. :palec: A dnes jsem 6+0, takže to sedí :palec:

• načítám...
69
9.4.21 12:23

Ženy, já z toho začínám mít trochu depku… prsa už mě tak nebolí, břicho občas ano, např. dnes v noci. Ale vůbec si nepřipadalo těhotně 😊 Asi uvěřím, až mi to potvrdí MUDr 🤷🏻‍♀️
Jinak pro mě je to první těhotenství, tak to možná bude i tím

Příspěvek upraven 09.04.21 v 12:24

• načítám...
942
9.4.21 12:24

@Reňullka já než se v těch počtech zorientovala 🤣 stejně mi moc nedávají smysl 🤣 takže dle ovu 5+6 a dle ms 6+2
A teď mi někdo vysvetlete jakto že když je to rozdíl jen 3 nebo 4 dny? Když přeci ovu je zruba 14 dni od prvniho dne ms 🤣 sem z tohi jelen 🤣

• načítám...
1479
9.4.21 12:35

@Sandruška21 Pořád se to počítá od mestruace, ale 6+2 by to bylo, kdyby jsi ovu měla fakt 14 dní od menstruace. Ale ty jsi zřejmě měla ovu až 16-17 dní od menstruace. Proto ten rozdíl cca 3 dny 😊

• načítám...
239
9.4.21 12:56

@Reňullka takže tři děti máš a čekáš 4? :)

• načítám...
36
9.4.21 12:58

@Sandruška21 hlavně se to počítá dle PM tak, že máš cyklus dlouhý 28dní. Ale ne všichni to tak přesně maji. Já mam cyklus třeba těch 32-36dní. Proto je lepší a přesnější řídit se dle UZ :palec: u prvního těhu jsem měla rozdíl mezi termíny 13 dní

• načítám...
2350
9.4.21 13:05

@Carmen03 Ano, mám 3 děti ze 4 těhotenství :srdce: A teď čekáme 4. :palec:

• načítám...
239
9.4.21 13:06

@Reňullka jeee, tak to jsme na tom stejně :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat