Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Zatím jako anonym… Zatím nechci, aby někdo něco věděl. Termín by mi měl vycházet na 20.12. Je mi 32 a čekáme třetí mimčo. Doma máme 7-mi letého syna a 4-letou dcerku.
Vítej.
![]()
@Sandruška21 to chápu, já bych i jako netěhotná ranní vstávání v 4 ráno nedávala. Těžko se mi vstává i v těch 7. 😅
@Nickmenenapadl to já normálně v 7 vstávám sama od sebe ale ta 4ta ranní je tragédie 🙈 odpolední dobrý ale kolem 20te večer už cítím fakt únavu.
@Sandruška21 jsem ještě na mateřské, ale před tím jsem pracovala na benzínce, vracet se tam už nebudu, takže se uvidí, co se naskytne po MD
Já jsem sestra na pediatrii ale taky jsem ještě na mateřské a co bude pak to netuším, do práce to mám cca 50 km, tak se mi pak asi moc nebude chtít dojíždět. Naštěstí chlap má práci hned u domu a mam super hlídací prarodiče.
@Sandruška21 jak kdy, byli jsme dobrá parta a byla sranda, takže nám to tu práci odlehčilo. ![]()
@vendisek23 tam je navíc ta genetika buď odběrem plodové vody nebo odběrem krve myslím. Já si vybrala odběrem krve a vyšlo to dobře. Jinak ostatní vyšetření jsou stejná UTZ, cukrovka, screening.
![]()
Ja dělám v obchodě, takže krátký a dlouhý týden a dvanáctky. Teď jsme teda byli zavření a otevíráme od pondělí jen na dětské zboží, takže zatím by to takový záhul být neměl, ale pak jsem zvědavá, jak to budu zvládat ![]()
@Felixka myslím, že můžeš požádat o osmi hodinovou pracovní dobu, pokud to půjde z provozních důvodů…
Ahoj holky. Jdu se k vam pridat. Termin mam 17/12. Je to me tretatko. Mam dve holky 11let a 15mes, takze by jsem chtela chlapecka. Na kontrolu si dojdu az dyl, tak za 2-3tydny.
@Cekk vítej
Koukám, že nás tu bude víc, co budou mít více jak dvě děti ![]()
Já pracuji jako manažerka logistiky a kontrolingu výroby v jedné automotive firmě. Do práce dojíždím hodinu a půl, totéž zpět, tak uvidíme jak to budu zvládat. Tento víkend prakticky jen spím… každopádně bych chtěla chodit do práce ideálně až do mateřské.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat