Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, já hlásím teď už každý den naprosto celodenní nevolnosti, strašnou únavu
. Jsem úplně na nic. První kontrola zítra a jsem z toho strašně nervózní ![]()
@wendelina30 upřímně přemýšlím že si řeknu o neschopenku, stejně noční dělat nemůžu aa jej na dvě směny mě tam nenechají 🙈hele nezvracim ale občas se mi šílene navalí
Vítám všechny nové příchozí ![]()
já jdu na kontrolu až příští úterý a to bych měla být 6 + 5 tt, tak snad bude vše v pořádku ![]()
@Sandruška21 píše:
@wendelina30 upřímně přemýšlím že si řeknu o neschopenku, stejně noční dělat nemůžu aa jej na dvě směny mě tam nenechají 🙈hele nezvracim ale občas se mi šílene navalí
V tvém případě bych s neschopenkou vůbec neváhala. Já jsem na rizikovém, ale zatím pracovat chci. Jak už jsem psala výše, nechci aby to v práci věděli. Ale já pracuju z domu, tak se chvilkama i natáhnu do postele. Jen ten občasný stres není asi úplně OK
Tak já na kontrolu taky až příští týden
jsem zvědavá na vaše zprávy z kontrol
jinak dělám na dispečinku u HZS, takže 12h směny, tak doufám, že budu schopná pracovat celou dobu ![]()
@wendelina30 Já jdu v pátek dopoledne na srdíčko, to budu 7+0 podle ovulace, podle ms 7+5 ![]()
@Sandruška21 píše:
@wendelina30 já jdu zítra v 16:45
Tak dej zítra vědět
Určitě už tam bude prcek i se srdíčkem
Mě to čeká až v pátek
Snad se vše vyvinulo dobře a bude vše ok ![]()
Holky dejte pak všechny vědět jak vál to dopadlo, ať vidíme i my co jdou na prohlídku až příští týden na co se těšit ![]()
Tedy držím všem palce a velmi závidím
. Já jsem objednaná až na 3.5
to bych měla být cca 7+3 ale do té doby asi zešedivým
.
@Reňullka no nervozita pracuje ne že ne 🤣
Snažíme se někde v hloubi duše připravit i na to že tam nebude, ale mozek si to zatím nechce připouštět
Holky, ať vám kontroly dobře dopadnou, pak dejte určitě vědět.
Já dnes musela být v práci o dvě hodiny déle a teď padám na hubu.
Pracuji ve skladu na evidenci a příjmu materiálu, takže žádná pohoda.
Střídám ranní/odpolední. Jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím. 😁 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat