Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Všem moc gratuluji, krásné zprávy 🍀 Mě 1.kontrola čeká až za 3 týdny, tak jsem nervózní, ale těším se.
Tak mi spadla část kamene ze srdce. Srdíčko viděl, ale zatím hrozně maličký tak 2-3 mm měl plůdek a hodně namackly na kraji gestacniho váčku, ale srdíčko tukalo. Tak další kontrola až za 3 týdny 🙈
@Sandruška21 gratuluju
. Bude to dobrý
Taky čekám 3 týdny na další kontrolu
Holky děkuji. Tak teď bude zas strašně dlouhé čekání. Ale doufám že to už bude vše ok
Zobete nějaký vitamíny? Já akorát listovku a přemýšlím čím tomu prckovi ještě přilepšit
@Sandruška21 mám Femibion, je sice dražší, ale obsahuje co má bych řekla
@Sandruška21, gratuluju
To čekání na kontroly je vždycky nekonečné..
A k těm vitamínům… Beru Femibion
@Sandruška21 já jsem pořídila Femibion, údajně je tam rozštěpená listovka a je to lepší na vstřebávání i kvůli tomu, že mám poruchu srážlivosti krve…ale nevím, co je na tom pravdy, mám alespoň dobrý pocit, že něco zobu ![]()
@Sandruška21 Gratuluji k srdíčku ![]()
Beru nově Femibion. Původně stačil dobrat Inofolic, ale Femibion má navíc Jodid, který mám doporučený na štítnou žl.
Tak koho čeká prohlídka zítra? Mě zbývá do první kontroly ještě 14 dní
![]()
Všem vám moc gratuluji. ❤️️☺️️
Já se té kontroly nedočkám. Až za 9 dní. 😄 Naštěstí teď ty dny utíkají ani nevím jak. Vůbec nestíhám doma uklízet! 🤦♀️
Vracíme se z práce a ze školky o půl 5 a já jsem úplně na pokraji sil. 😄
Jo a bolesti břicha mám také. Nepamatuji si, že by u prvního byly tak intenzivní, tak snad je všechno v pořádku. 🙂
Ahoj, holky muzu se k vam pridat? Cekame treti miminko. Jsem 5+0 6.tt. Za tyden mam prvni uzv. V breznu jsem mela zamlkle tehotenstvi, nastesti tam nebylo embryo, jen dutinka, takze se vyvoj zastavil brzo. Po 21dni dnech spozdeni MS se vsechno samo odloucilo, takze revize nebyla potreba. Otehotnela jsem hned po 17dni od potratu. Tak snad bude ted vsechno v poradku. Taky beru Femibion.
Všechny nové vítám a moc držím palce!
Tak co holky, uděláme brzo uzavřenou?
ať nás není tak moc, že se v tom ztratíme. Ještě přijde cca jednou tolik holek s TP do Silvestra
tak je necháme, ať už si pak udělají zas svoji skupinku, nemyslíte? ![]()
@beneskat dekuju
klidne muzeme. Mohly bychom i rozdelit temata at to nepiseme vse do jednoho vlakna. A kterou bude cokoli z temat zajimat, tak muze byt diskuze o te dane veci tam
bylo by to i prehlednejsi. Ja bych mela mit TP 12.12.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat