Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nickmenenapadl skupinka je soukroma, takze prispevky muzou cist jenom clenky skupiny a nikdo cizi ![]()
Tak super. Je pravda, že kdyby nás bylo víc, ztrácela bych se v tom. 😁
@Nickmenenapadl píše:
Mně se skupina normálně z otkazu otevřela, teď jen počkat na přijetíale teda vůbec nevím jak skupiny tady na emiminu fungují, ještě jsem v žádné nebyla
Stejně, jen můžou být soukromé a mají tam pár záložek ![]()
Ahoj holky, tak to vypadá, že se k vám již můžu taky přidat ![]()
5 měsíců snažení, a ve chvíli kdy jsme si řekli, že na to prdíme - protože máme před sebou nějaké jiné vyhlídky zrovna. Že to odsuneme o půl roku
tak se zadařilo. Samozřejmě jsme rádi a těšíme se
ale je to fakt vtipný, jak když člověk moc chce tak nic a když se přestane soustředit, tak to fakt jde samo ![]()
No tchýně bude mít radost
pořád otravuje s tím, kdy už bude babička a že by na Vánoce chtěla už vnoučátko a bla bla bla… No evidentně vyslyšeno ![]()
Podle menstruace to vychází na 6.12. porod. Ale test mi vyšel pozitivní až dneska, přesto že mám menstruaci opožděnou už o 16 dnů. Takže si myslím, že možná byla ovulace posunutá…
k doktorovi se teprve objednám dneska. Tak uvidíme jestli to stihneme do Štědrého dne a nebo nás čeká porod mezi svátky ![]()
Holky je tady nějaká bez těhotenských příznaků? Já měla na začátku sem tam bolest podbříšku a na dotek citlivý bradavky a poslední 2 dny vůbec nic, tak se bojím, aby bylo vše v pořádku. Od zjištění těhotenství jsem se teda cítila netěhotně. Na utz jdu zítra, kdy budu 6+3.
@zenacinu ahoj,já jsem bez příznaků. Občas mám citlivá prsa, jinak nic. Na prohlídku jdu v pondělí. Dnes jsem 5+3
@zenacinu taky jsem z toho měla divný pocit, tak jsem si v sobotu dělala clear blue test, kdy mi vyšlo 2-3. Zopakovala jsem ho včera a bylo 3+,tak se tím trochu uklidňuji
@zenacinu bez příznaků je nás tu víc
Buď v klidu. Je spousta holek co nemá příznaky. Já je neměla nikdy (3 těhotenství), jen u posledního mi od 2.trimestru vadil pohled v obchodě na regály s uzeninama, ale nic hrozného. Tak se drž a přeji pohodové těhotenství ![]()
@Carmen03 díky moc, asi jen plaším, přeje jen jsme se snažili roky.. snad bude zítřejší kontrola v pořádku..:-)
@Carmen03 to je super, že jsi měla tak pohodová těhotenství. Mě osobně na tom znervózňuje to, že moje mamka měla měla nevolnosti do 8.měsíce a já nic. Čekala jsem, že to bude dědičné…
@zenacinu @Karla1987 Holky, buďte úplně v klidu
Nevolnosti se vám mohou ještě rozjet a pak si budete říkat, jak to bylo fajn bez nich
Moc dobře to znám
A hlavně ještě se jich můžete dočkat, nejhorší bývají kolem 8-9tt, v tu dobu by mělo vrcholit Hcg
V tu dobu u předchozích těhotenstvích já byla celé dny totálně nepoužitelná… Teď jsem zvědavá, jak to bude
Zatím mám nevolnosti jak na houpačce… Jeden den děs
A druhý den jen únava a prsa
Tak snad bude páteční kontrola taky ok a bude už prcek se srdíčkem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat