TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2350
13.4.21 20:24

@MonaSun Taky jsem poslala žádost :srdce: Odkaz už běží :palec:

• načítám...
1748
13.4.21 20:28

@Nickmenenapadl skupinka je soukroma, takze prispevky muzou cist jenom clenky skupiny a nikdo cizi :)

• načítám...
500
13.4.21 20:34

@MonaSun takže takový emimino v emiminu :mrgreen:

• načítám...
452
13.4.21 20:40

Tak super. Je pravda, že kdyby nás bylo víc, ztrácela bych se v tom. 😁

• načítám...
652
13.4.21 21:08
@Nickmenenapadl píše:
Mně se skupina normálně z otkazu otevřela, teď jen počkat na přijetí :mrgreen: ale teda vůbec nevím jak skupiny tady na emiminu fungují, ještě jsem v žádné nebyla

Stejně, jen můžou být soukromé a mají tam pár záložek :mrgreen:

• načítám...
21
14.4.21 07:55

Nejspíš sem teda taky patřím

Ahoj holky, tak to vypadá, že se k vám již můžu taky přidat :lol:
5 měsíců snažení, a ve chvíli kdy jsme si řekli, že na to prdíme - protože máme před sebou nějaké jiné vyhlídky zrovna. Že to odsuneme o půl roku :mrgreen: tak se zadařilo. Samozřejmě jsme rádi a těšíme se :D ale je to fakt vtipný, jak když člověk moc chce tak nic a když se přestane soustředit, tak to fakt jde samo :lol:
No tchýně bude mít radost :roll: :D pořád otravuje s tím, kdy už bude babička a že by na Vánoce chtěla už vnoučátko a bla bla bla… No evidentně vyslyšeno :-D
Podle menstruace to vychází na 6.12. porod. Ale test mi vyšel pozitivní až dneska, přesto že mám menstruaci opožděnou už o 16 dnů. Takže si myslím, že možná byla ovulace posunutá… :think: k doktorovi se teprve objednám dneska. Tak uvidíme jestli to stihneme do Štědrého dne a nebo nás čeká porod mezi svátky :nevim:

• načítám...
69
14.4.21 07:58

@Amiee gratuluji 🍀

• načítám...
21
14.4.21 08:08

@Karla1987 Děkujuu :srdce:

• načítám...
44
14.4.21 08:12

Holky je tady nějaká bez těhotenských příznaků? Já měla na začátku sem tam bolest podbříšku a na dotek citlivý bradavky a poslední 2 dny vůbec nic, tak se bojím, aby bylo vše v pořádku. Od zjištění těhotenství jsem se teda cítila netěhotně. Na utz jdu zítra, kdy budu 6+3.

• načítám...
69
14.4.21 08:15

@zenacinu ahoj,já jsem bez příznaků. Občas mám citlivá prsa, jinak nic. Na prohlídku jdu v pondělí. Dnes jsem 5+3

• načítám...
69
14.4.21 08:16

@zenacinu taky jsem z toho měla divný pocit, tak jsem si v sobotu dělala clear blue test, kdy mi vyšlo 2-3. Zopakovala jsem ho včera a bylo 3+,tak se tím trochu uklidňuji

• načítám...
239
14.4.21 08:21

@zenacinu bez příznaků je nás tu víc :wink: Buď v klidu. Je spousta holek co nemá příznaky. Já je neměla nikdy (3 těhotenství), jen u posledního mi od 2.trimestru vadil pohled v obchodě na regály s uzeninama, ale nic hrozného. Tak se drž a přeji pohodové těhotenství :wink:

• načítám...
44
14.4.21 09:09

@Carmen03 díky moc, asi jen plaším, přeje jen jsme se snažili roky.. snad bude zítřejší kontrola v pořádku..:-)

• načítám...
69
14.4.21 09:09

@Carmen03 to je super, že jsi měla tak pohodová těhotenství. Mě osobně na tom znervózňuje to, že moje mamka měla měla nevolnosti do 8.měsíce a já nic. Čekala jsem, že to bude dědičné…

• načítám...
2350
14.4.21 09:20

@zenacinu @Karla1987 Holky, buďte úplně v klidu :palec: Nevolnosti se vám mohou ještě rozjet a pak si budete říkat, jak to bylo fajn bez nich :mrgreen: Moc dobře to znám :mrgreen: :think: A hlavně ještě se jich můžete dočkat, nejhorší bývají kolem 8-9tt, v tu dobu by mělo vrcholit Hcg :palec: V tu dobu u předchozích těhotenstvích já byla celé dny totálně nepoužitelná… Teď jsem zvědavá, jak to bude :nevim: Zatím mám nevolnosti jak na houpačce… Jeden den děs :poblion: A druhý den jen únava a prsa :nevim: Tak snad bude páteční kontrola taky ok a bude už prcek se srdíčkem :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100