Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nickmenenapadl já u prvního těhotenství měla videt srdeční akci až v 8 tydnu, hnala jsem se tam zbytečně brzo a pak se dva týdny strašně bála co bude. Takže tentokrát se nikam nezenu.
Holky, tak ja dneska podle MS 6+4, podle plodu 6+6
9 mm a srdicko
![]()
At vam to vsem dopadne takhle krasne ![]()
@dydalo to chápu, já jak je to první a moc chtěné tak se nemůžu dočkat, ale vím, že pokud půjdu až moc brzo zůstanu zklamaná a budu se zbytečně strachovat.
@Nickmenenapadl píše:
@dydalo to chápu, já jak je to první a moc chtěné tak se nemůžu dočkat, ale vím, že pokud půjdu až moc brzo zůstanu zklamaná a budu se zbytečně strachovat.
jsi moc moudrá, že ses objednala takhle pozdě a to, že je/jsou to tvoje první (
), to tě k tomu ještě navíc šlechtí
to dáš! Já tam ještě ani nevolala, dnes jsem 5+2 ![]()
Holky, všem po kontrole moc gratuluju!
A závidím, já jdu po druhý v pátek a upřímně se nemůžu dočkat a zároveň jsem nervózní
Ale chtěla bych to už mít za sebou
![]()
@beneskat píše:
jsi moc moudrá, že ses objednala takhle pozdě a to, že je/jsou to tvoje první (), to tě k tomu ještě navíc šlechtí
to dáš! Já tam ještě ani nevolala, dnes jsem 5+2
Moc všem děkuji a přeji, ať vám to do té kontroly co nejrychleji uteče! ![]()
@Cekk Dvojčata vůbec nemáme v rodině… Jsem z toho pořád v šoku.
Na jedno jsem se psychicky připravovala, ale dvě..?! Nebudu lhát, jsem teď úplně mimo, pořád tomu nevěřím. Ale tak co už. Prostě se to nějak zvládne, hlavně aby byla miminka zdravá ![]()
@wendelina30 stále sedím dneska je tu nějaký nával a nestíhají. Střeva nervozitou pracují no já se picnu
@Sandruška21 to znám.. Ja myslela, že v té čekárně dostanu infarkt ![]()
@Nickmenenapadl píše:
Holky, jak na vás koukám, tak máte všechny srdíčka už 5+ i 6+, říkám si, jestli jsem se zbytečně neobjednala na kontrolu moc pozdě. Mám jí až za 9 dní a to už budu 7+3. A nevím jak těch 9 dní přečkám v klidu a míru, hlavně teď když je taková nudná doba.
V pohodě, já mám první kontrolu až 29.4. a to budu 8+1
a kdo si počká, ten se co? 😁 hlavně myslet pozitivně ať jsou i ti naši drobci v pohodě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat