Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak holky, právě jsem přijela z kontroly, podle doktora odpovídá 5+6 a už mu bije
. Ale podle výpočtů bych měla být 6+5. Je možné, že se to srovná? Nebo že je prostě jen menší? Nevím co si o tom myslet
@Terezka321 buď v klidu, ono se to posouvá, jednou je mimčo pozadu, pak to zas dožene.
@Terezka321 to je supeeeer 😊
Teda ale znervoznujes mě. Dnes sem 6+3, dle přibližné ovu a 7+0 dle ms a minulý týden byl jen váček a to sem byla 6+0 dle ms a 5+3 dle ovu. No odpoledne mažu taky tak. drzte holky palce ať je vše ok 😊 😊
A všem moc gratuluji ![]()
@Terezka321 Gratulace
To se tak moc hezky všechno čte
Jinak ovulaci víš, kdy byla? Ale i kdybys věděla, tak každé miminko se vyvíjí jinak
Byla bych v klidu, oni se stejnak ke konci všechny doženou
![]()
@Sandruška21 Budu na tebe myslet
A budeme tu netrpělivě čekat na info ![]()
Díky, holky ![]()
@Reňullka Ovulace nevím kdy byla, ale jediný možný den oplodnění mohl být 11.3. Tak snad to dožene, jestli je lenoch jako já, tak poroste pomalu asi ![]()
@Sandruška21 Bude to v pohodě, držím palce
No u mě to srdíčko nebylo vidět nějak extra dobře, podle mě je hooodně čerstvé
A asi to i záleží na ultrazvuku. Určitě tam dnes bude, neboj ![]()
@Reňullka @Terezka321 těšíme se a i se bojím, ale co se má stát se stane
Určitě dám vědět. Mám tam být v 16:45
To je normální, že to neodpovídá. Měla jsem to posunuté u syna a i teď to tak bude. Protože třeba dle poslední ms bych měla být 4+5 tt ale jsem určitě míň, protože ovulace nebyla třeba 14. den jak to má většina, ale já vám, že byla až 19. nebo 20.den tím pádem třeba o 5 dní míň. Počítám, že když mi dle ms vychází termín 16.12., tak podle utz to bude až 21.12.
Holky jsem taky po prvni kontrole. Dnes 6+0, uz bylo vidět srdíčko a dle utz odpovídá 6+2. Za 14 dnů jdu na dalsi kontrolu ![]()
Holky všem vám moc gratuluju
budu na vás myslet ať je všechno tak jak má ![]()
Gratuluju vše po kontrole! Já jsem dnes 6+1 a jdu ve čt 6+3, tak jsem zvědavá a samozřejmě se taky bojím. Nebývá mi vůbec špatně, nemám žádný příznaky, jen mě sem tam píchlo v břichu a k večeru jsem měla bolení podbříšku. Dnes ani ťuk, tak doufám, že vše dobře dopadne. Je tady nějaká prvorodička 35+?
@Little_dreamer píše:
Tak holky, jsem po kontrole. Jsem dle ultrazvuku 6+4 a byla krásná srdeční akce. Pak ale doktor pokračoval… Není tam jen jedna srdeční akce, ale rovnou dvě.![]()
Zpracovávám šok, asi mě jebne.
![]()
A mate to v rodine? Gratuluji. Krasny.
![]()
Holky, jak na vás koukám, tak máte všechny srdíčka už 5+ i 6+, říkám si, jestli jsem se zbytečně neobjednala na kontrolu moc pozdě. Mám jí až za 9 dní a to už budu 7+3. A nevím jak těch 9 dní přečkám v klidu a míru, hlavně teď když je taková nudná doba.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat