Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wendelina30 já bych to tak nehrotila… Občas si dám rybí pomazánku z makrely, nebo tuňáka, ale abych si několikrát týdně dělala rybu, to vážně ne… Jím na co mám chuť, akorat jsem zařadila více ovoce a zeleninu a teď začne sezóna, tak to bude pěkně čerstvé ze zahrady ![]()
@wendelina30 my děláme ryby minimálně 1× týdně, ale máme je rádi, takže to není utrpení 😊
Fuj ryby
t fakt nejím krom rybickove pomazánky nebo rybích prstů jinak to nepozru
@wendelina30 prvni tehotenstvi jsem jedla a pila jen sladke, ze vseho ostatniho se mi zvedal kufr
a mam zdrave ditko
no a tohle tehotenstvi to budu delat stejne, jim na co mam chut… jen tentokrat to neni sladke, ale jedla bych furt maso a hlavne kebab ![]()
Holky já vám uplne závidím ty proběhlé kontroly. Já se na tu svou bojím objednat. 🙈 Mám za sebou 2 ZT, tak se děsím, že když půjdu moc brzo, tak pak na další kontrole zas přijde zklamání. Ale jít na kontrolu třeba až v 9-10 týdnu je pozdě, co? 🙈 Končím 6. týden a břicho mne prakticky nebolí, jen mi bývá v průběhu dne špatně od žaludku a nejraději bych pořád spala, můj dvouletej prcek má na to ale jiný názor.
![]()
@Macronka upřímně bys na kontrolu už jít měla, podle mého 9 nebo 10tt je dost pozdě… Vím, že je to těžké a strach převládá, ale měla bys aspoň trochu myslet pozitivně a zbytečně si neprivolavat katadtrofy😉 Já jdu na 1.KO 3.5. To budu cca nějaký 7tt
Já bych taky ryby nehrotila, já sem vegetraian a první těhotenství úplně v pohodě. Prcek rozhodně nijak nestradal. Když se narodil měl 55cm a 4560g
ale je pravda, že jsem přenášena ![]()
@Macronka uprimne (v tomto oboru pracuju), tak pokud nejsou problemy, tak idealni prvni kontrola je 7+ (8.bezici tyden)
ja jdu na kontrolu 8+3 (9.tyden). 10. Tyden uz je pozde ![]()
@Macronka vím, že to jsou nervy, ale musíš doufat a věřit, že bude vše v pořádku. Neboj, taky se vzhledem ke svému věku (40) bojím, ale věřím, že když to bylo před téměř dvěma roky v pořádku, tak proč by to nebylo teď. Jsme tu a kdykoliv se můžeš svěřit. Moc moc držím palce 🍀 🍀 🍀
Zdravím, pridavam se taky k Vam. Kdyz vse dobre dopadne, tak by nam mohl vyjit Ježíšek. Vychazi termin asi na 19.12. a doma uz bude mit 2,5 letou sestricku. To by bylo moc krásné. ![]()
Tak holky, koho čeká dnes kontrola?
Komu budeme držet palce?
Já jdu konečně zítra dopoledne na srdíčko ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat