Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Reňullka píše:
Tak holky, koho čeká dnes kontrola?Komu budeme držet palce?
Já jdu konečně zítra dopoledne na srdíčko
Já jdu dneska na druhou kontrolu. Srdíčko už potvrzeno, ale mám rizikové, tak jdu po týdnu zas. No nervozita úplně stejná, jak minulý týden ![]()
Zítra budu držet palečky na kontrolu ![]()
Před hodinou jsem si dělala test a dopadl takhle, takže to vypadá, že se k vám budu moci přidat. Podle aplikace vypadá termín 20.12.
@Katka1202 píše:
Před hodinou jsem si dělala test a dopadl takhle, takže to vypadá, že se k vám budu moci přidat. Podle aplikace vypadá termín 20.12.
Krásný testik ![]()
Ahoj tak i já se přidávám, poprvé po 15 měsích (první těhotenství) jsem našla své vytoužené //.
Na potvrzení jdu v utetý a termín co jsem si počítala vychází na 15.12
Měla jste některá starost, že na UTZ nebude nic vidět? Jinak gratuluji všem co našli také své čárečky ![]()
@wendelina30 píše:
Krásný testik
Dekuju, I když jsem měla tušení už minulý týden, když jsem jedla bramboru s máslem a zakusovala to cokoladou
, přesto je to tak trochu překvapení, že to klaplo v podstatě hned.
@Vallantha Ahoj, vítej u nás
Jasně, každá se bojí
Jen někdo, i já, dostala termín až 8tt. Budu držet pěsti ![]()
@wendelina30 To znám taky jsem měla těhotenství riziková
Teď snad to bude ok, sice beru utrogestan od zjištění //, ale nekrvacím, bolesti jen takové běžné, tak by to mohlo být klidné… Tak snad zítra bude vše v pořádku
Děkuji, pak dej vědět, jak dopadneš dnes ty, věřím, že dobře
![]()
@Reňullka píše:
@wendelina30 To znám taky jsem měla těhotenství rizikováTeď snad to bude ok, sice beru utrogestan od zjištění //, ale nekrvacím, bolesti jen takové běžné, tak by to mohlo být klidné… Tak snad zítra bude vše v pořádku
Děkuji, pak dej vědět, jak dopadneš dnes ty, věřím, že dobře
![]()
Taky jsem minulý týden dostala Utrogestan. Ale nikdy jsem nekrvacela ani nešpinila. Dneska jsem dopadla dobře. Podle utz 7+2
Kontrola zase za týden
@Carmen03 všechno dobře dopadne ❤️️
Tak já mám nakonec kontrolu až za 14 dní. Dřív volno nebylo. To budu asi 7+5. T😊
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat