Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, tak já za chvíli odjíždím na ultrazvuk
Strašně se bojím, ale věřím, že to bude ok… Zle mi bývá hodně, zrovna od večera to táhnu s nevolnostma až do teď
Tak držte palce, ať se vyvinulo miminko se srdíčkem
Dnes jsem 7+0 podle ovulace, podle ms 7+5 ![]()
@Reňullka píše:
@Katka1202 Mohl to být vadný testKamarádce teď nedávno udělal falešnou čárku mamatest…
Bere antiko, ale měla divný pocit… Tak zkusila test a čárka… Tak z toho byla nešťastná, no a druhý den bílý jak sníh
A samozřejmě i krev čistá
A nebo to mohlo být biochemko, zažila jsem v únoru…
Nejdriv je člověk v šoku z toho, že by to šlo tak rychle a pak je div ne přejetej z toho, že je to zase jinak. Počkám do příštího týdne co bude. Třeba tělo samo neví co chce a MS brzy dostanu
@Reňullka píše:
Holky, tak já za chvíli odjíždím na ultrazvukStrašně se bojím, ale věřím, že to bude ok… Zle mi bývá hodně, zrovna od večera to táhnu s nevolnostma až do teď
Tak držte palce, ať se vyvinulo miminko se srdíčkem
Dnes jsem 7+0 podle ovulace, podle ms 7+5
Držím palce
A těším se na dobré zprávy ![]()
Holky stale premyslim nad tim jestli dr na utz neco uvidi, Mam strach že ne
pro muj klid si delam testiky co jsem mela prebytecne doma a carecka je nadherne silna. Takze si zase rikam ze je divne kdyby nic nevidel. Tenhle tyden asi opravdu bylo brzo aby videl fazolku a pristi uz by mohl, ale ten strach a nedockavost je hrozná ![]()
Tak holky… Jsem doma a mám dobré i špatné zprávy
Miminko tam je s krásným srdíčkem, podle ult je 6+5, což prý odpovídá té pozdější ovulaci
Má skoro 0.8 cm
No a teď ta špatná zpráva… Hrozí mi potrat
Nad miminkem, konkrétně nad plodovým vakem je částečné odloučení
Dr říkala, že pravděpodobně bude naplněné krví a můžu začít krvácet nebo špinit… No a buď se to vstřebá nebo se to utrhne i s miminkem
Mám mít klidový režim, nadále zavádět Utroš, napsala mi dopředu Kanavit a Ascorutin…v případě, že začnu krvácet, abych to začala hned zobat a valit k ní nebo do nemocnice
Ach jo holky, už jsem to ořvala
![]()
@Reňullka Ježkovy voči To mě hrozně mrzí ale nezoufej když budeš opravdu dodržovat klid tak snad to bude dobré a třeba se to byla by to hrozná Škoda držím ti moc palce ať je vše ok ![]()
@Reňullka to mě moc mrzí, ale na druhou stranu ještě není nic ztraceno, věř, že se to vstřebá. Určitě to dobře dopadne! 🍀 vím, že teď tohle utěšování asi moc nepomůže, ale když se budeš trápit, miminku to asi prospívat nebude.
@Reňullka To mě mrzí
Ale když budeš opravdu odpočívat, tak to může dobře dopadnout. Už když se roztlouklo miminku srdíčko, tak to znamená že bojuje o svoje místo ![]()
@Reňullka gratuluju k miminku i k srdíčku a budu moc držet palce ať vše dopadne vpořádku
hlavně odpočívej a nestresuj se, to je teď hlavní.
Holky všem moc děkuji za podporu…
Nezbývá než čekat a doufat, aby to dopadlo dobře
Mám doma 3 malé děti, tak ležet bohužel moc nejde… Takže jen nutné věci udělat musím a posedávám atd.
Teď se bojím upřímně i na WC, abych nenašla krev
A to jsem se ještě včera večer radovala, že konečně těhotenství, u kterého nekrvácím
A dneska bum, takový velký odloučení
Do poradny jsem objednaná za 3 týdny 5.5., pokud se nerozkrvácím
Prý by mě ráda viděla dřív, ale nechce do toho tam zbytečně dloubat, že to pro to odloučení není dobrý a mohla by tomu přihoršit, tak až za ty 3 týdny poradna + krev na lačno (glykemka, atd)… Strašně se bojím a říkám si, proč se to takto odloučilo… Jestli to bylo „jednorázový“ nebo to bude pokračovat a stane se to nejhorší a podobně… Ale to jsou otázky, na které mi nikdo neodpoví
A nezbývá než doufat… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat