TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2350
16.4.21 08:37

Holky, tak já za chvíli odjíždím na ultrazvuk :mavam: Strašně se bojím, ale věřím, že to bude ok… Zle mi bývá hodně, zrovna od večera to táhnu s nevolnostma až do teď :poblion: Tak držte palce, ať se vyvinulo miminko se srdíčkem :srdce: Dnes jsem 7+0 podle ovulace, podle ms 7+5 :palec:

• načítám...
44
16.4.21 08:41
@Reňullka píše:
@Katka1202 Mohl to být vadný test :nevim: Kamarádce teď nedávno udělal falešnou čárku mamatest… :roll: Bere antiko, ale měla divný pocit… Tak zkusila test a čárka… Tak z toho byla nešťastná, no a druhý den bílý jak sníh :think: A samozřejmě i krev čistá :nevim: A nebo to mohlo být biochemko, zažila jsem v únoru…

Nejdriv je člověk v šoku z toho, že by to šlo tak rychle a pak je div ne přejetej z toho, že je to zase jinak. Počkám do příštího týdne co bude. Třeba tělo samo neví co chce a MS brzy dostanu

• načítám...
1479
16.4.21 08:48
@Reňullka píše:
Holky, tak já za chvíli odjíždím na ultrazvuk :mavam: Strašně se bojím, ale věřím, že to bude ok… Zle mi bývá hodně, zrovna od večera to táhnu s nevolnostma až do teď :poblion: Tak držte palce, ať se vyvinulo miminko se srdíčkem :srdce: Dnes jsem 7+0 podle ovulace, podle ms 7+5 :palec:

Držím palce :hug: A těším se na dobré zprávy :srdce:

• načítám...
99
16.4.21 09:12

@Reňullka Držím palce! :-)

• načítám...
942
16.4.21 10:08

@Reňullka držím palečky určitě to bude ok :srdce: dej pak vědět

• načítám...
262
16.4.21 12:09

Holky stale premyslim nad tim jestli dr na utz neco uvidi, Mam strach že ne :,( pro muj klid si delam testiky co jsem mela prebytecne doma a carecka je nadherne silna. Takze si zase rikam ze je divne kdyby nic nevidel. Tenhle tyden asi opravdu bylo brzo aby videl fazolku a pristi uz by mohl, ale ten strach a nedockavost je hrozná :zed:

• načítám...
47
16.4.21 12:16

@Reňullka držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla :)

• načítám...
2350
16.4.21 14:55

Tak holky… Jsem doma a mám dobré i špatné zprávy :( Miminko tam je s krásným srdíčkem, podle ult je 6+5, což prý odpovídá té pozdější ovulaci :palec: :srdce: Má skoro 0.8 cm :srdce: No a teď ta špatná zpráva… Hrozí mi potrat :,( Nad miminkem, konkrétně nad plodovým vakem je částečné odloučení :( Dr říkala, že pravděpodobně bude naplněné krví a můžu začít krvácet nebo špinit… No a buď se to vstřebá nebo se to utrhne i s miminkem :,( :,( Mám mít klidový režim, nadále zavádět Utroš, napsala mi dopředu Kanavit a Ascorutin…v případě, že začnu krvácet, abych to začala hned zobat a valit k ní nebo do nemocnice :( Ach jo holky, už jsem to ořvala :,( :roll:

• načítám...
942
16.4.21 15:01

@Reňullka Ježkovy voči To mě hrozně mrzí ale nezoufej když budeš opravdu dodržovat klid tak snad to bude dobré a třeba se to byla by to hrozná Škoda držím ti moc palce ať je vše ok :srdce:

• načítám...
69
16.4.21 15:04

@Reňullka to mě moc mrzí, ale na druhou stranu ještě není nic ztraceno, věř, že se to vstřebá. Určitě to dobře dopadne! 🍀 vím, že teď tohle utěšování asi moc nepomůže, ale když se budeš trápit, miminku to asi prospívat nebude.

• načítám...
2350
16.4.21 15:07

Tady fotka, kde jde vidět i to odloučen :,( To napravo miminka :(

• načítám...
99
16.4.21 15:21

@Reňullka to je mi líto :( Držím palečky, ať se mimi udrží :srdce:

• načítám...
1479
16.4.21 15:35

@Reňullka To mě mrzí :( Ale když budeš opravdu odpočívat, tak to může dobře dopadnout. Už když se roztlouklo miminku srdíčko, tak to znamená že bojuje o svoje místo :srdce:

• načítám...
500
16.4.21 17:13

@Reňullka gratuluju k miminku i k srdíčku a budu moc držet palce ať vše dopadne vpořádku :kytka: hlavně odpočívej a nestresuj se, to je teď hlavní.

• načítám...
2350
16.4.21 17:50

Holky všem moc děkuji za podporu… :srdce: Nezbývá než čekat a doufat, aby to dopadlo dobře :roll: Mám doma 3 malé děti, tak ležet bohužel moc nejde… Takže jen nutné věci udělat musím a posedávám atd. :roll: Teď se bojím upřímně i na WC, abych nenašla krev :roll: A to jsem se ještě včera večer radovala, že konečně těhotenství, u kterého nekrvácím :zed: A dneska bum, takový velký odloučení :zed: :( Do poradny jsem objednaná za 3 týdny 5.5., pokud se nerozkrvácím :zed: Prý by mě ráda viděla dřív, ale nechce do toho tam zbytečně dloubat, že to pro to odloučení není dobrý a mohla by tomu přihoršit, tak až za ty 3 týdny poradna + krev na lačno (glykemka, atd)… Strašně se bojím a říkám si, proč se to takto odloučilo… Jestli to bylo „jednorázový“ nebo to bude pokračovat a stane se to nejhorší a podobně… Ale to jsou otázky, na které mi nikdo neodpoví :( A nezbývá než doufat… :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100