Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sandruška21 no já jak se prakticky jen válím a koukám na televizi, tak se mi pak ani nic nechce doma dělat. 😄
Ale dneska jsem to tedy změnila. Dokonce už jsem vylezla ven. 😁
A teď peru, vařím, uklízím.. ale všechno v poklidu, abych nějak miminku neublížila.
Tak holky, kontrolu mám za sebou a je to potvrzené, je tam fazolka, za 3 týdny jdu znovu na kontrolu, kde by mělo být už srdíčko. ![]()
@Mercedes20 hele to mi bohužel ještě neřekl, je tam vidět zatím jen vaček s něčím ale nějak to nezkoumal
mám takového flegmatického gynekologa
takze vše ohledně toho se dozvím za ty tři týdny, jediný co mi řekl, že jsem na začátku ![]()
Tak jsem musela jet dneska na kontrolu začala jsem krvácet. Naštěstí je embryo pořád uložené neví z čeho krvácím napsal mi progresteron a Ascorutin. Embryo má 2.5mm a odpovídá 5+5, ale podle ms by melo být 6+4tt. Prý je dobře uložené. Ale z jednoho utz nedokáže říct, jak se bude vyvíjet. Další kontrola příští týden ve středu.
Aspoň, že je vše v pořádku… Já jsem zvědavá co se dozvím ve čtvrtek…🙄 🙄 🙄 🙄
Ahoj holky. Můžu se přidat, ať si mám s kým pokecat o průběhu? Pozitivni tt jsem tedy našla dneska, takže je to úplný začátek a nikdo o tom ještě neví… ![]()
@vendisek23 Ahoj. Děkuji
bych nevydržela to nikomu neříct, tak aspoň takto ![]()
Ahoj holky. Moc gratuluji vsem budoucim maminkam
. Ctu to tady uz 14dni a az dnes sem pisi
na prvni kontrolu jdu v patek a dle posledni MS zacinam 8tt. Jsem velice nervozni je mi 29let a s pritelem se zadarilo na poprve. Priznaky mam hrozne. Zaludek na vode uz snad ani nevnimam, unava ale co me hrozne prekvapuje tak vazne ty zmeny nalad. Delam 12hodinove smeny v trafice a prestavam to zvladat. Skoro se az stydim rict gynekolozce, ze bych byla snad radeji i doma jelikoz jsem schopna probrecet ze spatneho zakaznika den. Je to opravdu jiny stav…
@Fragus92 pokud máš fajn gynekologa neměl by s tím mít problém 😊
Holky, taky je vám tak nevolno… Já teď trpím každodenními nevolnostmi… Od rána do večera nonstop obracenej žaludek
Jinak nosíte už někdo těhotenský oblečení? Já už vyhrabala těhotenský rifle a asi najdu i legíny
Jsem 8tt podle ovulace a teda břicho už začíná pod špekem pěkně nepříjemně tlačit
Je to mé 5.těhotenství, 4.úspěšné ![]()
@Reňullka mě od nepříjemné holky bylo řečeno že těhu oblečení nemám nosit
že urcite mi brisko neroste takhle brzo, ale já už začínám mít pocit že kalhoty dopnu tip top ![]()
Ahojky, tak dnešní kontrola na jedničku…jsme 6+6 a už máme i ❤️️❤️️❤️️❤️️takže jsem vyfasovala neschopenku a budume pěkně odpočívat do další kontroly
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat