Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Reňullka To je na houby ty zacatky..:( urcite bude vsechno v poradku❤️️
Já čekám 5. a doma mám jedno. Příští týden mne čeká první kontrola, to budu 7+6, tak snad bude vše v pořádku. Kdo jste byl na kontrole v 8. týdnu, za jak dlouho vás objednali na další kontrolu? Jde se pak rovnou na genetiku nebo ještě na jednu kontrolu?
Je to moje 3. těhotenství a zatím žádné dítě nemáme. Na kontrole jsem byla 8+2 a dostala jsem až termin na screening (krev) na 11+2.
@Macronka Další kontrola bude záležet na tvém „nálezu“ a na tvém doktorovi
Někdo objednává po 4 týdnech, někdo po 3 bez ohledu na screening, někdo tě objedná i dříve, kdyby byl problém
Takže vydrž, co ti řekne tvá dr
Já třeba u 2.dcerky šla jeden týden ke své dr a druhý týden na screening
Takže tak ![]()
Krásný večer všem těhulkám s termínem prosinec 2021 ❤️️. Čtu vaši konverzaci už asi cca 2 týdny. Vlastně od doby co jsem se dozvěděla, že čekáme mimčo☺️️. Tak se chci zeptat zda se k vám můžu také přidat?
@missice28 ahoj, jasně, přidej se a držím palce, ať jde vše jak má ![]()
Ahoj, hlásím 7+6 dle MS, 9.8mm a srdíčko. Z 2 týdny kontrola a dostanu průkazku
Držím všem palce ![]()
@vendisek23
To je super a moc gratuluji 😍
Já byla minuly týden už na první kontrole (podle ms 5+2). Musela jsem jít dříve, protože mám za sebou bohužel už nějaké potraty.. tak si mě chce paní doktorka prý pohlídat. ☺️️ Jdu na další kontrolu teď ve čtvrtek. Tak jsem zvědavá jestli se podaří vidět třeba už srdíčko❤️️..
Zdravím všechny… přidavám příspěvek už pod svým profilem. Včera jsem byla na kontrole…6+4 a už bylo i ♥️️.
Nejste naaahodou některá z Moravskoslezského kraje? Kam jdete na 1. Screening?
@11Deni11 Moc gratuluji!
Já jsem bohužel z Vysočiny, tak neporadím
Na screening půjdu do Brna do Prenatalu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat