TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
23.4.21 08:58

@veve.m já jsem podle MS dnes 8+0, ale určitě jsem měla ovu později, tak nevím. Taky jsem zvědavá, jestli bude něco vidět. Hlavně aby to vyslo :roll: v lednu mi vyšel test, ale po odběrech se zjistilo klesající zbytkové hcg, takže dle dr prý asi biochem těhu. Pravda, že jsem na sobě nic nepociťovala. Teď mám bolesti v podbřišku.

• Upravit
942
23.4.21 09:06
@Anonymní píše:
Ahojky. Zatím ne. Čeká mne to v úterý. Nechtěla jsem zatím úplně plašit.
Na krvi jsem si byla sama jako samoplatce, abych viděla, jestli to roste. A co ty? Kdy tě čeká dr.?

Já už byla 2×
Poprvé gestacni váček s náznakem žloutkového, druhá kontrola už pidi embryjko s potvrzenou srdeční činnosti. Další kontrola až 4.5.

• načítám...
Anonymní
23.4.21 09:37
@Sandruška21 píše:
Já už byla 2×
Poprvé gestacni váček s náznakem žloutkového, druhá kontrola už pidi embryjko s potvrzenou srdeční činnosti. Další kontrola až 4.5.

Páni, tak super! :kytka: :kytka: :kytka: snad i u nás se objeví

• Upravit
262
23.4.21 13:33

@Sandruška21 já jdu na KO až 12.5 a přijde mi to jako strašně dlouhá doba :D

• načítám...
1479
23.4.21 13:43

@Vallantha Já jdu taky až 13.5.. Nějaký tip, aby to rychleji utíkalo? :lol:

• načítám...
262
23.4.21 13:54

@wendelina30 no měli bysme se zabavit, ale jak? :D já si třeba na kalendáři zaškrtávám dny do další kontroly :D

• načítám...
942
23.4.21 13:57

@Vallantha já se na to snažím nemyslet ale stejně to utíká děsně pomalu

• načítám...
69
23.4.21 14:16

Ahojte, dostaly jste při první kontrole už i doporučení na screening v 1.trimestru? Já jsem měla 1.kontrolu 19.4. (6+1),na další jsem objednaná na 17.4.,vyšetření před 1.screeningem na 24.5.

• načítám...
2350
23.4.21 15:15
@Anonymní píše:
Ahojky děvčata, tak i já se s dovolením přidám. Poslední MS 26.2.21, na testech krásné čárky a odběry HCG vypadali taky ok. První byl 326, po dvou dnech 639. Tak snad to bude ok. Doma mám téměř 6letou cácorku ❤️️ J*

Já měla poslední ms 21.2. :palec: Ale ovulace byla až 12.3., čemuž odpovídá i miminko, takže dnes jsem 8+0 (podle ms 8+5) :palec: Na kontrole jsem byla už 2× a na další jdu 5.5. :srdce: Snad bude vše ok, mám rizikové, nad miminkem jr poměrně velké odloučení… Tak snad bude bojovat :palec: To jsi na krvi musela být před hodně dlouhou dobou ne? 8o Nebo jsi měla tak moc pozdě ovulaci? 8o

• načítám...
1479
23.4.21 15:50

@Karla1987 Já byla včera na kontrole a ptal se mě, zda budu chtít screening. Tak jestli jsem to pochopila správně, tak 13.5. jdu na krev a pak pojedu někam jinam na utz. Ale na ten utz ještě termín nemám, že to zajistí doktor :nevim:

• načítám...
1479
23.4.21 15:54

@Vallantha Já bych to nejradši prospala do další kontroly :lol:

• načítám...
Anonymní
23.4.21 16:07

@Reňullka
Já na krvi byla teď v týdnu, protože mi vyšly těh. Testy pozitivně. Minulý týden jsem byla u dr v úterý na utz a nic neviděl, jen vysokou sliznici. Týden před tím byl test ještě negativní, tak mi po utz pichl agolutin. Týden po injekci už jsem měla pozitivní testy, sílící. Proto jsem si skočila na krev. Já mám ale dlouhé cykly i 35dni, což by asi mohlo být no(ovu pozdě) :nevim:

• Upravit
2350
23.4.21 17:37
@Anonymní píše:
@Reňullka
Já na krvi byla teď v týdnu, protože mi vyšly těh. Testy pozitivně. Minulý týden jsem byla u dr v úterý na utz a nic neviděl, jen vysokou sliznici. Týden před tím byl test ještě negativní, tak mi po utz pichl agolutin. Týden po injekci už jsem měla pozitivní testy, sílící. Proto jsem si skočila na krev. Já mám ale dlouhé cykly i 35dni, což by asi mohlo být no(ovu pozdě) :nevim:

Tý brďo, tak to jsi musela mít ovulaci ale hodně pozdě 8o Vzhledem k poslední ms a k testům a hodnotám z krve… :palec: Na ultrazvuku by měla jít vidět dutinka, když HCG překročí 1000 :palec: Tak proto minulý týden dr nic nemohla vidět :palec: A prý HCG překračuje 1000 kolem 18dpo :palec: Tak ale hlavně, že se podařilo :srdce: :hug: Tak ať se pěkně miminko uvrtá a hezky se vyvíjí :hug:

• načítám...
2350
23.4.21 17:41

Holky jinak já vždycky na 1.screeningu byla v Prenatalu v Brně na NT+ :palec: Teď taky půjdu tam :palec: Krev a ultrazvuk v jeden den a myslím si, že tam jsou moc šikovný :palec: I s pohlavím se vždy trefili :palec: Pan doktor Vlašín je opravdu kapacita tam :palec: Ale i ostatní doktoři jsou moc šikovní, měla jsem možnost vyzkoušet už 3 :mrgreen: Teď taky se budu objednávat do Brna, ale až po kontrole 5.5., abych věděla, jestli jr vše ok a přesněji týden těhotenství :mavam:

• načítám...
262
23.4.21 18:02

@wendelina30 jojo to já taky, ale bohužel já a moje nespavost je hrozná :D no budeme to muset nějak vydržet. :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100