Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky mě už to přijde nekonečný
musím do další kontroly vydržet ještě 14 dní
nějaké nápady jak se zabavit? ![]()
Já jdu za 6 dní, ze začátku se to vleklo pak to utíkalo teď se to určitě zas potáhne 🤣
Bohužel se s vámi loučím. Dnes kontrola 8+4 a je konec. Není
, vysazuju léky a čekám na potrat ![]()
@Limetka2021 Ježíš to je mrzí, já se normálně začínám bát té kontroly příští týden. A mela jsi nějaké příznaky jako bolesti, špinění atd? Určitě se hned zadaři znovu. Držím moc palce a pevné nervy ![]()
@Limetka2021 To mě moc mrzí… Já se strašně bojím zt… Jedno mám za sebou v 11tt a teď mám strach šílený… Takový je jsem snad neměla ani v předchozích těhotenstvích…
Možná i kvůli odloučení co mám…
Drž se, bude zase dobře
Říkej si, že miminko nemuselo být v pořádku a vyřešilo se to takto hned teď než později se rozhodovat, co dál
![]()
@Sandruška21 Tsky se strašně bojím
Kontrola příští středu i s krví a průkazkou
Mám jedno zt za sebou v 11tt… Žádné bolesti nebo špinění nic… Akorát jsem najednou měla strašně divný pocit, prostě jsem věděla, že musím k dr hned! No jeli jsme a u miminka pomalá srdeční akce, za týden kontrola v nemocnici… A tam miminko už nežilo
Teď se strašně bojím… Ještě skrz spojitost s tím odloučením, bojím se, aby se nezvětšilo a miminko se nepřestalo vyvíjet… Strašně to utíká pomale…
Na druhou stranu si říkám, budu ti miminko věřit, že si bojovník a zvladneme to
Tak uvidím příští středu… Stejnak to bohužel neovlivním, tak budu pozitivně myslet, že je mrňousek vnpořádku ![]()
@Tykaja ahojky já jsem od Krnova a právě uvažuju kam na screening. Jestli Zvolský Opava a nebo Fetmed v ove nebo Olmiku… Nemáš zkušenost a nebo nějaké info?
@Reňullka naprosto chápu jak se cítíš, taky mám strach co tam uvidí nebo neuvidí 🙈 🙈
@Sandruška21 Přesně… K tomu mě vůbec neuklidňuje špinění
Dnes jsem chtěla začít vysazovat léky na krvácení… Ani jsem to nestihla udělat a na wc zase růžový špinění
No už aby byl příští týden a věděla jsem, na čem jsme ![]()
Ahoj děvčata… Hlásím se do Vánočního klubu ❤️️ Včera jsem si zkusila jen tak udělat test po týdnu zpoždění (Bez jediné naděje, že by tam mohlo něco být, jelikož zhruba rok a půl stále nic) a jsem celkem v šoku, je pozitivní… Takže jsem hned hledala dle poslední MS, kdy to vychází a píše mi to 26.12. 😍
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat