Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Macronka moc gratuluju!!!❤️️Pokud to bylo jednorazove..bude to ok..pokud by se to opakovalo..jela bych na kontrolu..❤️️
@wendelina30 taky si myslím, když bylo vše v pořádku, ale na klidu to nepřidá. Snad to dnes přestane. 🙈 Minulé těhotenství jsem prokrvácela do 4 měsíce. 🙈
@11Deni11 já už jsem z toho taky pořád naštvaná. Je mi špatně pořád i v noci a nepřišla jsem na to, čím to zmírnit. Jen doufám, že to přejde. 😅
@Macronka je to mazec
. Nevím ale jestli se smát nebo brečet… Furt mám chute ale nejde to
.
Mě je taky hrozně špatně…
včera mě do toho všeho chytla hlava, tak jsem musela
lupnout Paralen. ![]()
@Macronka Já jsem v 10tt a mám pocit, že ty nevolnosti trochu ustupují. Už mi není zle pořád, ale jen někdy 😄 Jinak mi z jídla sedí každý den něco jineho ![]()
@wendelina30 Joo, přesně 10.týden byl u mě vždycky zlom, tak doufám v to i teď
Dnes 9+0 podle ovu, podle ms 9+5
Tak snad taky brzy začnou ustupovat
Ale doteď mě ty nevolnosti uklidňovaly, co mě bude uklidňovat teď? ![]()
@11Deni11 já teda chutě nemám, vůbec nevím co kupovat a vařit. Ze všeho mi je špatně. Ještě že můžu objednat nákup s dovozem, protože bych jinak vůbec nenakoupila. 😆
@wendelina30 jee tak snad to u mne bude podobně 😁 já teda vůbec nepřišla na to, co mi vadí.. Asi všechno.. A občas všichni 😅
Holky a motá se vám hlava? Mne teď posledních par dní.. Začínám se bát, jak budu snášet léto. Snad nebudou letos ty hrozná vedra. 😅
@Macronka no tak já je mám… Ale nejhorsi je to, že než to uvařím, tak na to zase chuť nemám a musí to jist manžel 🤣… Prostě to zkusím a
… To je právě to nejhorší… ![]()
@Reňullka Já se nikdy až do 10tt nedostala, tak je pro mě všechno nové. Taky mám strach, že když mi není špatně, tak se něco děje. Teď 2 dny lepší a třeba dneska je mi zas šoufl od rána
Chvíli prsa bolí, chvíli vůbec.. Už ať se přehoupne alespoň ten 1. trimestr ![]()
@Macronka mně se motá když se akorát rychle zvednu, takže nic nového
a ještě když si ráno nedám kafe, protože mám nízký tlak ![]()
@motivi no je fakt, že já už si ani to kafe poslední dobou nedávám, protože na něj nemám chuť.. A tlak mám obecně nižší, tak to bude asi tím ![]()
Zdravím, tak já se sem také přidám. Podle ms 8+6 ale podle doktora 7+2. Včera na kontrole bylo vidět srdíčko a 25.5. Na prvotrimestrální screening. Termín porodu zatím 4.12. ![]()
@wendelina30 Přesně tsk
Oddychnu si alespoň malinko až po screeningu… Měla jsem ZT v 11tt, tak strach je pořád no
Do kontroly mi zbyvaji 4 dny
Tak snad to rychle uteče ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat