Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Denča96 tomu nerozumim..jedno miminko v deloze..druhe ve vejcovodu? jako asi by to slo..ale spis mi prijde ze ne..ze te to boli z roho jak se natahuje deloha a vazy..ale kdyztak sjed na kontrolu jeste dneska..pro jistotu..
@Tykaja uvidim,zatjm je to v klidu zase, jen pri nejakym spatnym pohybu tam pichne, ale za tom celkovou slabost hnus, prvni tehu jsem ani nevedela ze tam neco mam a tohle mi teda dava zabrat.
To ne!!! To je mi strašně líto, moc mě to mrzí, ZT je moje noční můra. Drž se!
@Denča96 to budou upony..spis me udivuje..ze te dr sam nepozval na kontrolu za dva dny..jestli to fakt mimodelozni neni..a kazde tehotentsvi je jine;-) drzim palce!!!
@Tykaja dalsi kontrolu mam az 10.5.,ale dneska je mi i hrozne slabo, nizky tlak tak premyslim ze ze sebe udelam histerku a pro klid si dojedu.
Ahoj děvčata, ráda bych se k Vám také přidala
Testy jsou z 17.4., 19.4. a 23.4.
20.4. jsem byla na krvi a měla jsem HCG 645,2, jaké jste měli vy hodnoty?
Podle kalkulačky mi vychází termín 25.12., na první ultrazvuk čekám, ten budu mít 11.5., tak jsem celá nedočkavá, aby bylo vše v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 02.05.21 v 23:39
Ahoj holky, ty ktere jsou tu nove nechcete se pridat do uzavrene skupinky? https://www.emimino.cz/…21-/diskuse/
@Polárka1234, ahoj, moc ti gratuluju. Vychází mi zatím dle ms stejný termín porodu jako tobe ![]()
@Denča96 já včera trošku za hysterku byla, popadli me křeče v podbříšku, tak jsme pro jistotu jeli na pohotovost. Nakonec je vše s mimi v pořádku
, dokonce bylo i srdíčko, bohužel jsem nic neviděla (neukázal mi to).
Vyloučil vše co se dalo, ale z důvodu mého odmítnutí cévkování nemohl vyloučit zánět močových cest, tak snad ta bolest je jen z roztahování dělohy.
Na další kontrolu jdu 12.5 a přijde mi to nekonečný.
@Polárka1234, ultrazvuk mě čeká teď v úterý, ale jeden už mám za sebou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat