Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Denča96 Ahojky, to ti na té pohotovosti moc neřekl
Kdy máš další kontrolu o svého dr.? Já bych asi zkusila v pondělí zavolat, jestli můžeš přijít, ať máš klid..
@Denča96 Jo, tak to je fajn
Oni se na té pohotovosti někdy moc nepřetrhnou. Budu držet palečky, až je vše v pořádku ![]()
@wendelina30 prave ze pan doktor mi delal Uz docela dlouho a hledal a hledal
@Denča96 Aha, já jsem to špatně pochopila. Já jsem myslela, že se právě vůbec k ničemu neměl a nevyjádřil se nijak..
Anonymni To me moc mrzi:( jak se citis? urcite to vyjde priste..drz se
![]()
@Tykaja
No není to nejjednodušší ale komu to budu povídat hodně lidem se to stalo. Jen doufám, že to bylo naposledy, co jsem byla z takového důvodu v nemocnici. Mě pomůže o tom s někým mluvit takže pár známých a několik členů rodiny to ví. Není to nic za co bych se měla stydět to jen mě mrzí, že to mělo být překvapení a tímto zákrokem je jasný, že to od nás budou všichni očekávat hned znovu. Takže se spíš bojím aby někdo moc neotravoval ale to uvidíme časem. To by mě dost mrzelo.
Jinak děkuji moc za podporu.
![]()
Tak holky, dneska se citim uplne v haji, vsechny predesle priznaky zmizely, necitim vubec nic ani ze by deloha rostla, ze by ve me rostl ten maly clovicek, prestaly me uplne bolet prsa
celkove citim ze neco neni v poradku
je mi z toho na nic, jeste ze mam maleho sviste ktery me dolaze trosku zamestnat od těch nejčernějších myšlenek
![]()
@Denča96 to nemusi nic byt..zajed si na kontrolu..budes hned klidnejsi..ktery tyden bys mela byt? ![]()
@Denča96 uvidíš zítra, třeba to všechno dobře dopadne. 🙂 Já mám taky kontrolu, tak na tebe budu myslet! 🌸
@Denča96 tak jak to vypadá? 🌸
U nás vše v pořádku, hematom je pryč a mimi už má 3cm, srdíčko jsme si už i poslechli a odpovídá podle UZ 9+4. 🙂
Ahojte holky, nejspíš budu patřit mezi vás
mám rok a půl starého chlapce kterého kojim, cyklus od té doby co přišel pravidelně 60tidenni a pic, pozitivni test. K doktorovi pro potvrzení těhotenství a srdíčka půjdu 17.5. Je tu někdo kdo taky otěhotněl s takovým extrémně dlouhým cyklem a jak byl plod starý? Poslední MS začala 10.3. Přeji vám všem hladký těhotenský průběh. U mě to začíná být stejné jako se synem - neustále na bliti ![]()
@petra2212 ahoj, mě na nevolnosti trochu pomáhalo najíst se než vylezu z postele a taky celý den furt něco jist. Jakmile jsem přestala, dostavila se taková hnusná pachuť v puse a pocity na zvracení. Hodně piju vodu s citronem - ten by taky měl prý pomáhat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat