Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky ja jsem unavena..vice uprimna..a mam chute silene:) fazole..kimchi..sisky s makem..nejlepe vsechno dohromady..🤦♀️Mate taky rano uplne brisko? pak se mi behem dne vzdycky zmensi a pak znova:)
@Tykaja to já s tím bříškem mám naopak.. Vstanu jak by nic… A za hodku opět nafoukla a jak bych byla v 6mesici ![]()
@Sandruška21
… No to nafouknuti je dost nepříjemné… Snažím se to skrýt, protože to ještě nikdo neví, ale moc to nejde ![]()
Naprostý souhlas.
Rano úplně malinke, přes den se zvětšuje a večer končím tak 6. mesicem, až to úplně boli
To nadýmání je vážně hrozny
![]()
Taaak jo dneska se mi zázrakem udělalo líp, najednou mě nic nebolí a jsem svěží
a zároveň si říkám jestli je to v pořádku, dneska bych měla jakože dostat MS, no snad se nic nepokazí ![]()
@Denča96 také mívám takové zázračné chvilky kdy mi vůbec nic není a pak se zebjelu ![]()
Holky mě začíná být jak bych měla po kocovine, úplně vyplivnuta a v puse mám jak bych fujky… To se ani nedá popsat ![]()
@Petulik83 ja jsem uplne ko..meli jsme vcera dlouho domluvenou akci s kamaradama..a musim rict..ze to bylo narocne..muz mi lil misto bacardi s kolou jenom kolu..no vydrzela jsem az do konce..rano mi kazdy veril..ze mam kocovinu..🤣jeste to nikomu nechceme rikat..tak je to na houby🤦♀️ 🤣
@Petulik83 tak sem se cítila někdy do 9tt teď už je to dobrý, dneska sem vzala sekačku a sekala zahradu 🤣 plus uklízela celej barák a dobrý, ale večer zas padnu za vlast
@Zdeňka28 no mě dle PMS na 30.11. ale dle ovu 4.12. sem zvědavá jaký termín mi na screeningu potvrdí
@Sandruška21 mne se termíny taky rozchází. Dle měsíčku 12.12., podle transferu už 9.12. tak taky čekám, co mi řeknou na screeningu. Kdy jdete?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat