Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Marrulie Ale zas je to ta lepší varianta. Člověk se připravuje na tu horší variantu a pak ho čeká krásná zpráva ![]()
Marrulie…upřímně já bych okamžitě vyměnila doktora jak tohle může přehlédnout… ![]()
@Mimisek135 . Mě je 34 a čekám 3 dítě. Věkové rozestupy děti mi vycházejí skoro přesně na 7 let. Syn 14, dcerka bude mít 7 a další je na cestě.
Ahojky, přidávám se, se svým drobkem do skupinky. Mam termin podle ms presne 24.12 🙏. Tak trosku doufám, ze podle utz vyzjisti jiny terminek 🙏 😂. Uz mame syna Adama. Tak ze by k nam prisla jeste ta Eva? 😂 😂.
Ahoj holky tak i my rosteme jako z vody 🙂 ale mam na vas otazecku, moc a vse ostatni mam v poradku, ale obcas se mi stane ze pri moceni mi pravym podbriskem projede uplne krec, je to dost neprijemne a bolestive ale po chvilce to ustane, mate nektera taky zkusenost? Muze to mit souvislost i s problemy se zady? Dekuji za odpoved a prijemne tehu vsem 🙂 🙂
@Denča96 Ahojky, krásná fotečka z kontroly
Tu bolest jsem měla taky do cca 10tt. Akorát to bolelo spíš uprostřed než vpravo. A hlavně v noci, když jsem potřebovala na záchod. Zda souvisí se zády nevím. Já bolesti zad nemám.. zatím… ![]()
Ahojda holky, já včera byla na kontrole a na odběru krve na screening… zatím vše v pořádku, na velký utz jdu 2. června. Nevolnosti trochu ustupují a teda začala mě bolest prsou ![]()
@Marrulie
no panečku, to je masakr.. asi bych vyměnila doktora ![]()
každopádně veliká gratulace, teď už to bude všechno v pořádku ![]()
@Moni.mj Já jsem právě taky chtěla Adama, ale to bych nemohla udělat, když je termín 22.12. Tak toto jméno bohužel ne ![]()
@veve.m Adamek se nam narodil v Anglii a chteli jsme mezinarodni jmeno. Mel to byt bud Jakub nebo Jiri, ale nechteli jsme ho mast ze nekde je Jirka a nekde George 😂 nebo Jacob. Kazdopadne ti rozumim. By mel vse po hromade chudacek v jednom tydnu a cely rok nic
Dnes jsem byla na mimoradne kontrole. Dr. Byl min tyden vydeseny ( ja teda vic z jeho vyrazu). Mela jsem nejakou dutinku. Nevedel, zda se jedna o zanikajici dvojce bo krevni srazeninu. Nastesti to zmizelo. Nevime,.co to bylo a pidit se urcite nebudeme. 🙏. V pondeli na krev a 15.6 na screening. Bejby roste aj se hybe. Tak su rada, ze to dobre dopadlo..
Mate nejaky oblibeny cvik co vam pomaha na uvolneni bederky? A co sikmy brisni sval? Trapi vas nekterou? Me na prave strane zaroven s bederkou je to teda des, snazim se aspon trosku protahovat, na chvilku to pomuze a pak se to hned vrati ![]()
Ahoj holky, přidám se k vám. Termín porodu mám 1.12. Teď se mi ale dějou nějaké psychické nepříjemnosti. Předevčírem a včera jsem malinko krvácela, byla jsem na gyndě a všechno je v pořádku. Ale já se stejně nemůžu zbavit strachu, uplně mě paralizuje. Máte to taky někdo?
@Čočka2658 Ahojky, TP máme stejně.
Četla jsem, že krvácení se v tomto období objevuje a je to normální
Jinak jsem taky někdy zralá na psychiatra, hlavně s blížící se kontrolou
Jsem po 2 potratech, tak to teď hodně prožívám
Ahoj holky, mužů se k vám přidat? Termín mám 16.12. Jsem potřetí těhotná pokud nepočítám 2 ZT.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat