Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky prosim, zacali mi neskutecne bolesti zad, bolest jde do trisle a bricha i podbrisku, prava strana, je neco co vam na to pomaha? Zitra jsem objednana na tejpy, ale dneska chodim jak 80 leta babicka 😭
@Tykaja
Já mám tedy termín 21.12… byla jsem v 5+2 (byla vidět dutinka) a pak za týden 6+2 ( a tlouklo srdíčko). Já byla teda takhle brzy, protože jsem po několika potratech a tohle bejby se zatím zuby nehty drží❤️️. Příští pondělí mě čeká první poradna👍🏻
Holky ja jsem strasne unavena..pres den to jeste jde..ale vecer dam deti spinkat a v devet jsem ko..usnu u vseho🤦♀️ 🤣 jinak me boli podbrisek dneska..doufam..ze se to jenom vsechno roztahuje:) a co vy? uz mate brisko? ![]()
@Tykaja ten podbrisek znam, me teda zlobi jen jedna strana, samosebou ze prava takze kazdy pichnuti a ja uz silim se slepakem
a unava o ty ani nemluvim 😁
Já jsem poslední dobou tedy extrémně unavená. 😐 Dnes to bylo taky. Odvedla jsem malou do školky a vrátila jsem se do postele. 😅
Také jsem strašně unavená, dnes se přidala bolest hlavy a do toho zub, takže zítra tramtadadá k zubaři ![]()
@Tykaja já už tedy bříško mám, natož že jsem prvorodička a teprve v 8 týdnu, dr mi to vysvětlil tak že mám roztáhlejší dělohu díky tomu že jsem pár let zpět strašně rychle zhubla 15kg a ty svaly jsou povolené ![]()
Ahojky pridam se i do teto diskuze jsem i v leden 2021 preci jen to mam na hraně mesíce
kontrolu jsem uz mela 10.5. v 6+3 a
bilo
jen mi je uz tyden nehorazne spatne. Dalsi kontrola me ceka az 2.6. tak se uz tesim ![]()
Hezký podvečer holky, taky vás některou tak bolí bříško, mě uplně dneska rozbolela pravá strana jakoby svaly nad kyčlí
nic mi na to nepomáhá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuziky Jeee super dekuju!