TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
5.5.21 18:23

@Tykaja
Moje doktorka před týdnem říkala 6+4 a teď to řekla znovu, že skoro žádný posun od minula a doktorka v nemocnici to potvrdila taky (předpokládám, že někdy mezi těmi dvěma prohlídkami se zastavil vývoj asi)..na zákrok jdu v pátek a ještě ráno udělají znovu pořádně ultrazvuk aby se neunáhlili. Že prý i žloutkový váček je větší než by měl být…jinak kromě hodně citlivých prsou, trochu únavy a asi dvou dnů kdy mi bylo chvílemi špatně nic.. :?

• Upravit
638
5.5.21 18:28

Anonymni..nadeje umira posledni..moc budu drzet palce… :srdce:

• načítám...
Anonymní
5.5.21 18:39

@Tykaja
Děkuji moc ;), je fajn to někomu sdělit a říct to někde kde lidi ví o co jde a i mají zkušenosti s tím co se mi děje. I když chápu, že pro vás jsem já strašák. 8o

• Upravit
122
6.5.21 10:06

Ahoj holky ;). Už tu s vámi pár dní jsme a zatím jsem si tak pročítala vaše příspěvky. Tak nějak jsem pořád vyčkávala, zda bude při kontrole vše v pořádku. Dnes jsem tedy dle ms 6tt+5. Při kontrole v úterý 4.5. potvrzeno :srdce: prťouska, a další kontrola za tři týdny :). Tak snad bude vše v pořádku. Holky, vy co chodíte do práce, co vám pomáhá to v práci přežít?? Tenhle týden je pro mě fakt masakr, od rána co vstanu je mi zle, pořád lítám na záchod, jelikož mě to nutí ke zvracení. Manžel mi koupil v lékárně nějaká lízátka pro těhotný, cucám jak pako a stejně mám pocit že to k ničemu není :zed:.

• načítám...
154
6.5.21 13:03

@petra2212 :palec: :srdce: super zpráva :lol:
Ja ti asi neporadím, tohle je moje první těhotenství a nevím co pomáhá na nevolnosti. :? Mě se to zatím vyhýbá je mi jen občas jakoby na zvracení, ale nezvracim. Tři dny mi teď bylo až moc fajn, ale za to dneska je mi špatně, bolí podbřisek a hlava :zed: ale já mám tu výhodu, že do práce nechodím, takže ležím.

• načítám...
19886
6.5.21 14:00

Mně je taky pořád blbě. U prvních dvou mi to takhle neřádilo. Taky chodím do práce a mám co dělat, abych dělala, že nic :mrgreen: nejhorší je pro mě asi mezi 10 až 11 to je mi šíleně pak jak se najím je to lepší, ale za chvilku znovu. Mám žízeň, ale jak se napiju, je mi blbě znovu. Pracuju ve školce, docela maso. Chtěla bych to do půlky července vydržet, ale nevím. Dnes jsem začala přemýšlet o neschopence, jak mi bylo :roll:

• načítám...
motivi
6.5.21 14:17

Pribirani

Holky dotaz- jak ste na tom s pribiranim?
Já teda váhu nikdy moc neresila, spis sem se orientovala podle zrcadla, oblečení a jak se cítím. Než sem zjistila ze sem těhotná tak sem měla nějakých 66-67. Dneska sem se zastavila u váhy tak ze se zkusím zvážit. Skoro 72!
Já teda běžne dal beham, cvicim.. Jim stejně, žádné chutě nemám, oblečení taky stejný, nepozoruji ani ze by břicho se nějak už ukazovalo(možná večer trosku se klene ale to po celém dni i mimo tehotenstvi :lol: ) ale jako na 8. Začátek 9.tt mě to teda šokovalo takový nárůst váhy. Bych nerada byla velryba 8o :) jediné co, tak prsa se zvetsily :palec: :potlesk: :)
Jak ste na tom vy?

• Upravit
19886
6.5.21 14:55

@motivi mám nahoře asi dvě kila. Teď jsem také na 72. Ráda bych to udržovala, ale ne pomáhá na ty nevolnosti se najíst, což je problém.

• načítám...
motivi
6.5.21 15:04

@veve.m no já prave nejim víc.. nevolnosti (ťukám) nic. Žádný prasarny nejim tak mě to dost zaskocilo

• Upravit
19886
6.5.21 15:42

@motivi můžeš být zavodněná

• načítám...
452
6.5.21 17:12

Já tedy zatím nepřibrala vůbec nic, jen asi kilo hned ze začátku a to mám v prsách, ty se mi fakt dost zvětšili, ale já už mám dobrý základ teď po 4 měsících doma na neschopence a době Covidové, tak doufám, že nenaberu 18kg jako u prvního. 😄 To už bych šla rodit s víc jak 90 😱

• načítám...
motivi
6.5.21 17:43

@veve.m no doufám ze to je nějaká neviditelná voda která se projeví jen na vaze a nebudu jak vzducholod :mrgreen:

• Upravit
942
6.5.21 18:27

Já teda nejsem žádná lanka 🙈 začínala jsem s 91kg 🙈 nejvíc na břiše a stehnech a teď v 10tem tydnu mám 96kg. A to nejím prasárny, jím hlavně zeleninu po ty se můžu uzrat, sem tam si zobnu sladké ale jinak jím normálně. Nechápu to
Za poslední 2 dny roky jsem přibrala skoro 30kg 🙈 a to nejsem žádný čuně jezdím na koni hybu se. Teď budu mít testy krve tak se trochu obávám poruchy štítné žlázy 🙈 🙈 🙈

• načítám...
182
8.5.21 09:14

Prosim o radu

:,( Ahoj holky jdu se k vam snad trosku uklidnit a zeptat na zkusenosti. Vcera jsem byla na pohotovosti pro bolesti v zadech. V pondeli u sve dr jsem byla dle uz i pm 7tt gestacni vacek mel 19mm byl i zloutkovy a bylo videt mimi i se srdickem, jenze vcera na pohotovosti kde nic tu nic gestacni 14mm a jen zloutkovy vacek a gravidita odpovidajici 6+2tt 😔 nic vic mi dr nerekl i prez to ze jsem mu rikala ze u sve dr v pondeli bylo i srdicko 😔

• načítám...
Anonymní
8.5.21 11:19

@Tykaja
Tak včera ráno potvrzeno ZT v 6+4 :? :roll:
a nakonec to dopadlo včerejším zákrokem. Třeba za pár měsíců bude větší štěstí. Děkuji za podporu a už vás tu nebudu strašit. ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100