Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
Mohla bych se k vam pridat
?
Jsem cerstve v tom, bude to moje druhe - mam uz 3 letou dceru. Tehotenstvi je neplanovane z kapicky lasky
takze docela sok pro nas s manzelem. Jeste mame jeho dceru 8 let ve stridave peci. Takze nas bude 5!
Mam teprve prvni kontrolu ve ctvrtek rano - u vas ve stredu v noci, to bych mela byt 6+6 a termin 25.12 - Hezky pod stromecek ![]()
Zatim je druhe tehotenstvi jine nez prvni - je tu nekdo kdo ceka dalsi nez prvni miminko?
Jinak vsem moc gratuluji k vysledkum
Tech dvojcatek se trochu bojim, protoze jsem si hralas dcerou a poslouchala jeji brisko jako pani doktorka a ona pak moje. Aniz by vedela, ze jsem tehotna mi rika: ty mas v brisku 2 mami
tak snad keca ![]()
Je mi lito toho zamlkleho, vim jake to je - moc s tebou soucitim a doufam, ze mas kolem sebe velkou podporu ![]()
Též se pridávám k vám do prosince, vcera 7tt
uz tlouklo ale postezovalala jsem si na bolesti co mi na ne nepomaha ani magnezium, tak mi napsala jeste Uteogestan, je to moje druhe tehu ![]()
Tak já už sedím v čekárně u lékaře. Nervozita semnou cloumat. Zas mám sevřený půlky zda bude vše ok. Ten strach před každou kontrolou je hrozný 🙈
@Sandruška21 Držím palce, bude to určitě v pořádku
. Taky jsem vždycky nervózní… Já půjdu v pátek
@Terezka321 no jako ta nervozita je děs a hrůza
A to sem měla jít v 15:15 a zas mají skluz
@Sandruška21 držím palce ať je vše ok. Dej pak vědět, jak jsi dopadla ![]()
@Sandruška21 chjaj.. To je vždycky nejhorší, čekat déle než musíš ![]()
Tak já nakonec na kontrolu jdu již zítra, dostala jsem nějaky výtok a tím že jsem trpěla na kvasinky tak mě chce dr pro jistotu vidět už dříve, tak tfuj tfuj ať nám hezky bije srdíčko ![]()
Tak vše ok uffff
Prcek má už skoro 3 cm. Musím se objednat příští týden na krev a pak na screening.
Zatím podle ms TP 30.11. ale vím že to bude v prosinci. Záleží jak rychle bude chtít prcek ven 🤣
Jinak na utz krásně blikalo srdíčko a prcek je pěkný satanek 🤣 mrskal tam sebou rucickama nožičkama 🤣 🤣 🤣
@Sandruška21 Juu, tak to je krásná zpráva
. Takže už máš i průkazku?
@Terezka321 ano už sem dneska vyfasovala všechno a začíná mi maraton návštěvy doktorů 😁 to fakt nemám ráda
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Polárka1234 já byla na krvi 2 dny po zpoždění a hodnota byla 800. Sestra mi rekla ze hodnoty jsou celkem nízké 🧐za dva týdny sem šla na kontrolu (minuly týden) a doktor říkal ze zatím vypadá vše ok, srdíčko bije. Další kontrolu mám 11.5. Tak snad i nadále bude vše vporadku

Tobe gratuluju