TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
100
29.4.21 12:15

@Sandruška21 tak ta vaha me taky desi včera na prvni kontrole 7+3 :srdce: je a vse v poradku. Jen ta vaha… taky se desim ze priberu moc, minule 15 kilo ale ted mam 10 kilo navrch. Abych nerodila s 90 kily. :lol:

• načítám...
motivi
29.4.21 12:21

Ja nevím kolik jsem vážila před protože to pro me byla nepodstatná informace. vždycky jsem se řídila podle pocitu a oblečení :) teď jsem 7.tt tak na váhu asi vlezu až u dr.na kontrole za 2 týdný když bude vše ok. :mrgreen:
zatím funguju normálně, běhám a cvičím jak jsem byla zvyklá, jím možná trošku míň kvůli nechutenství. :dance:
at se vám všem daří :mavam:

• Upravit
2350
29.4.21 12:29

@Sandruška21 Jeej, únavu mám taky děsnou a teda celý dny obrácený žaludek :zed: Minulý tyden usem měla den, kdy jsem nemohla sníst vůbec nic :zed: Akorát jsem měla děsnou chuť na paprikáš :mrgreen: Tak isem dva dny žila jen o něm, protože z chlebu se mi chtělo zvracet, z rohlíku to stejný, ze sladkého, slaného, ze všeho se mi nadavivalo, jen ten proklatě hnusný paprikáš ok :zed: :mrgreen: A co se týče váhy, neřešila bych to tolik :hug: Po porodu to shodíš, uvidíš :palec: Já u první přibrala 6kg a u druhé a třetí 12kg, ale vždycky kouzelně vše zůstalo v porodnici :nevim: :D A taky nejsem žádný hubeňour :zed: Takže rodit určitě půjdu s metrákrm :roll: Hlavně už mi jde i dost vidět břicho :mrgreen: Jaknkdybych byla v 6. Měsíci :mrgreen:

• načítám...
47
29.4.21 12:40

Ahoj holky,
tak já dnes konečně taky první kontrola, podle menstruace jsem 8+1, podle ultrazvuku 8+5. Vše bylo v pořádku, dostala jsem těhotenskou průkazku a první screening mě čeká 26.5. tak se mám zase na co těšit :)
Já se vážím každé ráno a mám navíc max půl kila :)

• načítám...
motivi
29.4.21 12:46

@Felixka každé ráno? :) to ti to tam půl kilo lítá naprosto přirozeně v závislosti na náplni střev :mrgreen:

• Upravit
942
29.4.21 13:01

@Reňullka no mě se hlavně nafukuje břicho tam kde je žaludek jak se najím tak vyleze 🤣 ráno dobrý ale to bych nesměla jíst. Břicho nevím zda mi je vidět, zatím to slušně zakrývá taková pěkná pneumatika 🤣 🤣 🤣

• načítám...
47
29.4.21 13:04

@motivi
Proto píšu max půl kila. Většinou je tam rozdíl kilo podle toho jak jsem byla ráno na záchodě :D

• načítám...
6
29.4.21 13:28

Tak dneska kontrola a jsme 6+2 přesně na den i podle ms. A srdíčko tlouklo❤️️

• načítám...
290
29.4.21 19:38

Ahojky také se hlásím z dnešní kontroly 8+6tt srdíčko jsme si poslechli :) dostala jsem i průkazku tak snad vše půjde jak má a 27.5 jsem objednaná na screening (snad to píšu dobře) :) mimi s balónkem :D

• načítám...
59
29.4.21 19:50

Holky co děláte, když je vám špatně… Já už si nevím rady už 5den… Dneska je to úplný mazec. Horší pocit než po té největší party. :poblion:

• načítám...
2350
29.4.21 20:27

@11Deni11 Co dělám? Přežívám :mrgreen: :mrgreen: Prostě musím vydržet, nic mi nepomáhá, max spát, jenže zle mi je i než usnu (takže když mi je hodně blbě, tak ani neusnu) a jak se vzbudím tak hned znovu zle… Jsou těhotenský lízátka na nevolnosti, mě ale nikdy nepomohli… Můžeš zkusit :palec: A mě třeba dost pomáhalo v jednom těhotenství cumlat zmrlý kyselý červený rybíz :mrgreen: Jinak teď mi dost pomáhala a pomáhá ledová voda, ale jen zavlažovat postupně pusu… :palec: jak bych se napila víc, tak :poblion: :mrgreen: Musíme vydržet, já ještě tak týden a bude snad dobře :hug: :srdce: Aspoň vždycky mě to kolem toho 10tt přešlo a pak mi bylo zle jen nárazově z hladu :palec:

• načítám...
113
29.4.21 20:27

Holky tak dnes první kontrola v 7+5, vše v pořádku, srdíčko tlouklo, ale než jsem došla domů, tak jsem začala krvácet. Ne moc ale jasně červenou krví. Tak snad to nic nebude. 🙈

• načítám...
1479
29.4.21 20:32

@Macronka To bych řekla, že způsobila ta kontrola. Všechno je teď překrvené. Myslím, že zítra už to bude v pořádku :hug:

• načítám...
1479
29.4.21 20:33

@Macronka A gratuluju ke kontrole a srdíčku :srdce:

• načítám...
59
29.4.21 20:33

@Reňullka tak to se mám tak na tri týdny ještě na co těšit 🤣… dík za uklidnění 🤣. Lízátka nic moc. Kámoška říkala, že ještě medunkový čaj… ale taky nic moc. Mám hlad ale nejde to.. chuť ale nevím na co… Hej to je mazec tohle. 🤣 Nikdy bych nevěřila, že až tak moc to s ženskou zamává… ale tak hlavně ať je mimi v pohodě 😍 ♥️️.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100