Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sandruška21 tak ta vaha me taky desi včera na prvni kontrole 7+3
je a vse v poradku. Jen ta vaha… taky se desim ze priberu moc, minule 15 kilo ale ted mam 10 kilo navrch. Abych nerodila s 90 kily. ![]()
Ja nevím kolik jsem vážila před protože to pro me byla nepodstatná informace. vždycky jsem se řídila podle pocitu a oblečení
teď jsem 7.tt tak na váhu asi vlezu až u dr.na kontrole za 2 týdný když bude vše ok. ![]()
zatím funguju normálně, běhám a cvičím jak jsem byla zvyklá, jím možná trošku míň kvůli nechutenství. ![]()
at se vám všem daří ![]()
@Sandruška21 Jeej, únavu mám taky děsnou a teda celý dny obrácený žaludek
Minulý tyden usem měla den, kdy jsem nemohla sníst vůbec nic
Akorát jsem měla děsnou chuť na paprikáš
Tak isem dva dny žila jen o něm, protože z chlebu se mi chtělo zvracet, z rohlíku to stejný, ze sladkého, slaného, ze všeho se mi nadavivalo, jen ten proklatě hnusný paprikáš ok
A co se týče váhy, neřešila bych to tolik
Po porodu to shodíš, uvidíš
Já u první přibrala 6kg a u druhé a třetí 12kg, ale vždycky kouzelně vše zůstalo v porodnici
A taky nejsem žádný hubeňour
Takže rodit určitě půjdu s metrákrm
Hlavně už mi jde i dost vidět břicho
Jaknkdybych byla v 6. Měsíci ![]()
Ahoj holky,
tak já dnes konečně taky první kontrola, podle menstruace jsem 8+1, podle ultrazvuku 8+5. Vše bylo v pořádku, dostala jsem těhotenskou průkazku a první screening mě čeká 26.5. tak se mám zase na co těšit ![]()
Já se vážím každé ráno a mám navíc max půl kila ![]()
@Felixka každé ráno?
to ti to tam půl kilo lítá naprosto přirozeně v závislosti na náplni střev ![]()
@Reňullka no mě se hlavně nafukuje břicho tam kde je žaludek jak se najím tak vyleze 🤣 ráno dobrý ale to bych nesměla jíst. Břicho nevím zda mi je vidět, zatím to slušně zakrývá taková pěkná pneumatika 🤣 🤣 🤣
@motivi
Proto píšu max půl kila. Většinou je tam rozdíl kilo podle toho jak jsem byla ráno na záchodě ![]()
Tak dneska kontrola a jsme 6+2 přesně na den i podle ms. A srdíčko tlouklo❤️️
Ahojky také se hlásím z dnešní kontroly 8+6tt srdíčko jsme si poslechli
dostala jsem i průkazku tak snad vše půjde jak má a 27.5 jsem objednaná na screening (snad to píšu dobře)
mimi s balónkem ![]()
Holky co děláte, když je vám špatně… Já už si nevím rady už 5den… Dneska je to úplný mazec. Horší pocit než po té největší party. ![]()
@11Deni11 Co dělám? Přežívám
Prostě musím vydržet, nic mi nepomáhá, max spát, jenže zle mi je i než usnu (takže když mi je hodně blbě, tak ani neusnu) a jak se vzbudím tak hned znovu zle… Jsou těhotenský lízátka na nevolnosti, mě ale nikdy nepomohli… Můžeš zkusit
A mě třeba dost pomáhalo v jednom těhotenství cumlat zmrlý kyselý červený rybíz
Jinak teď mi dost pomáhala a pomáhá ledová voda, ale jen zavlažovat postupně pusu…
jak bych se napila víc, tak
Musíme vydržet, já ještě tak týden a bude snad dobře
Aspoň vždycky mě to kolem toho 10tt přešlo a pak mi bylo zle jen nárazově z hladu ![]()
Holky tak dnes první kontrola v 7+5, vše v pořádku, srdíčko tlouklo, ale než jsem došla domů, tak jsem začala krvácet. Ne moc ale jasně červenou krví. Tak snad to nic nebude. 🙈
@Macronka To bych řekla, že způsobila ta kontrola. Všechno je teď překrvené. Myslím, že zítra už to bude v pořádku ![]()
@Reňullka tak to se mám tak na tri týdny ještě na co těšit 🤣… dík za uklidnění 🤣. Lízátka nic moc. Kámoška říkala, že ještě medunkový čaj… ale taky nic moc. Mám hlad ale nejde to.. chuť ale nevím na co… Hej to je mazec tohle. 🤣 Nikdy bych nevěřila, že až tak moc to s ženskou zamává… ale tak hlavně ať je mimi v pohodě 😍 ♥️️.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat