TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
691
30.4.21 21:03
@Anett.taa píše:
Holky a jak často si vás zvou doktoři na prohlídku takhle ze začátku? Mě každý týden, tak mě zajímalo, jestli je to standard.. mám dr. z rodiny, tak si říkám, jestli si mě nezve až moc často.. mně by tam stačilo jít jednou za 2 - 3 týdny, třeba. Ale tak asi je to dobře, že to má pod kontrolou. :)

Ty se máš 😀 já jdu poprvé až 17.5., to budu 7+2. Mohla jsem jít 10.5., ale už tam mám jednu schůzku a nešlo to přehodit 🤷

• načítám...
691
30.4.21 21:07
@Anett.taa píše:
A kdo už máte víc dětí, máte zkušenost s těmi dalšími těhotenstvími - bude to břicho větší celkově, nebo je to jenom takhle na začátku? Já totiž měla prvního syna, 4,5 kg, takže to břicho ke konci byl mazec.. kdybych měla mít teď ještě větší, tak budu snad přepadávat dopředu… :mrgreen: :lol:

Většina má to břicho větší s každým dalším těhotenstvím, jak je to už jednou povolené, tak to břicho vyleze dřív no 🙈 můj druhý syn měl taky 4,25

• načítám...
1479
30.4.21 21:16

@Anett.taa Já byla v 7tt, 8tt, 9tt a vše ok. Tak teď jdu až ve 12tt na odběry. Ale doktor říkal, že můžu přijít kdykoliv, když by se mi něco nezdálo. Ono asi záleží na každém doktorovi..

• načítám...
2377
30.4.21 21:17
@mirkaazzuri píše:
Ty se máš 😀 já jdu poprvé až 17.5., to budu 7+2. Mohla jsem jít 10.5., ale už tam mám jednu schůzku a nešlo to přehodit 🤷

No tak aspoň už tam bude všechno hezky vidět. Možná je lepší jít až později, než ze začátku stresovat, že není srdíčko a je to malý a kdesi cosi. :)

• načítám...
2350
30.4.21 21:30

@Anett.taa Ano 5. těhotenství, první bylo ZT, pak mám 3 dcerky, minulý měsíc bylo biochemko (to ale nepočítám za těhotenství) a teď jsem momentálně 9+5 podle ms, podle ovu 9+0 :srdce: Jinak, co se týče bříška, s každým dalším těhotenstvím mi vylezlo dřív a teda pokaždé bylo větší a větší :zed: :mrgreen: :mrgreen: A teda s poslední mi to břicho doost zavazelo, všude jsem se o něj bouchala, nedosáhla jsem do dřezu na nádobí atd. :mrgreen:

• načítám...
691
1.5.21 11:04
@Anett.taa píše:
No tak aspoň už tam bude všechno hezky vidět. Možná je lepší jít až později, než ze začátku stresovat, že není srdíčko a je to malý a kdesi cosi. :)

Jj, máš pravdu, ale mám cukání, že si možná v pondělí a pak v pátek dojdu aspoň na krev jako samoplátce…

• načítám...
2350
1.5.21 12:49

Holky :,( :,( Loučím se s vámi, držte se… V noci jsem začala krvácet a teď zjistěno zt :,( :,( Brouček už měl skoro 2cm :,( :,( :,( Zítra rano revize :,( :,( :,( Puká mi srdce :,(

• načítám...
638
1.5.21 12:52

@Reňullka uplne mam husi kuzi:((((( strasne me to mrzi..😢 :cry: :cry:

• načítám...
2377
1.5.21 12:54

@Reňullka Teda, jsi zasloužilá máma. :potlesk: Nestraš, já mít v tomto těhotenství břicho ještě větší, tak už fakt budu chodit po čtyřech… :mrgreen:

• načítám...
2377
1.5.21 12:56

@Reňullka To je hrozný, je mi to moc líto. :( Pořádně si poplač, rozluč se s ním, pomůže to. Bude to tvůj malý andílek. Drž se. :hug:

• načítám...
942
1.5.21 13:03

@Reňullka Ježíš kočko drž se, moc mě to mrzí 🙈 😭 😭 bylo to diky tomu hematomu? Držím ti palce, buď silná. Zvládneš to :srdce: je to hrozný 😭 😭

• načítám...
1479
1.5.21 13:10

@Reňullka Moc mě to mrzí :,( Proč se takové věci dějí :,( Drž se :srdce:

• načítám...
2350
1.5.21 13:10

@Sandruška21 Hematom se vstřebal :,( :,( To je strašný paradox :,( Já měla radost, když začal dělat ultrazvuk… Hematom pryč, miminko veliký, šly už znát ručky i nožky… A on pořád jezdil po tom miminku… Pořád, strašně dlouho a bohužel jsme srdíčko ťukat už nenašly… :,(

• načítám...
942
1.5.21 13:19

@Reňullka to je k posraní 🙈 kdyby člověk alespoň věděl proč 🙈 🙈 😭 😭 😭 😭

• načítám...
182
1.5.21 14:24

Bolest 6tt

Dobry den jsem tu nova, ve stredu jsem byla u Dr s bolestmi v pravem podbrisku, udelala Uz ale nevidela nic jen prazdny vacek, pro jiatotu me poslala do nemocnice na uz kde me udelali dalasi UZ kdy gest. v. mel 11mm, bylo videt i telisko a embryo 2mm jenze pan doktor me docela vydesil ze by mohli jit i o delozni a zaroven i mimodelozni tehu, od te doby mam porad strach protoze citim opravdu pnuti, pichlave bolesti jen na te prave strane 😔

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100