TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
182
4.5.21 18:05

7tt

Holky muze me pichat porad jen na jednom miste (v mistech praveho vajecniku),mam strach ikdyz mam mimi v deloze ze je neco spatne, vcera na kontrole bylo dle Dr. Vse v poradku

• načítám...
638
4.5.21 18:31

@Denča96 to jsou vazy..❤️️Mela jsem to u tretiho tehotenstvi..mas to porad? nebo pri urcitem pohybu?

• načítám...
69
4.5.21 19:20

@Denča96 to jsem si užívala dnes v noci a přes den v práci, naštěstí už to přešlo. Taky tě to už přešlo?

• načítám...
182
4.5.21 19:26

@Tykaja behem dne nekolikrat

• načítám...
99
5.5.21 07:43

@Sandruška21 gratuluji! :-) 3cm, to už je obřík :-)

• načítám...
11
5.5.21 08:36

Ahojik holky tak mi dneska 8+5ttTak snad bude vše v pořádku :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
262
5.5.21 09:20

Ahoj ta ja teď dorazila od dr., srdíčko nám blikalo krásně, jediný čím mě dostal tak že nakonec nejsem 8+0 dle MS ale dle utz 6+4. K otěhotnění došlo později. Takže se mi změnil termín porodu na 25.12. Další kontrola za 3 týdny, to bude zase dlouhé peklo. :srdce:

• načítám...
1479
5.5.21 10:42

@Vallantha Super zpráva, gratuluju :srdce: S tím termínem ti pěkně pohýbal :lol: Budete mít vánoční dáreček :srdce:

• načítám...
Anonymní
5.5.21 13:30

Ahoj/Dobrý den, nevěděla jsem kdy se k Vám připojit když jsem 8.4. zjistila // tak zatím zůstanu anonymní. ;) Říkala jsem si že radši počkám. U doktorky jsem byla 27.4. s tím, že zjistíme jak na tom jsem… :srdce: tam ještě nebylo ale jinak vypadalo vše dobře jen, že jsem měla dýl ovulaci takže je asi o týden mladší. Včera jsem se rozhodla že po dnešní kontrole vám sem napíšu že jsem taky v „klubu“ prosinec.
Na dnešní kontrole paní doktorka neviděla :srdce: takže mě připravila na nejhorší, na možné varianty a poslala do nemocnice… Před chvílí jsem přijela a ozvy žádné nejsou…podle MS jsem měla být 8+2 ale doktorka i v nemocnici viděli 6+4. Takže mě čeká zákrok. Celé jsem to tu četla, prožívala s vámi všechny dobré i špatné zprávy a ani jsem se vlastně nestihla přidat.. :,( Potřebovala jsem to ventilovat. Přeji hodně štěstí těm, kterým to vyšlo.

• Upravit
182
5.5.21 15:57

Ahoooj

:srdce: Ahoj holky jak se dneska cítíte? Mě dneska krom rann8 neskutečné boleati v kříži konečně trošku polevili bolesti a pichani v podbrisku, podle kalendare jsem zjistila ze vcera,,byla ovulace,, ikdyz nebyla tak premyslim jestli je to mozne ze by se to i v tehotenstvi projevilo takto. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
262
5.5.21 17:33

@wendelina30 to teda, jen se modlím aby mimi vydrželo, je to moje noční můra mít miminko na Vánoce :lol:
@Denča96 já jsem dneska KO, bolí mě podbřišek a je mi šoufl, takže jen ležím :lol:

• načítám...
182
5.5.21 17:39

@Vallantha me to muj 4letak moc nedovoli, bohuzel beru i AD a zacaly se mi i zhorsovat stavy takze taky slast na vic

• načítám...
638
5.5.21 17:55

Anonymni..a nemuze to odpovidat 6+4? Nechces jeste pockat? Priznaky bejake mas? Drzim palce :hug:

• načítám...
638
5.5.21 17:55

Holky mi dneska taky neni nejlip..porad kontroluju jestli nekrvacim:(

• načítám...
262
5.5.21 18:02

@Tykaja já jsem si vždy přála být těhotná a příroda mi to nadělila se vším všudy :D prostě ať si užiju všechny nevolnosti, bolesti apod :D naštěstí mě uklidňuje, že to jednou přejde :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100