Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Vallantha Taky nespíš?
A máš s tím problémy normálně nebo jen v těhu? Já jsem unavená, ale přes den neusnu. A v noci se budím ![]()
@wendelina30 mám to cca 2 tydny takze to prirazuju k tehu
a přesně jak říkáš, únava ale přes den neusnu a v noci nemůžu spát ![]()
@Vallantha @wendelina30 já bych mohla spát naopak celý den. O víkendu spím i 3× za den, vecer už v devět spím, jinak jsem nepoužitelná, a mám problém se ráno probrat. Aspoň chvilku bych se chtěla cítit odpocata ![]()
@Vallantha @wendelina30
Taky poslední týden spím na na prd že se xkrat v noci vzbudím
Ahoj holky..dozvedela jsem v patek..ze budeme mit miminko:) TP 31.12.:) jak se mate? ![]()
@Tykaja krásné datum. To by mohlo být první miminko v roce 2022 😃
@veve.m jj:) to me taky napadlo:) tak snad bude vsechno v poradku:) jinak holky ja spim uplne v poradku..ale kazdy vecer mam zimnici🤷♀️ A zacaly se mi delat vyrazky na zadech🤦♀️ 🤦♀️
Holky tak já s tím spaním nevím, stále se budím a ráno se vzbudím třeba v 7 a jsem ready, ale po ranu mam zase nevolnosti
takze si nevyberu
já toho tolik nenaspím a to dříve jsem klidně spala do 12 bez problémů ![]()
@Tykaja Já čekám 5., ale úspěšně mám doma 3
Takže pokud bude vše ok, tak toto bude naše 4.děťátko ![]()
@Reňullka tak to jsme na tom stejne:) taky 5. Ale doma mam tri❤️️ Kdy mas termin?
@Tykaja Termín podle ms 28.11., ale ovulace byla déle a podle ní to vychází na 3.12., pokud bude vše v pořádku
Mám velké odloučení, tak odpočívám, zobu léky a modlím se, ať je příště hematom menší a miminko má pořád
Od čtvrtka občasně špiním, zítra budu volat doktorce, jestli mě bude chtít vidět dřív nebo až za týden v poradně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat