Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Džejý jeee dekujuu, mam celkem strachy prave tim ze je to prvni tehu a skoro nic o tom nevim
a myslis ze zitra uz neco pujde videt?
@Vallantha já čekám druhé a je to stejně hrozne jako poprvé. Poprvé jsem měla 5+5 jen vacek a naznačený embionalni pól a o par dni později už se srdickem. A to jsem měla dost vysoké hcg.
@Vallantha Tak jestli půjde něco vidět nebo ne, to ti tady nikdo neřekne a neslíbí
I když musíme myslet pozitivně, takže i já věřím, že zítra už něco u tebe vidět bude
A ty jsi na té minulé kontrole neměla ani váček?
Já byla na kontrole v 5+2 podle ms (podle ovulace 4+4) a byl gestační váček i náznak žloutkového, což prý odpovídalo tomu 5tt (tomu 4+4)
Ovulaci nevíš, kdy jsi měla?
Budu moc držet palce! Ať je vše ok
![]()
@Reňullka ovulace mela probehnout 29.3 aspon dle testu. Nevidel vůbec nic, akorát překrvenou sliznici nebo co to rikal, coz naznacovalo ze se zde něco děje, testy jsem zkousela ruzne a vsude jasná čárka, bolí me prsa, zvracim a nemam ms. Tak stále doufám že bylo pouze brzo.
@Vallantha Tak to na miulé kontrole bylo moc brzy, pokud ovulace byla 29.3.
Zítra už určitě půjde vidět váček se žloutkovým a třeba i náznak embryonálního pólu ![]()
@Reňullka jee tak to jsi mě uklidnila :3 děkuju, moc se na zítřek těším, že ani spát nemohu ![]()
@Vallantha chápu my se snažíme 7 let jedno těhotenství před 5 rokama, které nevyšlo. A teď podruhé taky se bojím. Ale u tebe už něco uvidí, ale myslím, že srdíčko ještě ne.
Ahoj holky, ja se k vam pridam ![]()
termin ovulace byl 31.3. a vcera na kontrole byl videt vacek. Za dva tydny jsem objednana a uz by snad mohlo byt videt srdicko. ![]()
Termin porodu 24.12. 🙈
Preji vsem hodne stesti a hlavne pohodu
ta miminku prospeje nejvic. ![]()
Ahoj holky, tak já zas ZT. Včera jsem začala krvacet a dnes mi doktor potvrdil ze to neroste a dal mi léky na vypuzeni.
![]()
@Pařížanka1 To mě moc mrzí
Já mám za sebou 2 ZT, tak vím, jak to bolí. Drž se
Snad léky zaberou a vyhneš se revizi ![]()
@Pařížanka1 tak to měl moc mrzí 🙈 😭 snad nebudeš muset na revizi. V kolikátém týdnu?
@Sandruška21 měla bych být sedmý, ale vyvinul se jen vacek 7mm. V únoru to taky odešlo samo tak teď snad raky 🙏🏻
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat