Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sandruška21 @Tykaja díky holky tak snad něco z toho pomůže už mě to otravuje… ![]()
@Denča96 Byla jsi dneska u dr. s tím močákem? Nemůže to nějak souviset?
Nebo se ti tam možná něco skříplo. Ale na to asi kromě léků nic nebude
Pak ještě hlavně neprochládnout..
@wendelina30 chtela jsem ale nemaji misto, az ve stredu
a na pohotovst se mi moc nechce, vzdycky me tam akorat necim vystrasili. Nastesti to neboli v kuse ale narazove, ale i tak je to dost neprijemne. kdyby to aspon nestrilelo do podbrisku byla bych klidnejsi.
@Denča96 Teda to se divím, že tě dneska nechtěli vzít. Zánět močáku v těhotenství není sranda.. Někdy ty doktory fakt nechápu. Ještě by tě s tím mohl vzít třeba obvoďák
@wendelina30 no tak k nemu se taky zrovna nehrnu naposledy kdyz jsem u nej byla s bolesti zad, tak me napravoval i prez to ze jsem mu rekla ze jsem tehu, uvidim kdyztak zkusim jinou pohotovost.
@Sandruška21 já to mám podle MS ale uvidíme co Screening.. 10.6 jdu na kontrolu což budu 14+5tt. Ale doktor mi řekl že si mne určitě pozvou na genetiku už proto že syn měl vrozenou vadu nozicek.
Ahoj všem nastávajícím, taky mám termín 5.12.
taky je vám tak špatně?
Ahoj všem, ráda bych s k vám přidala, zatím jsem jen potichu pozorovala, termín bych měla mít 8.12. ![]()
Na poslední kontrole 8+1 bylo vše v pořádku, srdíčko bilo ![]()
Teď jsem 10+6 a čekají mě tento týden odběry krve a kontrola, tak už jsem trochu nervózní. ![]()
Jinak příznaků mám spoustu, kromě zvracení ![]()
@Nicole100 špatně jak kdy, to nejhorší snad už pominulo. Cítila jsem se jak po šílené kocovine
Ahoj holky… ja byla na kontrole 14.5. A to mi dr rekl ze je to zamkle tehotenstvi, na utz nic videt nebylo. Pry se mimi zmenšilo.
Nejhorsi vikend, mela jsem se rozmyslet jestli chci cekat na spontalni potrat a nebo jit na revizi. ![]()
Dneska jsem sla na kontrolu jak to vypada, a pan doktor se SPLETL… z patku mimi 1,3 cm mam ted fotku 7cm a mimco je snad v poradku. Samozrejme jsem stastna, ale u sestricky jsem se z toho soku rozbrecela. Ja myslela ze se tohle snad nemuze stat, porad mi to hlava nebere jak se mimco muze na utz stratit.
@Marrulie
Ježíš to je strašné to bych se asi zbláznila takové nervy. Každopádně jsem šťastná za vás, ať je vše v pořádku a už vás takto nestrasi
@Tykaja naštěstí mě přítel hodně podržel. I přes všechen stres jsem dokazala chvilema byt docela v pohodě. Nejhorší bylo se v patek rano vratit do prace jakoby nic
. Snad uz bude vše v pořádku.
@Marrulie Mimčo mělo dneska 7cm a v pátek to neviděl?
To snad není ani možné ![]()
@wendelina30 Ted v nej nemam moc důvěru. Bud měl něco s utz nebo tomu nerozumim… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat