TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5
22.5.21 12:38

@Čočka2658 ahojky. Taky jsem mela tento problém cca před 2 týdny. Byla jsem na dr. Prý se to stává nějakou námahou, může prasknout cevka. Pripadne po pohlavním styku. Já neměla ani jedno, ale den předtím jsem v sobě nic neudržela a neustále jen zvracela. Tak prý to může být i tím… pokud ti u dr řekli, ze jsi v pořádku, tak pevně věřím, že to tak i bude. :-)

• načítám...
182
23.5.21 19:53

Vlasy

Ahojte maminky, jak vám je?? Chtěla jsem se zeptat, také vám některé začaly hrozně padat vlasy a mastit se? :D je to děs za chvilku asi budu plešatá :D

• načítám...
7611
23.5.21 20:03

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, mám potvrzené těhotenství po IVF, je to moje první těhotenství, dnes jsem 8+0 a termínek porodu mi zatím vychází na 1.1.2022, ale člověk nikdy neví, třeba to bude už prosinec 😁 už jsem byla v pátek u svého gynekologa a už nám tluče srdíčko. Ráda bych si s vámi vyměnila pár zkušeností, moc jich sama nemám, spíš vůbec žádné zkušenosti nemám a tak budu ráda za každou dobrou radu 🙂 prikladam foto z pátku, kdy jsem byla 7+5 🙂

• načítám...
182
23.5.21 20:20

@kambalaka gratulujuuuu :srdce: :kytka: ja jsem dnes 9tt :)

• načítám...
1479
23.5.21 21:09

@Denča96 Co se týče vlasů, tal já to mám naopak :P Nemastí se vůbec :dance: A padání vlasů jsem si taky nevšimla. Prý se toto stává po porodu/kojení :nevim:

• načítám...
942
23.5.21 21:10

@Denča96 díky bohu mi nepadají ale mastí se mi hodně 🙈

• načítám...
452
23.5.21 21:38

Holky a tipujete už tak nějak podle příznaků, co budete mít za pohlaví? 😁
Já jelikož se mi dost rozjelo akné, tak tipuji, že to bude opět holčička. 🤷‍♀️ 🙂

• načítám...
7611
23.5.21 21:39

Jinak mě teda nijak extra špatně není, občas se jen potrebuju nadýchat čerstvějšího vzduchu a přestalo mi chutnat kafe, ale nezvracím, ani nemám nutkání. Zato ale chodím pořád čůrat i několikrát za noc a jsem teda strašně ospalá… tak doufám, že to v práci nějak zvládnu…

• načítám...
7611
23.5.21 21:51

@zuupe mě akné naopak zmizelo, ale jsem hooodně unavená a nezvracím, tak tipuju chlapeček 😁

• načítám...
468
23.5.21 21:53

@zuupe já u prvního měla nějakou vnitřní intuici, že to bude holčička :lol: tak mám doma kluka :lol: teď mám vnitřní intuici, že to bude kluk. Tak uvidíme :lol:

• načítám...
105
24.5.21 09:55

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Můžu? Už vás čtu nějakou dobu, ale chtěla jsem počkat až po screeningu, který mám tento týden. No, už to asi nevydržím :-) Dnes jsem 12+1, termín 7.12. a tohle těhotenství prožívám šíleně, předcházely mu totiž 2 ZT. Doma už mám jedno dítko, se kterým jsem celý těhotenství byla kromě nevolnosti úplně v pohodě. Teď mě trápí hlavně strach, aby bylo vše ok. Pořídila jsem si angel sound a dost mě to uklidňuje. Mate už screening někdo za sebou? Všem přeju pohodové dny :kytka:

• načítám...
105
24.5.21 09:57
@zuupe píše:
Holky a tipujete už tak nějak podle příznaků, co budete mít za pohlaví? 😁
Já jelikož se mi dost rozjelo akné, tak tipuji, že to bude opět holčička. 🤷‍♀️ 🙂

Já mám oproti prvnímu tehu s holčičkou lepší pleť a nevolnosti přestaly dříve. Dostala jsem od kamarádky domácí test pohlaví a tam vyšel kluk. Nicméně je jasný, že věřit se tomu asi nedá.

• načítám...
7611
24.5.21 14:04

Zkoušeli jste už některá toto? https://www.otehotneni.cz/…pohlavi-1ks/?…

• načítám...
1751
24.5.21 14:10

@kambalaka rekla bych vyhozene penize :mrgreen: mas to porad 50-50. 100proc ti da jedine genetika. Z moci opravdu nemuze zadny test poznat jestli cekas holku nebo kluka. Uz nevi jak by vydelali :pocitac:

• načítám...
7611
24.5.21 14:34

@MonaSun no píšou tam přesnost testu 99% 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky