Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@musipe
Já když jsem byla na screeningu v HK v Sanusu, tak bohužel musel přítel čekat venku, protože mají zakázány doprovod. Přítel byl naštvaný.. protože chtěl mimčo vidět.. ale bohužel se nedalo nic dělat. Byla jsem tam před 14 dny.
@musipe určitě se zeptejte na klinice, kam jdete. U nás stačí jen respirátor a na recepci měří teplotu a podepisuje se čestné prohlášení, že jsme v posledních dnech neměli teplotu a nesetkali jsme se s nakaženým.
Tak zitra me ceka po dlouhe dobe kontrola, najednu stranu se tesim a na druhou mam strach ze neni neco v poradku 😔 uz nejakou dobu nepocituji vubec nic co by naunacovalo tomu ze nosim pod srdcem maleho drobecka 😔 zadne bolesti podbrisku, zadne nevolnosti, proste nic 😔 dusim ten strach v sobe moc dlouho a dneska jsem se z toho az rozbrecela 😔 omlouvam se za prispevek ale potrebovala jsem to ze sebe nejak dostat 😔 P. S. mam hrozny strach ze mimi prestalo bit srdicko, nevim proc me tohle v hlave furt hloda 😔
Vím že to jsem nepatří ale potřebuji poradit
chtěla jsem se zeptat jak je to dnes s ultrazvukem PM jsem měla přibližně 3.11.20 následně jsem měla pohlavní styk v listopadu a pak až 3. 12 20
Následně 14.12 jsem si udělala těhotensky test a byl pozitivní
Následně 16 12. 20 jsem šla na gynekologii a tam mi těhotenství potvrdil a napsal 5+6tt 2,2mm
Poté jsem šla znovu 31.12.20 a byla jsem v 7+1tt
Termín porodu mám 14.8.21 a už se mi neměnil
Chci se zeptat kdy jsem mohla otěhotnět děkuji
@Denča96 Naprosto te chápu. Jsem teď aktuálně 14+3, alw cca před 3 týdny mi skoro ze dne na den úplně vymizely příznaky. Žádné nevolnosti, bolest prsou odešla ( a ze byla!), pichani bricha… Všechno pryč. Připadala jsem si úplně netehotne a mám to tak doteď. Ale miminka jsou v naprostém pořádku, min. týden jsem měla screening… ![]()
Tak se zbytečně nestresuj! Jak se blíží 2. teimestr, je vymizení příznaků prý hodně časté a naprosto normální
Sama muzu potvrdit. (Jsem z toho stále trochu ve stresu, ze mi nic není, ale bříško roste, takže snad vše ok ![]()
Holky tak já mám zítra genetiku a bojím se, že se diagnoza potvrdí
Jsem z toho na prášky, od čtvrtka vůbec nespím a převážně jen brečím ![]()
@Vallantha neplakej, vím, že je to těžké, ale stresem akorát ubližuješ miminku, mysli na to, že jak se cítíš ty, tak se cítí miminko. Přece nechceš, aby bylo uplakané… doktoři straší při každém problému. Já na začátku těhotenství skončila s krvácením na pohotovosti a říkali mi, že mám větší hematom než plodové vejce a že to nevypadá dobře, že to ten hematom může strhnout. No a teď po několika týdnech hematom už jen 7mm a miminko už je mnohem větší a vse je v pořádku. Věř sobě a vlastnímu tělu a hlavně miminku. Snažím se myslet pozitivně a miminko nestresovat. Moc na tebe myslím ![]()
@musipe Byli jsme v patek a bez testů, manžel čekal 3 hodiny na chodbě a pustili ho až do ordinace
@musipe my jdeme zítra a sestřička říkala, že může jít normalne semnou.
@kambalaka tak bohužel, ted jsem prijela z genetiky, mimonko nemá lebeční kosti a mozecek se dostal mimo tělíčko, zjistili i deformovanou bradičku
Ve středu nastupuji do nemocnice na ukončení ![]()
Držím všem pěstičky aby všem to dopadlo co nejlépe, myslím na vás ![]()
@Vallantha Moc mě to mrzí
Buď silná a všechno to zvládni. Je to hrozně smutná zpráva ![]()
@Vallantha Ježíši to je hrozné 🙈 🙈 🙈 bud silná, držím moc palečky 😭 posílám hodně moc síly
@Vallantha Ježíši, to mě. strasne mrzí. Myslela jsem na tebe, aby vse bylo v pořádku. Posílám hodně sil ![]()
@Vallantha moc mě to mrzí ☹️️Aspoň se na to přišlo relativně brzy, ale tu bolest si nikdo neumí představit, taky jsem už dvakrát potratila, ale bylo to brzy do 6tt. Doufám, ze teď už to vydrží 🙏 drž se, je to k pláči ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat