Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, na uplnem zacatku tehu jsem vas cetla a mozna sem i napsala, ale pak prisly nevolnosti a ja se uplne odmlcela, tak se vracim:-) Jsem momentalne 12+0 (doma uz jednoho skoro 3 leteho mam:) a konecne nevolnosti ustaly, musim teda rict, ze me uplne odstavily z bezneho fungovani, predevsim nepopsatelna unava… ale uz je mnohem veseleji ![]()
@Sandruška21 Ahojky akorát se chystám napsat a vidím komentář. No pindík údajně není ale mám si raději počkat na druhý screening do 13.7 tak to už vydržím když jsem vydržela do teď
,jsme zdraví to je důležité ![]()
@Květinka.kvitek no při takovéhle informaci by mě kleplo 🤣 🤣 🤣 🤣 no tak to sem zvědavá co řeknou zítra mě 🙈 🤣 ale hlavně že to je zdravé to je vždy nejlepší zpráva
@Sandruška21 zkoušeli jsme nejdřív Klasický ultrazvuk, pak vnitřní a mimco kopalo takže jsem se jen dozvěděla že asi není pindík
… No takže pořád jsme 50-50… Jen ad vám dopadne vše tak jak si přejes jaky jsi TT?
@Sandruška21 No tak na to jsi u týden lépe, týden do předu větší jistota ![]()
@Květinka.kvitek tak je to v haji 🤣 koukal na nás pindour jak vysitej 🤣 🤣 🤣
@Xibalba Ahoj, tak ať je jenom lépe!
Moje únava stále přetrvává, odpolední šlofíček se stává běžnou součástí mého dne
. Ale hodně tomu přidává i aktuální počasí, přestože jsem vždy byla milovnicí horkého léta, miminko mé nadšení zřejmě úplně nesdílí
.
@Sissela no tak odpočívat když si tělo řekne
já teda chutě žádné, a energie na rozdávání (tukam na drevo) ![]()
Poslední dobou jediné co, tak se mi motá hlava každou chvíli. Takže v těchto vedrech už nechodim běhat a snažím se cvičit doma, to mě ale moc nebaví
lepší ale než abych někde padla hubou dopředu ![]()
Vychlazeny meloun je ale moje slabina ![]()
Posílám plno sil ![]()
@Sandruška21 A je a neměl? 🤣 Hlavně že jste zdraví to je důležité.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat