TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
182
22.6.21 12:00
@kambalaka píše:
@Denča96 taky jdu zítra na screening 🙂 já jsem teda dnes dle UTZ 12+1. Těším se 🙂

Tak drzim palečky :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: @kajka kajka kez by me jen bodlo ale ja to mam propojeny se zadama, prava strana a podbrisek v jednom neustale v kuse a nic nepomaha 😔

• načítám...
105
22.6.21 12:09

Holky, všem, co je čeká screening, držím palce a přeju pevné nervy. Bude to dobrý :kytka: Já seděla v čekárně jak uzlíček nervů, páč jsem vedela, že mi blbě vyšla krev. Jsem už 17tt, malou už nějaký čas i cítím :srdce: Jak jste zvládaly ty vedra? Já byla teda na odpis, každá větší námaha končila motáním hlavy a slabosti.

• načítám...
1347
22.6.21 12:47
@MadameBovary píše:
Holky, všem, co je čeká screening, držím palce a přeju pevné nervy. Bude to dobrý :kytka: Já seděla v čekárně jak uzlíček nervů, páč jsem vedela, že mi blbě vyšla krev. Jsem už 17tt, malou už nějaký čas i cítím :srdce: Jak jste zvládaly ty vedra? Já byla teda na odpis, každá větší námaha končila motáním hlavy a slabosti.

Ahoj :). Co znemana blbe vysla krev? Mne sestra pri zapisu na prvotrimestralni screening a pri odebirani krve rikala, ze hodnoty krve sami od sebe bez ostatnich ukazatelu nic neznamenaji a nemuzou mi tedy ani nic dopredu rict. 8o :nevim:

Jinak vedra snasim normalne dost naprd. S tehotenstvim to samo neni o nic lepsu. Delalo se mi chvilema krapet blivno :roll:

• načítám...
182
22.6.21 13:07

@MadameBovary vedra jednim slovem hnus!!! Me krev vysla v poradku ale ten pocit nez mi reknou ze i na UZ je vse v poradku a ta doba to cekani tfuj tfuj 😥

• načítám...
105
22.6.21 13:12

@kajka kajka to znamená, že jsem měla hranicne nízký biochemický profil (Papp a free-beta HCG), což v kombinaci s věkem hodilo riziko 1:265 na trizomii 18. Byli jsme na neinvazivních testech a naštěstí je to ok. Nicméně hodnoty z krve byly prostě nízký, stejně jako u první dcery. A v gennetu mi říkali, že to ty hodnoty byly opravdu na hranici. :nevim:

Tak teď nás snad čekají chladnější dny, uvidíme, jak to bude vypadat dál. Asi se v létě odstěhuju do stínu pod strom :D

• načítám...
105
22.6.21 13:15

@Denča96 Tos vystihla přesně, je to hnus. Jdeš tam dnes? Držím palce :palec:

• načítám...
182
22.6.21 13:46

@MadameBovary kez by uz dnes :D zitra v 8:30 do Ústí nad Labem a vůbec ten čas neutíká :cert:

• načítám...
459
22.6.21 20:42

@PiperW Děkuji za odkazy na jógu, mrknu na to ;).

Všem držím na screening palce, ať dopadne dobře. Ozvěte se s výsledky :hug:.

• načítám...
23.6.21 07:42

Ženy, mám otázku :mavam:
16teho května jsem byla na prohlídce vše v pořádku. Ale už tak 4 dny mám divný pocit. Jsem 17tt žádné pohyby a po čtvrté těhotná.. je tu někdo kdo už cítil pohyby nebo cítí? Možná se moc hlídám :nevim:

• načítám...
812
23.6.21 08:50

@Květinka.kvitek Ne pohyby si myslím je ještě brzo. Také 17tt a nic

• načítám...
23.6.21 09:31

@Květinka.kvitek Mám úplně stejne pocity. Zacinam 18tt, čekám dvojčata a nic. Kontrola před 3 týdny taky ok, ale už jsem nervózní. :zed: Nejraději bych na ten ultrazvuk chodila každý týden… :think:

• načítám...
1479
23.6.21 09:48

@Květinka.kvitek Ahojky, přidávám se do klubu. 18tt a pohyby nic. Bříško pidi a nepribrala jsem ještě ani gram :nevim: Kontrola před 13 dny a vše ok. Doktor mi sám říkal, že pohyby až tak za měsíc

• načítám...
105
23.6.21 09:57

Holky, já teda pohyby či taková natukavani cítím, dnes 16+4. Ale mám hodně citlivou dělohu a jsem těhotná po 2, takže to bude i tím. U prvorodiček bývají pohyby az tak 20tt. Jinak je velký uklidnění ten Angel Sound.

Jinak nechápu proč, ale tenhle týden je mi zase zle od žaludku a nemůžu nic sníst. :poblion: Zatím jsem přibrala jen kilo, s první dcerou v tomto období už jsem měla plus 8 kg.

• načítám...
1004
23.6.21 10:02

Holky někdo muže mít pohyby od 16tt-17tt, ale ne prvorodicky. Myslím ze je brzy a v klidu, hlavně de nestresujte. Takové slabší pohyby začínají cca 18tt- 20tt jakoby žbluňknuti, tedy co si i pamatuji u syna před 7 lety. Jinak se přidávám do skupinky celou dobu Vás tu sleduji, ale až nyní se odvazuji pridat zítra začínám 17tt a termín porodu mám 9.prosince.
Růžové těhotenství to není a celkem ve strachu po 2 ZT vloni. Navíc včera mi volali ze Sanusu, ze myslím ze po triple testech minuly týden mi našli zvýšené hcg, ale screening a krev v 1 trimestru byl negativní. Zítra jedu znovu na odběry a na konzultaci s genetickou. Četla jsem ze to bývá pak v pořádku a dooonce tyto triple testy bývají hodně falešné pozitivní.
Mate některá zkušenost?
 Děkuji

• načítám...
182
23.6.21 14:36

Screening

Tak dneska na screeningu vysli spatne hodnoty sijoveho projasneni 3,30mm, jsem z toho v haji, pristi utery se bude resit dalsi vysetreni a nejspis me bude cekat odber plodovky 😥 😭 😭

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100