Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Reňullka Já tě zdravím, všimla jsem si tvého komentáře s tvým věkem a počtem dětí, máme stejný termín i stejně narozeniny.. teď nám je čerstvě 25
a já myslela že jsem jediný „blázen“ co má 4te miminko na cestě v tak brzkém věku… Přeju mnoho zdravíčka a krásný porod ![]()
@Květinka.kvitek ještě ne, má screeningu mi to neřekli, ve středu jdu ke svému dr tak uvidime
Ahoj holky, byla jsem nervózní, když mi ted na konci 11tt ustoupily nevolnosti, tak jsem si dneska pořídila Angelsounds a už jsem dokonce slyšela srdíčko miminka 😍 posloucháte taky některá? 🙂
@Květinka.kvitek já budu 16+0tt ve středu tak sem zvědavá už mě to zajímá, potřebujeme nakoupit barvičky do pokojíčku apod 😁 u celé rodiny začíná nákupní šílenství 🤣
@kambalaka Já poslouchám obden, tak 5 sekund, než najdu srdíčko. Moc mi to pomáhá, přeci jen psychika po 2 ZT je nalomena. Jinak my už máme za sebou genetiku, naštěstí je vše v pořádku a čekáme na 99.7% holčičku
![]()
@Sandruška21 Přesně to čekání mě unavení jakou barvu nebes? Jakou barvu výklenku pro mimco, oblečení atd…
ne že by na tom záleželo doma mám 2 kluky 1 holku, takže by to chtělo ještě holku ad máme dva a dva ![]()
@MadameBovary já jsem po IVF a než mi vložili embryjko do dělohy, tak mi ho uz geneticky zkontrolovali. Ale na screening samozřejmě jdu. Pohlaví ale zatím nevíme
Já u prvního do 27 tt vůbec netušila co čekám, na každém UZ nožičky křížem. Takže jsem nakupovala všechno šedivé
kamaradka se mi smála že budu mít 50 odstínů šedi v dětském pokojíčku. Pak jsem dokoupila pár modrých kousků. Takže pro ultra mimi mám svou sedivou vybavicku a případně dokoupim růžové čepičky. Ale vypadá to spíš na druhého kluka.
Řekli vám někomu na prvotrimestrialnim screeningu pohlaví miminka?
@kambalaka Řekli a doktor si byl celkem jistý. Teď v 16t nám to potvrdil i můj gynekolog. Ale čekáme kluka a prý u těch je to pro ně jednodušší poznat. To mi říkal teď v tom 16t
@Katka900 @wendelina30 Já psala do Gennetu, jestli by mi ve 13tt, kdy tam jdeme na screening, mohli říct pohlaví dle toho, co mi bylo po genetice PGT-A vloženo a byli mi odpovězeno, že to bohužel není možné… nechápu proč
a pak mi napsali, že dle ultrazvuku ještě bohužel pohlaví miminka není v této fázi vidět. No tak to jsem z toho jelen teda ![]()
@kambalaka no ja taky uvidim dle predika a krevního testu, zda potvrdí utz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat