Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sandruška21 máš super hodnoty
a neboj, preeklampsie se ohlídá, budeš pod dohledem, a bude to dobrý ![]()
@MadameBovary v to doufám 😊 hlavně že já to přijdou už takto brzo 😊
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala, čekáme mimčo s TP 1.12., je to moje první těhu a už od začátku mám celodenní nevolnosti
Každým týdnem čekám, kdy přejdou a oni se mě pořád drží
![]()
Dneska jsem byla na screeningu a mimčo ok ale vyšlo mi vyšší riziko preeklampsie (1:62).. na kontrolu ke své doktorce jdu až 9.6. tak uvidím co mi řekne, každopádně budu zobat prášky, to je jasný.. na jednu stranu si říkám jak je dobře že se to dneska už hlídá, na druhou stranu ale budu víc vystreslá ![]()
Ale v rámci pozitivního myšlení si říkám, že bude všechno v pohodě ![]()
Ahoj holky, tak nám včera screening dopadl skvěle 😊 ve všem máme nejnižší možné riziko. Moc se mi ulevilo a už se těším, až to všem oznámíme. No a prý je to na 90% holčička. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak nám včera screening dopadl skvěle 😊 ve všem máme nejnižší možné riziko. Moc se mi ulevilo a už se těším, až to všem oznámíme. No a prý je to na 90% holčička.
Moc ti gratuluji
mě těší, že někteří gynekologové jsou ochotni a fakt se tím pohlavím v tom 12-13.tt zabývají. Ten můj na mě už ve 2. Tehu vystekl: je ještě brzy, počkejte do 20tt. ![]()
Ja mam dnes taky po screeningu. vysledky z krve budou az vecer, ale aspon fyziologicky je v poradku. manzel byl dojaty, protoze videl UT poprve. podle pani lekarky je to spis holcicka, ale pry to neni 100%. obcas mi lehce dloubla do bricha a ta mala sebou zacala hned sit ![]()
Ahoj holky,
Ráda bych se k vám taky přidala, a trochu si zkrátila čas
Termín mám 14.12. A na screening jdu příští pondělí, tak jsem na to zvědavá. ![]()
Ahoj holky, je neco co vam pomaha na nizky tlak? Kafe nezabira a je to des 😔
@Denča96 píše:
Ahoj holky, je neco co vam pomaha na nizky tlak? Kafe nezabira a je to des 😔
Nezabírá nic, jsem jako šípková růženka, neustále spím, pokud zrovna neomdlívám. Nosím u sebe hroznový cukr, piju colu, snažím se jíst a pít pravidelně. Ale stejně jsem pořád, jak kdyby mě někdo praštil kladivem. ![]()
Jestli někdo ví, co s tím, také uvítám rady. ![]()
Ahoj maminky tak ja uz zacala 10tt, jak vam je? Jak se mate? Pristi pondeli jdu na UZ uz prez brisko a 23.6. Mam 1screening 😊 zatim jsem bez nevolnosti, jen sem tam zaboli brisko, zada a trosku unava ![]()
Ahojky děvčata, ráda bych se připojila do diskuze. Jsem v 11 tt, začíná mi být o něco lépe, předchozí měsíce jsem nebyla úplně fit (nevolnosti, migréna, únava…). Teď už mám „jen“ večerní nevolnosti. Naštěstí ale nezvracím. Prsa mi rostou obrovskou rychlostí a bříško také, jestli se bude zvětšovat takto, jsem na sebe zvědavá v 9. měsíci
.
Ahoj holky, obcas se mi stava ze behem moceni me projede uplna krec do praveho podbrisku smerem od zad.mela jsem to kolem 8tt a ted v 10tt se mi to vratilo, moc a vse mam v poradku. Muzou to tez zpusobovat vazy? Svaly?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat