TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
14.6.21 08:30

@kambalaka No při IVF se nesmí říct pohlaví v případě, že nebylo pro zdravotní důvode vybráno právě jedno pohlaví např. nějaká dědičná nemoc, která se dědí z ženy na ženu.. Ve 13t pohlaví ještě není vyvinuté, ale jde to určit podle pohlavního hrbolku. V 16t už šel pěkně vidět pindík :lol:

• načítám...
7611
14.6.21 08:50

@wendelina30 já chápu, že to po IVF neříkají na začátku, ale proč by mi to nemohli říct ve 13tt? :nevim:

• načítám...
812
14.6.21 09:11

@kambalaka mne že to o bude holka, byl si jistý, nepřipouštěl pochyby

• načítám...
1479
14.6.21 09:12

@kambalaka Asi to bude otázka etiky a nejspíš na to bude i nějaký zákon. Ale třeba narazíš na super doktora a řekne už na screeningu, co vidí :palec:

• načítám...
812
14.6.21 09:13

@wendelina30 presne sdělovat u ivf není etické ale na screeningu pokud jde vidět je to v pohodě a řeknou

• načítám...
19886
14.6.21 09:39
@kambalaka píše:
Ahoj holky, byla jsem nervózní, když mi ted na konci 11tt ustoupily nevolnosti, tak jsem si dneska pořídila Angelsounds a už jsem dokonce slyšela srdíčko miminka 😍 posloucháte taky některá? 🙂

Ahoj ano taky ho mám. Nepoužívám často, ale na uklidnění fajn věc :palec:

• načítám...
105
14.6.21 10:05

@kambalaka Nám teď v gennetu řekli pohlaví na základě neinvazivního testu Prenascan, který jsme si tam platili. Jinak jak už jsem psala, mně v prvním těhotenství řekli pohlaví až někdy kolem 17tt, do té doby jsme taky slyšela že „je ještě brzy“. Záleží to na ochotě doktora, si myslím. Znám spoustu holek, co věděly od 13tt a vyslo to. Jdeš na screening taky k nim, do gennetu? Je tam Mudr. Kulovany, velká kapacita, určitě by to poznal. Jen je třeba s ním jednat velmi slušné a opatrně, je to ješita dle mých zkušeností. :lol:

• načítám...
7611
14.6.21 11:07

@MadameBovary ano, jdu do Gennetu na screening příští týden k MUDr. Kiliánové. Vůbec ji neznám, tak nevím. No zeptat se na pohlaví můžu, uvidíme, jestli bude ochotná… hlavně tím, že jsme u nich podstupovali IVF s PGT-A, tak nám říkali, že bychom za screening nic neplatili. Tak jsem zvědavá

• načítám...
14.6.21 11:58

Mne ve 14tt řekl doktor odhad na pohlaví, ale s tím, že je to zatím 50:50,tak ať to neberu úplně na 100 %. Teď čekám cely měsíc na další kontrolu, tak uvidime, jestli se potvrdí :)

• načítám...
7611
14.6.21 13:57

@Little_dreamer to je vtipný, když řekne, berte to tak 50 na 50, to si můžu hodit korunou a nechodit na ultrazvuk 😁 a vyjde to stejně 😁

• načítám...
200
14.6.21 14:02

Tak ted mi dr z Predika Harmony test potvrdil kluka, tak moje dr mela pravdu

• načítám...
Anonymní
14.6.21 15:03

Nám na screeningu doktor řekl na 90% holčička, tak uvidíme na další kontrole, jestli se to potvrdí. 🙂 Ale náš doktor nám říkal už předem, že nám na screeningu pohlaví řekne, když to bude vidět.

• Upravit
105
14.6.21 17:38

@kambalaka Já mám pocit, že Mudr. Kilianova je genetička a utz pak dělá ten doktor. Měli jsme ji u těhotenství s první dcerou a byla moc fajn. Za zeptani nic nedáš. A kdy tam jdeš? Co byste si víc přáli za pohlaví? Nám to bylo úplně jedno, hlavní je zdraví. :srdce: :kytka:

• načítám...
459
14.6.21 18:38

Mně na prvotrimestrálním screeningu lékařka řekla, že se zatím pohlaví miminka nedá jednoznačně určit. Což nám vyhovuje, zatím jsme se shodli, že by bylo hezké počkat až na překvapení u porodu :kytka:.

Jinak musím říct, že mám neustále na něco chuť a jsem šíleně unavená… Po návratu z práce pravidelně usínám. Pořád čtu o tom, že druhý trimestr je nejkrásnějším obdobím těhotenství a při přetrvávající únavě žena buď špatně jí nebo se málo pohybuje… Uf, bohužel asi splňuji obojí - chvíli mě honí mlsná na sladké, pak zase na slané, mám pocit, že mě žádné jídlo dostatečně neuspokojí… :oops: Pořád bych něco mlsala. Na procházku nebo nedejbože sport vůbec nemám energii…

Jak to máte Vy?

• načítám...
7611
14.6.21 19:09

@MadameBovary já jdu na UTZ opravdu ke Kilijánové, znovu jsem se teď koukala do papírů. Jdu tam příští týden ve středu. Tento týden odběry. Tak určitě se zeptám, jen mě překvapuje, že někomu pohlaví řeknou už na prvním screeningu (byť i s menší pravděpodobností) a někdo zase tvrdí, že to nejde takhle brzy poznat :nevim: nám je to jedno 🙂manžel by chtěl chlapečka, prý aby s ním mohl hrát fotbal 😁 ale mně je to jedno

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100