TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16.6.21 21:01

@Sandruška21 Jo takhle tak já už jednu mám, chtěla jsem ještě jednu 🤣.. tak třeba příště :) :srdce:

• načítám...
942
16.6.21 21:38

@Květinka.kvitek my sme se shodli jen na jednom tak hold kluk no 😁 ale tak důležité je aby to bylo zdravé

• načítám...
452
16.6.21 21:39

@Sandruška21 já si to s tebou vyměním. 😄 😄

• načítám...
942
17.6.21 06:19

@zuupe klidně 🤣 já sem říkala že ho pošlu k reklamaci, že se vytvořilo špatný nápad zboží 🤣 🤣 🤣

• načítám...
332
17.6.21 08:04

@Sissela Ahoj a dekuju, i tobe at uz unava odezni a citis se lepe:-) Kolikaty tt jsi?
O tom teple mi mluvis z duse. Na to, ze nejsem v pokrocilem tehu uz mi zacaly otekat prsty a ac jsem po 2 operacich zil, tak vzdy na konci dne mi nohy tezknou tak, ze uz odpadavam. Se synem jsem rodila v rijnu a v lete me zachranovaly zdravotni puncochy, asi to a i ted nebude jinak:-( Ta vedra to vzdy zhorsi.. A vcera zrovna to na ma padlo tak, ze jsem usinala u vecere - asi ty slofiky zaradim zpet 8o :D

• načítám...
1347
18.6.21 17:34

Ahoj holky,

připíchnu se do Vaší milé skupinky nastávajících maminek, co čeká dítko s narozením v prosinci 2021. Mám rodit 26.12. podle poslední menstruace. Plod prý odpovídá stáří, teď jsem 12+5. Příští týden mě čeká prvotrimestralní screening od pana Jana Matěchy na Bulovce. Máte s ním některá zkušenosti? Jaký je? Mám ráda když vím do čeho jdu a když dopredu vím, jak se s člověkem bavit… 8o

Těhotenství zatím probíhá v poho navzdory tomu, že jsem dost obézní. :oops: :roll: Každý furt říkal, jak bude kvůli váze trvat než otěhotním. i jsem s tím počítala, že to bude trvat. Zasetí po dvou měsících mě teda dost překvapilo.

Problémy nemám žádné, už odpadla i únava a lehká nechuť na některé mé oblíbené potraviny. Ale co není, může být :nevim: :lol:. Z vyšetření mám vždycky nervy, jak špagáty. Bojím se, ze se něco pokazí, že něco já pokazím…ale to má asi hodně budoucích maminek, tchýně říkala ať si zvykám, že je to pak už doživotní pocit a úděl :nevim: :D.

• načítám...
942
18.6.21 19:14

Holky ještě připomínám skupinku soukromou na fb
 https://m.facebook.com/…14810924629/?…

• načítám...
19886
18.6.21 19:15

@kajka kajka Ahoj, vítej. Jj nervy to budou už pořád. Mě teď pělně vystresoval na screeningu, nenašel nosní kůstku a riziko Downa 1:386. Hrůzný celý den a noc a dnes ráno jsem zašla za známou gynekoložkou a kůstku viděla, tak jsem aspoň o trošku klidnější, ale stejně v pondělí klušu k mému dr. a jsem zvědavá, co bude. Určo chci ještě nějaké testy.

• načítám...
1347
18.6.21 19:49
@veve.m píše:
@kajka kajka Ahoj, vítej. Jj nervy to budou už pořád. Mě teď pělně vystresoval na screeningu, nenašel nosní kůstku a riziko Downa 1:386. Hrůzný celý den a noc a dnes ráno jsem zašla za známou gynekoložkou a kůstku viděla, tak jsem aspoň o trošku klidnější, ale stejně v pondělí klušu k mému dr. a jsem zvědavá, co bude. Určo chci ještě nějaké testy.

Nemej strach, jedne me kamaradce lekarka take nenasla nosni kustku a rekli ji obrovske riziko Downa. Zaplatila si stejny test i u jineho doktora, ten kost nasel a riziko ji vyslo o rad nižší. Narodila se zdrava holcicka. Navic si myslim, ze to riziko 1:386 je statisticky docela malo vyznamne :). Zadny strach. :hug:

• načítám...
459
21.6.21 17:24

@Xibalba Já teď začínám 15 tt. Mám to nějak ve vlnách, když přestane únava, nastoupí nevolnost a když přestanou nevolnosti, vrátí se únava. Ale beru to z humorem, přeci jen jsou to jen takové drobnosti, které za toho našeho drobečka stojí :srdce:. Teď jsem měla o víkendu velké bolesti hlavy, ale myslím, že je to z horka.

Prvotrimestrální screening máme úspěšně za sebou, spadl mi kámen ze srdce, jsem ráda, že je vše v pořádku.

Jinak cvičíte některá i v těhotenství? Mně se teď obrovsky zvětšilo bříško a zdá se mi, že mám dost povolené břišní svaly, ale to už asi do porodu zpevnit moc nedokážu :oops:. Nevíte, jestli existují nějaké cviky vhodné na břišní svaly i pro těhotné? Nebo nějaký osvědčený tip na těhotenskou jógu?

Jak zvládáte ta vedra? :think:

• načítám...
459
21.6.21 17:27

@motivi Meloun taky v těchto dnech miluju, a taky jahody a zmrzlinu :srdce:.

Moc mě pobavila jedna známá, která dle velikosti mého bříška tipovala datum porodu o 3 měsíce dříve.. Hmm.. Je fakt, že mi vyskočilo dost :D. Možná z té zmrzliny… :lol:

• načítám...
812
21.6.21 17:35

@Sissela zkuste videa z yogaclubu https://www.youtube.com/watch?… nebo tyhle ty. Mají tam toho více. https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
182
22.6.21 10:48

:-)

Tak zitra me ceka prvni screening ❤️ tesim se a mam strach v jednom, jsem 13+2 a porad zadne priznaky za coz jsem na jednu stranu rada jako jooo ale ta nejistota je des😂 😂 do toho jeste zanet 🤦‍♀️

• načítám...
7611
22.6.21 11:07

@Denča96 taky jdu zítra na screening 🙂 já jsem teda dnes dle UTZ 12+1. Těším se 🙂

• načítám...
1347
22.6.21 11:19
@Denča96 píše:
Tak zitra me ceka prvni screening ❤️ tesim se a mam strach v jednom, jsem 13+2 a porad zadne priznaky za coz jsem na jednu stranu rada jako jooo ale ta nejistota je des😂 😂 do toho jeste zanet 🤦‍♀️

U me prevlada zatim strach. Taky jdu zitra a jsem ve stejnem TT. Priznaky mi take vsechny ustoupily, jen me obcas bodne v brise :) Drzme si palce!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100